canlarım hepinize verdiğiniz destekler için çok çok teşekkür ederim sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum...doktorum yatak istirahati vermedi henüz ama ben okulumu bıraktım sadece evde vakit geçiriyorum sürekli yatmıyorum ama kendimi yoracak hiçbir şey de yapmıyorum zaten 3 gündür midem bulanıyor...progesteron iğnesini ben tedavinin başından beri sabah akşam 2 ampul vuruluyorum sanırım 4 aylık olana kadar devam...zaten en önemli destekleyici o...aktüelcim bilgilerin için çok sağol canım evet bu sabah ilk defa vuruldum baya bi can yakıyorşuan göbekten kendim vuruluyorum bir kutu iğne 15 ytl ve içinde 2 tane var yani 1 günlük...bu bizi baya sıkıntıya sokacak sağlık ocağına yazdırmak için ne yapmam gerekiyor ki? bu arada eyetkinercim ve daha önce düşük yapan tüm arkadaşlar bu testleri mutlaka yaptırın derim...doktorunuz istemese siz söyleyin sorun...testlerin adını kaybetmediysem yazarım buraya...hepiniz sağolun arkadaşlar...Allahım hepimizi korusun bebişlerimizi de...
canım merhaba.
bende iğne kullanıyorum.her gün bir tane.göbekten değil koldan deri altına vurduruyorum iğnemi.
arkadaşın dediği gibi kollarım mosmor oluyor ama bu veletler için değer.Allahın izniyle 25.haftama girdim..
doktora rapor çıkarmak istiyorum diyebilirsin.böylece iğneyi bedava alırsın.herhangi bir ücret de ödemezsin.
hiç kafanı takma birazda hareketlerinden kısıtla canım..
tebrik ederim bu arada.
merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi
sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti
ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde şişlik var, karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler
merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi
sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti
ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde şişlik var, karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler
canım düşükten sonra hamile kalma şansın çok yüksek ama korunduğunuza göre bu imkansız sanırım yani korunuyoruz dediğin için söylüyorum :1hug:
canlarım sağolun size sürpriz bir haberim var :))) dün ilaç yazdırmak için doktora gittim bir polikliniğe...doktor uzan bakalım şuraya bir kontrol edelim dedi...bir baktık üç tane kese...hemde karından ultrasyonla gözüktü...ben çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim biri 12 küsür biri 13 küsür diğeri de 14 küsür mm...daha kalp atışları için bir şey demedi transferimden sonraki 20.gün keselerimizi görmek nasipmiş:)) bu arada o kadar midem bulanıyor ki yataktan kalkamıyorum kaç gündür bugün ilk defa çıkarttım( çok rahatsız ediyor beni...Allahım inş. kalp atışlarını da duyabiliriz meleklerimizin...