- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
-
- Konu Sahibi SekerAnnee
Merhaba, yakın arkadaşıma da dr u sürekli yatak istirahati verdi. Sizinle benzer durum yaşadı. Is güç temizlik vs yapmayın bol bol dinlenin.. sağlıkla doğum yaptı. Çok tatlı bir çocuğu var..Selam herkese hayırlı bayramlar, lütfen konum bir süre burda kalsın çünkü bu da benim derdim
12 haftalık hamileyim ultrasonda kan birikmesi görünüyor ve ara ara kanamalarım ve bitmek bilmeyen kahverengi lekelenmelerim var, yatak istirahatindeyim be ne kadar sürecek bilmşyorum eski günlerimi özledim hiç iş yapamıyorum, böyle dönemlerden geçip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı neler yapmam lazım daha ekstra moral motivasyona çok ihtiyacım var
Maşallah Allah bağışlasın bazen o günler bana çok uzak geliyor hamileliğim ne kadar ilerleyecek hep endişe içindeyim. Sizin ne kadar sürdü bu tehlike ne kadar yatınızvar cnm olmazmı cok hemde benimde 10 .haftada olmuştu kanamam içini rahat tut benimki şimdi 1 yaşına gelcek
12 hafta olmuş artık Allah ın izniyle bişey olmaz
Kanda pıhtılaşma sorunum yok normalde kanamam olduğu için kan sulandırıcı vermiyor zaten doktor artırır diye, 5 ay boyunca hep yattınız mı nasıl geçti günlerinizVar canım, hem de 3 düşükten sonra hamile kalmıştım, lekeler 5 aya kdr sürdü. Oğlum sağ salim doğdu. Kanda pıhtılaşman fln varmıydı
Maşallah Allah bağışlasın bazen o günler bana çok uzak geliyor hamileliğim ne kadar ilerleyecek hep endişe içindeyim. Sizin ne kadar sürdü bu tehlike ne kadar yatınız
Anladım teşekkür ederim, Erkek kız farketmez sağlıklı bir şekilde doğurayım inşllh çok dua ediyorumiçini rahat tut ilaçlarını kullan doğrusu ben cokda yatmadım 5 gun fln daralıyodum yatınca ama sen bana uyma dinlen 15-16 . haftadan sonra rahat edersin
genelde erkek cocuklarında olur derler
Yatmadım hiç ttlım, dr um dediki düşmeyecekse naparsan yap düşmez, tabiiki cinsel aktivite ve ağır işler yasaktıKanda pıhtılaşma sorunum yok normalde kanamam olduğu için kan sulandırıcı vermiyor zaten doktor artırır diye, 5 ay boyunca hep yattınız mı nasıl geçti günleriniz
Maşallah ne güzel hasretle bende o günleri beklyprum ilk hamileliğim tecrübem de olmayınca korkuyorum işte Rabbim bana da nasip etsin inşllhBen.
Rahim duvarında kanamam vardı.
Iki gebeligimde de yasadim.
10-15 gün yattım. Şimdi biri 8 diğeri 2 yasında iki canavarla bogusuyorum.
Normalde bende öyle düşünüp bazen mutfakta bir şeylerle uğraşıyorum ama sanki ayakta olunca lekelenmem daha da artıyor gibi o yüzden dedim Ben en iyisi hiç kalkmayımYatmadım hiç ttlım, dr um dediki düşmeyecekse naparsan yap düşmez, tabiiki cinsel aktivite ve ağır işler yasaktı
Canim yengem de öyle tehlikeliydi. Hatta hamile olduğunu bilmeden 20 kiloluk damacanalari,oglunun sünneti vardi 30 kilo kuruyemiş felan tasimisti bir hafta sonrada hamile olduğunu öğrendi. Hemde öyle böyle bir kanama değildi hastaneye zor yetiştirdik. Allaha şükür şimdi oğlumuz sağlıklı ve 9 yasinda. Saglikla kucağına al inş. Allah korusun ikinizideSelam herkese hayırlı bayramlar, lütfen konum bir süre burda kalsın çünkü bu da benim derdim
12 haftalık hamileyim ultrasonda kan birikmesi görünüyor ve ara ara kanamalarım ve bitmek bilmeyen kahverengi lekelenmelerim var, yatak istirahatindeyim be ne kadar sürecek bilmşyorum eski günlerimi özledim hiç iş yapamıyorum, böyle dönemlerden geçip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı neler yapmam lazım daha ekstra moral motivasyona çok ihtiyacım var
Nasıl içine sinerse öyle davran canım. Çok konu odaklı yaşayıncada olumsuzluk artıyo gibi gelir bana. İyi düşün, inşallah iyi olacakNormalde bende öyle düşünüp bazen mutfakta bir şeylerle uğraşıyorum ama sanki ayakta olunca lekelenmem daha da artıyor gibi o yüzden dedim Ben en iyisi hiç kalkmayım
Haklısınız bazen unutmak istiyorum her şey normalmiş gibi davranmak istiyorum ama işte olmuyorNasıl içine sinerse öyle davran canım. Çok konu odaklı yaşayıncada olumsuzluk artıyo gibi gelir bana. İyi düşün, inşallah iyi olacak
Selam herkese hayırlı bayramlar, lütfen konum bir süre burda kalsın çünkü bu da benim derdim
İçini ferah tut ben yaşamadım ama kardeşim de dahil çok yaşayan oldu etrafımda hepsi de biraz dikkatle sağlıkla aldılar bebeklerini kucaklarına.İnşallah senin de bebeğin sağlıkla gelicek.Azıcık sabır.Selam herkese hayırlı bayramlar, lütfen konum bir süre burda kalsın çünkü bu da benim derdim