Düşük ve kürtaj

Cavendish

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
685
Puanlar
23
Ben bugün 8 haftalık olmam gerekirken geçen cuma hamileliğin 6 haftada durduğunu ve gelişmediği için düşük yapacağımı öğrendim
Bu hafta cuma tekrar kontrole gideceğim o an inanmadım inkar ettim yoktur devam eder gelişir dedim hemen çıktım şimdi kabullenme sürecindeyim kadında doğal yolla evde düşük yapmak için zaman veriyoruz gibi birşey dedi ama benim kırmızı lekelenmelerim aynı küçük parçacıklar la geliyor ama sadece çamaşırımda leke oluyor hiç kanamam başlamiyor demek ki düşük tamamen gerçekleşmiyor agrimda yok

Sonuç olarak kürtaj olmaktan korkuyorum yani korkma sebebim bir sorun olursa rahimde sorun oluşur kürtaj sonrası hamile kalamassam vs bu tarzda düşünüyorum
Doğal şekilde düşük mü daha iyi kurtaj mı sizce nekadar daha beklemek gerekiyor acaba düşük kendiliğinden olması için

Allah bu üzüntü ve acıyı kimseye yasatmasin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım benimde senin gibi oldu 7.haftamda gittim bebek geriden geliyordu ve gelişimi durmuştu düşük olmadi benim kurtajla aldılar berbat bi durum ama agrı daha az oluyor ben bide kimyasal geçirdim onu evde düşürdüm ama ağrıdan yerlerdeydim o yüzden kurtajdan korkma çok kötü bişey ama elimizden keşke bisey gelse.rabbim hayırlı olanı nasip eder inşallah

sizin gibi 2 bebeğim karnımda öldü. ikisi de kürtajla alındı. uyuttukları için ağrı sızı hissetmedim. şuan 7 aylık bebeğim var. çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sizde bebeğinize kavuşursunuz

Amin insallah tesekkur ederim
Peki size dusuk nedeni ne oldugunu acikladilar mi

Amin insallah tesekkur ederim
Peki size dusuk nedeni ne oldugunu acikladilar mi
hayır birşey çıkmadı ama 3. gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandırdı doktorum. ve bebeğim doğdu. kan pıhtılaşması için test yaptırmanı tavsiye ederim.

Kürtaj elbette korkutucu ama deneyimli bir Dr yaptığı sürece korkmana gerek yok. Çok kişi kürtaj oluyor tekrar hamile kalıyor.

Bence süreci uzatıp kendinizi yıpratacağınıza kürtajınızı olun bir an önce vücudunuz toparlansın.

Kürtajdan korkmayın, diğer türlüsü 15 gün bile sürebilir, ağrısız sızısız halletmek en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…