Düşük tehlikesi kırmızı kanama proluton depot

Hayır canım lekelenme yok hiç bir şey yok. Az önce doktordan geldim. Plesantanın arkasında kanama alanı var. Ama aktif değil aktif olsa dışarı kanardı dedi. Evde yat dinlen dedi
O zaman baya baya dinlenin kendinizi asla yormayın ki başka bi risk durumu olmasın.

Fitil verdi ama Progestan fitil bu. İki gün önce çok fena 15dk bir gelen bıçak saplanması gibi ağrılarım vardı. İki gün sonra yine muane ye gidicem. O ağrılar kötü bir şeyin nedeni değildir inşallah 😢
Aslinda çok şiddetli ağrı pek normal değil. Doktora görünün inşaAllah her şey yolundadır.

Her kanama düşük tehlikesi olarak geçer. Yerleşme esnasında böyle kanamalar meydana gelebiliyor ki en çok düşüğün olduğu dönem yerleşme zamanı oluyor. Benim de 5+4 de kanama oldu. 2 ped doldurdu iki saat içinde. Düşük önleyici iğne oldum ve progestan verdiler. Ve size dedikleri gibi bol bol dinlen dediler. Bir hafta lekelenmem devam etti. Hiçbir şey yapmıyordum ama. Bol bol yattım. Sonrasında kanama olmadı şükür. Şu anda 9 haftalik oldum ve çok şükür kalp sesini dahi duydum. Duşa girdiğinizde bile oturarak duş alin. Yavaş hareket edin. Bebek sağlıklıysa Allah'ın izniyle hiçbir şeycik olmaz 🙏
Merhaba benimde bugün kanamam oldu.Kırmızı bir kanama oldu. Doktora gittim betahcg bakıldı iki gün önce 617 çıkmıştı. Bugün 848 çıktı. Artış çok olmadı acaba sizin değeriniz kaç çıkmıştı

Merhaba benimde bugün kanamam oldu.Kırmızı bir kanama oldu. Doktora gittim betahcg bakıldı iki gün önce 617 çıkmıştı. Bugün 848 çıktı. Artış çok olmadı acaba sizin değeriniz kaç çıkmıştı
Ben öğrendiğimde 2054tü. Başka da bakmadim zaten canim

X