Düşük Tehlikem Varmış Kızlar, Çok Moralim Bozuldu:(((

canlarım hepinize verdiğiniz destekler için çok çok teşekkür ederim sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum...doktorum yatak istirahati vermedi henüz ama ben okulumu bıraktım sadece evde vakit geçiriyorum sürekli yatmıyorum ama kendimi yoracak hiçbir şey de yapmıyorum zaten 3 gündür midem bulanıyor...progesteron iğnesini ben tedavinin başından beri sabah akşam 2 ampul vuruluyorum sanırım 4 aylık olana kadar devam...zaten en önemli destekleyici o...aktüelcim bilgilerin için çok sağol canım evet bu sabah ilk defa vuruldum baya bi can yakıyor:KK43: şuan göbekten kendim vuruluyorum bir kutu iğne 15 ytl ve içinde 2 tane var yani 1 günlük...bu bizi baya sıkıntıya sokacak:KK43: sağlık ocağına yazdırmak için ne yapmam gerekiyor ki? bu arada eyetkinercim ve daha önce düşük yapan tüm arkadaşlar bu testleri mutlaka yaptırın derim...doktorunuz istemese siz söyleyin sorun...testlerin adını kaybetmediysem yazarım buraya...hepiniz sağolun arkadaşlar...Allahım hepimizi korusun bebişlerimizi de...

canlarım hepinize verdiğiniz destekler için çok çok teşekkür ederim sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum...doktorum yatak istirahati vermedi henüz ama ben okulumu bıraktım sadece evde vakit geçiriyorum sürekli yatmıyorum ama kendimi yoracak hiçbir şey de yapmıyorum zaten 3 gündür midem bulanıyor...progesteron iğnesini ben tedavinin başından beri sabah akşam 2 ampul vuruluyorum sanırım 4 aylık olana kadar devam...zaten en önemli destekleyici o...aktüelcim bilgilerin için çok sağol canım evet bu sabah ilk defa vuruldum baya bi can yakıyor:KK43: şuan göbekten kendim vuruluyorum bir kutu iğne 15 ytl ve içinde 2 tane var yani 1 günlük...bu bizi baya sıkıntıya sokacak:KK43: sağlık ocağına yazdırmak için ne yapmam gerekiyor ki? bu arada eyetkinercim ve daha önce düşük yapan tüm arkadaşlar bu testleri mutlaka yaptırın derim...doktorunuz istemese siz söyleyin sorun...testlerin adını kaybetmediysem yazarım buraya...hepiniz sağolun arkadaşlar...Allahım hepimizi korusun bebişlerimizi de...

canım testlerin adını yazarsan sevinirim bende ilk denemede düşük yaptım şimdi aynı korkuyu yaşıyorum herdakka bişey olcakmı diye düşünüyorum yani hamile olduğuma henüz sevinemedim ama dr. benden hiçbi test istemedi bence iğneleri yazarlar canım sağlıkocağına bi git şansını dene kolay değil allah yardımcımız olsun maddi ve manevi hepimiz zor günler geçiiriyoruz inşallah biran önce bebişlerimize kavuşuruzda bu acıların hepsini unuturuz :CüvCüv:a.s.

canım merhaba.
bende iğne kullanıyorum.her gün bir tane.göbekten değil koldan deri altına vurduruyorum iğnemi.
arkadaşın dediği gibi kollarım mosmor oluyor ama bu veletler için değer.Allahın izniyle 25.haftama girdim..
doktora rapor çıkarmak istiyorum diyebilirsin.böylece iğneyi bedava alırsın.herhangi bir ücret de ödemezsin.
hiç kafanı takma birazda hareketlerinden kısıtla canım..
tebrik ederim bu arada.

canım test kağıdımı aradım ama sanırım hastanede aldılar benden yanlış hatırlamıyorsam moleküler rahatsızlık tanısı mıydı neydi içinde tam 9 tane test var isimleri de v1-v5 falan gibi şeylerdi birde infertilite ile dta'lı bir test vardı bak canım alman hastanesini arayıp ben daha önce düşük yaşadım bir arkadaşım sizde tedavi görmüş ve 12 tane test istemişsiniz isimlerini bana faxlayabilir misiniz dersen sanırım yardımcı olurlar hepsinin fiyatı 450 ytl ama ben orda tedavi gördüğüm için bu fiyattı normalde 700-800 civarı bir şey olması lazım yine de ihmal etmemeni tavsiye ederim canım alman hastanesi tel no: 0212 293 21 50

canım merhaba.
bende iğne kullanıyorum.her gün bir tane.göbekten değil koldan deri altına vurduruyorum iğnemi.
arkadaşın dediği gibi kollarım mosmor oluyor ama bu veletler için değer.Allahın izniyle 25.haftama girdim..
doktora rapor çıkarmak istiyorum diyebilirsin.böylece iğneyi bedava alırsın.herhangi bir ücret de ödemezsin.
hiç kafanı takma birazda hareketlerinden kısıtla canım..
tebrik ederim bu arada.

teşekkür ediyorum canım ben de bugün aradım sordum göbekten koldan ve bacaktan vurulabiliyormuş doktoruma soracağım inş. öyle bir şansımız vardır sağol canım tekrardan:)

merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi

sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti

ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde şişlik var, karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler

merhaba yardımınız için şimdiden teşekkür ediyorum son adetim 15 eylül 15 ekimde gebe olduğumu ögrendim ancak kese oluşmamıştı 22 ekimde sancım oldu ve lekelenme yaşadım doktora gittim düşük başlamıştı 25 ekimde kanamam başladı 3 kasım itibariyle kandaki değer 1e düştü folik asit kullanımını 25 ekim sonrası bıraktım ve agrı kesici aldım düşük sancısı çektiğim 2 gün ve göğüs şişliğim, karnım indi, sürekli gaz sancısı benzeri bir sancı çekiyordum sona erdi, göğüs ucu morluğum geçti, uyku halim sona erdi

sorunum şu ben son korunmasız ilişkime 21 ekimde girdim yani anladığım kadarıyla o dönemde rahim bölgem korunmasızdı 3 kasım sonrasıda düzenli gün aşırı ilişkiye giriyorum ancak eşim korunuyor doktorum bunda problem olmadığını söylemişti

ancak 3 gündür rahim bölgemde kasılmalar hissediyorum, uyku halim arttı, şekerli ürünlere ihtiyacımda artış vra, göğüslerim şişti ve karın bölgemde şişlik var, karnımın sol tarafında gaz sancısı gibi sıkıştırmalar başladı korkuyorum yeniden hamile olma riskim var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler

canım düşükten sonra hamile kalma şansın çok yüksek ama korunduğunuza göre bu imkansız sanırım yani korunuyoruz dediğin için söylüyorum :1hug:

canım arkadaşa katılıyorum düşük sonrası gebe kalma ihtimali çok yüksek neden gidip bir test yaptırmıyorsun önce bir idrar testi al ve evinde yap için rahat etsin...

ANASTASYA CANIM DEVLET HASTANESİNDEN BİR UZMAN DR DAN RAPORUN ALIYORSUN.ADI

İLAÇ KULLANIMI VE HASTA KATILIM PAYINDAN MUAF İLAÇ RAPORU İ ELİNDEKİ GENETİK TEST SONUÇU İLE GİT DR DURUMUNU ANLAT MUTLAKA YARDIMCI OLURLAR .TANI BÖLÜMÜNEDE MÜNKÜMNSE BİLDİĞİN BİR ECZANEDEN TANI BÖLÜMÜNE NE YAZDIRILMASI GEREKTİĞİNİ SOR ÇÜNKÜ ECZANELERDE SORUN ÇIKABİLİYOR. BENDE YAZILAN 026.8 GEBELİKLE İLĞİLİ DURUMLAR ,TANIMLANMIŞ
D68.9 KOAGÜLASYON BOZUKLUĞU ,TANIMLANMAMIŞ AMA ECZACINLA MUTLAKA KONUŞ BU TANI ALTINDA İLAÇI TEMİN EDEBİLECEĞİNİ KESİNLEŞTİR.,
KAN HASTALIĞI YAZDIRDIN MI SORUM OLMUYOR FAKAT BUNU YAZDIRMAKTA ZOR.bU RAPOR İLE BERABER İSTEDİĞİN ANLAŞMALI EMEKLİ İSTEDİĞİN DR YAZDIORABİLİRSİN SAĞLIK OCAĞINDAKİ DR YAZDIRABİLİYORSUN.BEN HER SEFERİNDE 10 KUTU YAZDIRIYORUM.NORMALDA 3 AYLIKTA OLUYOR FAKAT DR YAZMAK İSTEMİYOR.yADA ANLAŞMALI DR UZMAN OLMASI GEREKİYOR .FAKAT ESKİDEN MUAF PARASI ANALIKTAN ÖDEMEZDİM YENİ YASA İLE BERABER 18YTL ÖDÜYORUM 10 KUTU İÇİN VE HATTA ELEVİT KULLANIYORSAN ONUN İÇİNDE AYRI GEREKLİ BU RAPOR ARTIK YENİ SİSTEM CANIM. AYNI RAPORDAN ELEVİT İÇİNDE ÇIKAR.

canım düşükten sonra hamile kalma şansın çok yüksek ama korunduğunuza göre bu imkansız sanırım yani korunuyoruz dediğin için söylüyorum :1hug:

çok teşekkür ederim sadece eşim korunuyor ve prezervatifin çok etkili olmadığını söyledikleri için korkuyorum testte bu kadar çabuk çıkmaz herhalde değil mi?
ben daha 3 aylık evliyimde amma şey yaşadım herşeyden korkar oldum

bence genede cok sanslisin güzelim doktorun seninle yeterince ilgileniyor bak önlemde aliyor.ALLAHIN izniyle bebegini kucagina alirsin insallah.kendini yorma hic kendine iyi bak

canlarım sağolun size sürpriz bir haberim var :))) dün ilaç yazdırmak için doktora gittim bir polikliniğe...doktor uzan bakalım şuraya bir kontrol edelim dedi...bir baktık üç tane kese...hemde karından ultrasyonla gözüktü...ben çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim biri 12 küsür biri 13 küsür diğeri de 14 küsür mm...daha kalp atışları için bir şey demedi transferimden sonraki 20.gün keselerimizi görmek nasipmiş:)) bu arada o kadar midem bulanıyor ki yataktan kalkamıyorum kaç gündür bugün ilk defa çıkarttım:KK43:( çok rahatsız ediyor beni...Allahım inş. kalp atışlarını da duyabiliriz meleklerimizin...

canım ya ben bıle heyecanlandım ınankı 3 tane demek allahım ne buyuk mutluluktur yaaa ınsallah en kısa zamanda pıt pıtlarınıda duyarsın darısı basımıza

canlarım sağolun size sürpriz bir haberim var :))) dün ilaç yazdırmak için doktora gittim bir polikliniğe...doktor uzan bakalım şuraya bir kontrol edelim dedi...bir baktık üç tane kese...hemde karından ultrasyonla gözüktü...ben çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim biri 12 küsür biri 13 küsür diğeri de 14 küsür mm...daha kalp atışları için bir şey demedi transferimden sonraki 20.gün keselerimizi görmek nasipmiş:)) bu arada o kadar midem bulanıyor ki yataktan kalkamıyorum kaç gündür bugün ilk defa çıkarttım:KK43:( çok rahatsız ediyor beni...Allahım inş. kalp atışlarını da duyabiliriz meleklerimizin...

ayyyy çok sevindim canım gayret şikayetler bulantılar geçicek kendine iyi bak canım..tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş...a.s.

canım moralini bozma hiç çoğul gebeliklerdede birçok arkadaşımda düşük tehlikesi olmuştu sürekli ilaç kullanan hatta hamileliğini yatarak geçirmek zorunda kalanlarda oldu ama allaha şükürki bebişlerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiler

en azından şöyle düşünki testler yapıldı ve önlem alınmak için ilaca başlandı bundan bi haber olan doktorlarda var hiçbirşey düşünme olumsuz allahın izniyle alnımıza ne yazıldıysa o olacak
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Canım çok sevindim bu güzel haberee..:hooray:.hadi bakalım üçüz annesi..Öpüyorum seni ve o tatlı bebişlerini:asigim: :nazar:

X