Düşük Tehlikem Varmış Kızlar, Çok Moralim Bozuldu:(((

ANASTASYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
169
14
39
Kızlar hatırlıyorsanız test sonucumun pozitif olduğunu öğrenince (12.gün değerim 2098) doktorum benden bazı testler istemişti. 'Normalde düşük yapan kişilerden istenir ama senin gebeliğini riske atmayalım' demişti. Yaklaşık 10-12 tane test yaptırmıştım az önce sonucu öğrendim, malesef düşük tehlikem varmış :1no2: Doktorum korkmamamı önlem alacağımızı söyledi ve CLEXANE isimli 0.4mglık bir iğne ile CAL-D-VİT isimli bir vitamin verdi. İğne sabah akşam doğuma kadar göbekten vurulacak...Çok moralim bozuldu kızlar:çok üzgünüm: aranızda böyle bir durum atlatan ya da bu ilaçları kullanan var mı? Dua edin benim için bebişimi ya da bebişlerimi kaybetmek istemiyorum... :çok üzgünüm:

Moralini bozma canim..dualarini eksik etme..Allah yardimcin olsun...insallah saglikli bi sekilde tamamlarsin canim hamileligini. Bizim dialarimizda seninle! II bak canim kendine.

Bu arada..doktor yatak istirahati verdimi sana? Nelere dikkat etmen gerekli igne vurunmanin haricinde? Kendini bilgilendir canim mutlaka!

moralini bozma canım allahım bebeğini sana bağışlayacaktır tedavine devam et

:Saruboceq:canım inşallah bebiklerin sana sımsıkı sarılır.ben yine bu forumda ananas suyunu içmenin iyi geldiğini okudum.eğer incelersen önceki topiklerde var hala.dualarım seninle sakın stres yapma çünkü stres en önemli faktör tatlım bol bol dua et rabbim herşeye gücü yeter.öptüm canımm

canım bencede morelini bozma bak doktorun önlem alıcaz demiş inşlallh bebişlerin tutumucak sana biliyosunki her hamilelikte düşük riski vardır bende ilk hamileliğimde yaşadım düşük yaptım şimdi yine hamileyim aynı şeyi yaşıcam diye çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun meleklerimizi bize bağışlasın

canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin rabbim. söylediğin iğnelerle ilgili olarak biz ^"kk da gebelik bölümü kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaşayan arkadaşlar" başlığı altında dertleşiyoruz birçok arkadaş. genellikle kan pıhtılaşması etkenlerinden biri veya birkaçı olduğu zaman veriyorlar bu iğneleri. orada bu iğnelerle hamileliklerini sağlıcakla sürdüren ve hatta tamamlayan birçok arkadaş var. umarım sende onlardan biri olursun. bu arada doktorunu sana bu testleri önceden yapıp tedbiri elden bırakmadığı için kutluyorum. ben iki kez düşük yaşadım ve sonrasında yapılan testler sonucunda kan pıhtılaşması olduğu söylendi. yani önceden bu testleri yaptırmış olsaydım tedbir alınıp düşük yaşamamış olabilirdim. tekrar hamile kalırsam hemen bu iğnelere başlayacağım. pıhtılaşma yapan test sonucun hangisi bilmiyorum fakat söylediğim siteye bir göz atarsan eminim birçok soruna cevap bulabileceksin. iğneler konusunda da tereddüt etmeden bir an önce başla bence. doktorunu dinlemeni tavsiye ederim. orda bu iğneleri kullanan birçok arkadaş var şu an hamile. umarım bende bir an önce hamile kalıp bu iğnelere başlayabilirim.

CANIM MORALİNİ YÜKSEK TUT. tehliken olması demek düşük olacağı anlamına gelmez. ne güzel bak önceden alınmış önlemi canım. sıkma kendiini.

canım üzülme sakın önceden tedbirinin alınması çok güzel bence. dr un sana yatak istirahati verdi mi? ilaçlarını aynen kullan allahın isniyle bi sorun çıkmayacak üzme kendini canım dikkat et kendine...

canım sana ne testi yapıldı? ben de 4 defa düşük yaptım ama benden herhangi bi test istemediler?

cnm insallah hersey guzel olacak
ben cok kisi tanıyorum dusuk tehlikesi olupta dogum yapan
ama kendine dikkat etmen sart agır yere uzunmaya calısma ve yat lutfen
calısıyorsun sanırım dikkat et cok ayakta kalma
tum hamileligini yatarak geciren tanıdıgım var dusmesin diye bu cok ucuk bir ornek ama bence bebisler icin deger

Canım okumuştum ilk hamile haberi verdiğin zaman.Çok sevinmiştim.
Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Gerçekten doktorun çok iyi yapmış ve daha başlangıçta önlemlerini almış. Düşük tehlikesi var diye, illede düşecek diye bir kaide yok..Nice tehlikeli hamilelikler sağlıklı doğumlarla gerçekleşmiş.
Sen içini ferah tut, önlemlerini, tedbirlerini elden bırakma.
Düşük tehlikesi olduğunu unutma ama bunu üzüntü sebebi yapma kendine.Sadece dikkatli olman gerektiğini hatırla..Ve Dua et..Hayırla sağlıkla tamamlanmasını iste hamileliğin Rabbimden.

Bir örnek vermek istiyorum.Annem bana hamileyken ya 4. ayda düşük tehlikesi varmış.Ve hamileliği son ana kadar erken doğum tehlikesi taşıyormuş.
Ve annem 5 ay boyunca hiç ama hiç kalkmadan yatmış.
Doktora sormuş annem yukarda oturuyor ona inip çıkabilirmiyim diye? Doktor ben sana tuvalet haricinde kalkmayacaksın diyorum sen merdiven inip çıkabilir miyim diyorsun demiş.
Hamilleiği boyunca yalnızca doktora gitmek için evden dışarı çıkmış.
Evin işini her türlü ihtiyacını ananem, yengem ve babam yapmış..Annem hiç kalkmamış.
Ve erken doğum tehlikesi olmasına rağmen zamanında normal doğum olmuş..Şu andada 21 yaşındayım.Annemden Allah razı olsun..İşte annelik duygusu, yavrusuna birşey olmasın diye hep yatmış..

Sen sakın korkma.Tedbirlerini al ve Allah'a sığın..
İnşallah yavruna sağ-salim Allah'ın izniyle kavuşacaksın..Stres yapıp bebeklerini üzme..

canım içini ferah tut lütfen ve kendine çok dikkat et. Yüce rabbim o canı yaratacaksa ne yaparsan yap o dünyaya gelicek. Benimde sekizinci haftamda düşük riskim vardı, biraz kanamam olmuştu. progestan fitil ve sadece tuvalete kalkmam için iznim olan iki haftalık biryatak istirahati.şimdi çok şükür iyiyim.Riskim de yokmuş doktorumun dediğine göre, ama yolun başındayım bende ne olacağını bilemiyoruz işte, bol bol dua edip kendimize dikkat etmekten başka yapacak hiçbirşeyimiz yok.

cnm bneim bu kadar üzme kendini bak doktorun bu olasılığı düşünmüş
bu tetsleri yaptırmış ve önlemini almış .....sevin bence ya düşük yapıpda bu tahlilleri yaptırma gereği duysaydı .....hiç korkma cnm değerin gayet iyi
ilaçlarını kulllan ve yat cnm ...benim arkadaşım aşılama ile ikilzere hamile kaldı rahim ağzı yetmezliği vardı 2 ayında rahime dikiş atıldı ve 31 haftada doığum yaptı hiç kalmakdı gezmedi hep yattı .....ama sağlıcakla aldı çocuklarını kucağına cnm
bozma morelini doktorunun dediklerini yap bak ufaklıklar senle sonuna kadar gidecek

canım ne olur moralını bozma ve bebısınıde sıkıntıya sokma cok sanslısın ısın basında tedbır alınıyo ıyı tarafını gormeye calıs bol bol ıstırahat et ınsallah hersey yolunda gıdecek

canım benim o risk hepimizde var Allah bilir ne olacağını, sen tedbirini al hayırlısını dile çok kafana takma bence hamile kalmamız bile büyük bir mücize bize düşen dua edip mücizemizin devam etmesini istemek sakın stres yapma olur mu?

canım yeni kürtaj olmuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.napiyim hayırlısı böyleymiş diyorum ve yeni denemem için kendimi toparlıyorum.bak negüzel bi takım önlemler alınmış sana düşen bunları uygulamak ve çok dikkatli olmak.şu günlerde sıkıntıya girmiş olabilirsin ama beklenen gün gelicekse çekilen acılar kutsaldır. ve sen inşallah dünya tatlısı bebeklerini kucağına alıcaksına.s.

Allah hayirlisiyla bebeklerini kucagina almayi nasip eder insallah canim...moralinin iyi olmasi herseyden daha onemli....

Anastasyaaaaaaaaaa.................

Tatlım bende o iğneden kullanıyorum.0,4 fraxprin ama arada senin kullandığın ilaçı kullandım.ikiside aynı az dozda heparin arada piyasada bulunamıyor , en az 5 den fazla evde stok yapmanı tavsiye ederim.devlet hastanesinden rapor çıkartabilirsin bu ilaç için böylece en az 10 kutu alabiliyorsun.3 aylıkta veren var.uzman dr un yazması gerekiyor sağlık karnene. Eğer raporla herhangi bir kadın doğumcuya sağlık ocağında da yazdurabilirsin.iğne bir müddet karından sonra bacaktan ve kollardan da yapılabiliyor.canım yanar , yeri acır ve çürür. Hepsi normal merak etme.kanda yoğun pıhtılaşma ve koyulaşmayı önlüyor.hem anne hemde bebek için riksi azaltıyor. Böylece rahim duvarı sertleşmiyor ,bebeği rahat kan akışı sağlıyor.bebek rahat tutunuyor.hemde anı kan pıhtısını önleyip ani anne ölümünü, bebek ölümünü önlüyor.bu geni taşıyan insanları bu riski azaltıyor önemli olan bunu erkenden fark etmeniz şanslısınızki erkenden edebiliyorsun ama korkulacak bir şey yok bir çok kadın bu geni taşır fakat kimi farketmeden kaç doğum yapar , bu ilaç ile hepimiz rahat doğum yaparız. Ayrıca kaç kese olduğunu saplayın sonra prıgestoron fitil jel, özeliikle iğnesini dr dan iste 3 aylıga kadar almanı tavsiye ederim. Dr seni yönlendirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…