- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
-
- Konu Sahibi SekerAnnee
Allah razı olsun inşllhİlk bebekte insan çok panikliyor. Eşim de ben de oğluma hamileliğimi stres dışında hatırlamıyoruz maalesef. Her gün düşük olacak mı diye düşünmekten uyuyamazdık. Lavaboya gitmek korkunç gergin birşeydi. Ama dediğim gibi sağlıkla kavuştuk şükürler olsunsende olabildiğince stres yapma hayırlısını dile. Hayırlısı ise tutunsun bebeğin, kavuşun ona
Stres yapacağım diye stres olmaya başladım zaten :) yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum inşllh bende mutlu sonla bitiririm bu süreciDert etme strees yapma daha cok kasilmasin rahim , bu arada rahimi kasan yiyecekler var onlardan sakin kuru hurma ananas maydonoz vs gibi arastirin. bi tanidigim gebe kaldi ve kanama basladi hep jontrol altindaydi kanama devam etti ama dogurdu genelde olan bisey bence bu. Insallah kucagina alirsin sende.hyrli olsun
Insallahhhh banada dua edin tup bebek surecindeyim ve zor kritik bi donemdeyim duaniz kabul olur sizin.. Allah yardimciniz olsun hic is yapmayin cok dikkatli olunStres yapacağım diye stres olmaya başladım zaten :) yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum inşllh bende mutlu sonla bitiririm bu süreci
Allah yardımcınız olsun duamdasınız inşllh Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinInsallahhhh banada dua edin tup bebek surecindeyim ve zor kritik bi donemdeyim duaniz kabul olur sizin.. Allah yardimciniz olsun hic is yapmayin cok dikkatli olun
ben varım içini rahat tutSelam herkese hayırlı bayramlar, lütfen konum bir süre burda kalsın çünkü bu da benim derdim
12 haftalık hamileyim ultrasonda kan birikmesi görünüyor ve ara ara kanamalarım ve bitmek bilmeyen kahverengi lekelenmelerim var, yatak istirahatindeyim be ne kadar sürecek bilmşyorum eski günlerimi özledim hiç iş yapamıyorum, böyle dönemlerden geçip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı neler yapmam lazım daha ekstra moral motivasyona çok ihtiyacım var
Allah razı olsun, bugün ultrasona girdim ama 1 hata geriden geliyor çok büyümüyor gibi onu taktım kafama, kanama alanım da büyümüşben varım içini rahat tut
erken doğum yaptım ama olsun kuzum 3,5 yaşında şimdi
hatta 2. yi istiyorum olmuyor
dikkat et kendine ve tevekkül et
nasibi varsa kuzun seni bırakmaz
düzelir inşallah rızkı varsa gelecek kafana takıp bebeğini üzmeAllah razı olsun, bugün ultrasona girdim ama 1 hata geriden geliyor çok büyümüyor gibi onu taktım kafama, kanama alanım da büyümüş
Ben çok sinirleniyorum bazen elimde olmadan eşimle çok tartışıyorum mesela bunlar da çok etkiler mi eizcedüzelir inşallah rızkı varsa gelecek kafana takıp bebeğini üzme
ben üzüntüden de biraz erken doğum yaptım
güzel düşün güzel olsun inşallah
bol dua ve tevekkül
etkiler tabiki ben eşime kızmıştım zaten üzülmüştümBen çok sinirleniyorum bazen elimde olmadan eşimle çok tartışıyorum mesela bunlar da çok etkiler mi eizce
Anladım teşekkür ederimetkiler tabiki ben eşime kızmıştım zaten üzülmüştüm
sonraki gün doğum başlamış 34. haftadaydım daha
onun için size tavsiyem sadece bebeğinizi düşünün
eşinizle tartışmayın sinirleneceğiniz bir durum olursa geçin başka odaya bebeğinizle konuşun
çok rahatlatır emin olun
rica ederim sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallahAnladım teşekkür ederim
pihtilasma sorunun mu vardi9.haftadan beri kanama alanim var. Coraspini hic biraktirmadi doktorum. 10.haftada 20 gun kadar annemde yattim hicbir is yapmadim. Lekelenmem oluyordu azaldi. Ama tam olarak gecmedi. Hala bile cok.yorulup ayakta kaldigimda lekem oluyor ama artik endise etmeyi biraktim. Ins saglikla kucagima alirim.
Çok geçmiş olsun inşllh sağlıklı bir şekilde atlatırsınız stres yapmayın olumlu düşünün dua edin.Kizlar 6bucuk haftalik hamileyim c.tesi yogun kanamam oldu bir pet dolduracak kadar simdi progestan kullaniyorum kahverengi lekeye döndü kanamam banada dua edin tup bebek benimki cok zor buldum
Hayir tedbir amacli baslandi.pihtilasma sorunun mu vardi
sagolun insallah bebegim beni hic birakmaz yarin doktora gidecegim insallah hersey yolundadirÇok geçmiş olsun inşllh sağlıklı bir şekilde atlatırsınız stres yapmayın olumlu düşünün dua edin.
Benim de çok yoğun bazen pıhtılı kanamalarım oluyor geçiyor sonra sabredip bekleyeceğz inşllh atlatırızsagolun insallah bebegim beni hic birakmaz yarin doktora gidecegim insallah hersey yolundadir
kirmizi renktemi kahvemi sizinkiBenim de çok yoğun bazen pıhtılı kanamalarım oluyor geçiyor sonra sabredip bekleyeceğz inşllh atlatırız