Düşük tehditi yaşayıp sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı?

Allah razı olsun inşllh

Dert etme strees yapma daha cok kasilmasin rahim , bu arada rahimi kasan yiyecekler var onlardan sakin kuru hurma ananas maydonoz vs gibi arastirin. bi tanidigim gebe kaldi ve kanama basladi hep jontrol altindaydi kanama devam etti ama dogurdu genelde olan bisey bence bu. Insallah kucagina alirsin sende.hyrli olsun

Stres yapacağım diye stres olmaya başladım zaten :) yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum inşllh bende mutlu sonla bitiririm bu süreci

ilk bebeğim de 6. haftadan itibaren kanama ve devamlı karın ağrım oluyordu. myomlarım da varmış, hamilelikte öğrenmiştim. maalesef 17. haftada düştü.
2. bebekte de kanamalarım oldu ara ara. o şimdi 2.5 yaşında çok şükür.
3. gebeliğimde kanama sorunu yaşamadım. o da 8 aylık.
böyle kolayca özetlediğime bakmayın, çok çok acı ve tatlı günler yaşadık
her türlü tecrübe biz insanlar için.
demem o ki biz ne yaparsak yapalım Allah can verecekse, yaşayacak günü yiyecek ekmeği varsa yaşıyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. stres yapmayın, iş olacağına varıyor çünkü...

ben varım içini rahat tut
erken doğum yaptım ama olsun kuzum 3,5 yaşında şimdi
hatta 2. yi istiyorum olmuyor
dikkat et kendine ve tevekkül et
nasibi varsa kuzun seni bırakmaz

ben varım içini rahat tut
erken doğum yaptım ama olsun kuzum 3,5 yaşında şimdi
hatta 2. yi istiyorum olmuyor
dikkat et kendine ve tevekkül et
nasibi varsa kuzun seni bırakmaz
Allah razı olsun, bugün ultrasona girdim ama 1 hata geriden geliyor çok büyümüyor gibi onu taktım kafama, kanama alanım da büyümüş

Allah razı olsun, bugün ultrasona girdim ama 1 hata geriden geliyor çok büyümüyor gibi onu taktım kafama, kanama alanım da büyümüş
düzelir inşallah rızkı varsa gelecek kafana takıp bebeğini üzme
ben üzüntüden de biraz erken doğum yaptım
güzel düşün güzel olsun inşallah
bol dua ve tevekkül

düzelir inşallah rızkı varsa gelecek kafana takıp bebeğini üzme
ben üzüntüden de biraz erken doğum yaptım
güzel düşün güzel olsun inşallah
bol dua ve tevekkül
Ben çok sinirleniyorum bazen elimde olmadan eşimle çok tartışıyorum mesela bunlar da çok etkiler mi eizce

Ben çok sinirleniyorum bazen elimde olmadan eşimle çok tartışıyorum mesela bunlar da çok etkiler mi eizce
etkiler tabiki ben eşime kızmıştım zaten üzülmüştüm
sonraki gün doğum başlamış 34. haftadaydım daha
onun için size tavsiyem sadece bebeğinizi düşünün
eşinizle tartışmayın sinirleneceğiniz bir durum olursa geçin başka odaya bebeğinizle konuşun
çok rahatlatır emin olun

Anladım teşekkür ederim

pihtilasma sorunun mu vardi

Kizlar 6bucuk haftalik hamileyim c.tesi yogun kanamam oldu bir pet dolduracak kadar simdi progestan kullaniyorum kahverengi lekeye döndü kanamam banada dua edin tup bebek benimki cok zor buldum

Kizlar 6bucuk haftalik hamileyim c.tesi yogun kanamam oldu bir pet dolduracak kadar simdi progestan kullaniyorum kahverengi lekeye döndü kanamam banada dua edin tup bebek benimki cok zor buldum
Çok geçmiş olsun inşllh sağlıklı bir şekilde atlatırsınız stres yapmayın olumlu düşünün dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…