Düşük tehditi yaşayıp sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı?

9.haftadan beri kanama alanim var. Coraspini hic biraktirmadi doktorum. 10.haftada 20 gun kadar annemde yattim hicbir is yapmadim. Lekelenmem oluyordu azaldi. Ama tam olarak gecmedi. Hala bile cok.yorulup ayakta kaldigimda lekem oluyor ama artik endise etmeyi biraktim. Ins saglikla kucagima alirim.
Maşallah baya ilerlemiş hamileliğiniz inşllh sağlıkla kucağımıza alırız

bende 5 haftalıkkrn kanama geçirdim.3 ay tuvalet harici kalkmadım.haftalık iğne vermişti doktorum.3 ay sonhnda tehlikemin geçtiğini söyledi doktor.şuan dünyalar tatlısı bi oğlum var.bir akrabam düşük tehlikesi varken birşey olmaz deyip doktoru dinlrmedi gezindi işinide yaptı .maalesef düşürdü bebeğini.

Çok geçmiş olsun canım hiç yaşamadım hamileliklerimde bu durumu ama uzak bir akrabam doğuma kadar yataktan kalkmamıştı onu hatırlıyorum doktorun ne diyorsa ona uy işi gücü dert etme sana ve bebişe bişey olmasın..
Dilerim sağlıkla kucağına alırsın :anne::nazar:

bende 5 haftalıkkrn kanama geçirdim.3 ay tuvalet harici kalkmadım.haftalık iğne vermişti doktorum.3 ay sonhnda tehlikemin geçtiğini söyledi doktor.şuan dünyalar tatlısı bi oğlum var.bir akrabam düşük tehlikesi varken birşey olmaz deyip doktoru dinlrmedi gezindi işinide yaptı .maalesef düşürdü bebeğini.
Anladım cnm istirahat en önemlisi aslında ilaçlardan bile önemli bende evde ufak tefek işler dışımda bir şey yapmıyorum

4-5haftalıkken başlamıştı kanamam önce onbeşgün hergğn iğne oldum sonra da haftalık iğne oldum.Ayrıca kan ve tansiyon problemim de vardı sürekli tansiyonum düşüyordu ve düzenli kan veriyorlardı 4 ay kadar sürdü iğneler sonra çok zorlamadan 9 ayı normal bir şekilde geçirdim bulantım Doğum anına kadar sürdü şimdi kızım 4 yaşına girecek nasipse. Rabbim sağlıcakla kucağınızda görmeyi, hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah :KK200:

Ben varım. 9. Haftada şiddetli bir kanamam oldu hamileliğin başından beri de kahverengi lekelenmeler oluyordu. Düşük tehlikesi demişti doktorum. Progestan kullandım 4. Ayıma kadar ve istiharat ettim. Şu an hamdolsun her şey yolunda. Ama ben bazen evham yapiyorum haliyle. Insallah sizinde düşük tehlikeniz geçer. Sağlıkla miniklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin rabbim.

4-5haftalıkken başlamıştı kanamam önce onbeşgün hergğn iğne oldum sonra da haftalık iğne oldum.Ayrıca kan ve tansiyon problemim de vardı sürekli tansiyonum düşüyordu ve düzenli kan veriyorlardı 4 ay kadar sürdü iğneler sonra çok zorlamadan 9 ayı normal bir şekilde geçirdim bulantım Doğum anına kadar sürdü şimdi kızım 4 yaşına girecek nasipse. Rabbim sağlıcakla kucağınızda görmeyi, hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah :KK200:
Aminn inşllh Allah razı olsjn

Ben varım. 9. Haftada şiddetli bir kanamam oldu hamileliğin başından beri de kahverengi lekelenmeler oluyordu. Düşük tehlikesi demişti doktorum. Progestan kullandım 4. Ayıma kadar ve istiharat ettim. Şu an hamdolsun her şey yolunda. Ama ben bazen evham yapiyorum haliyle. Insallah sizinde düşük tehlikeniz geçer. Sağlıkla miniklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin rabbim.
İnşllh geçer artık normal hayatıma dönmeyi özledim

Progestan kullanıyorsun değil mi? Bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yoksa canını sıkma bol bol dinlen. Oraya odaklanma, kitap oku, film izle.
Bebek hızlı bir şekilde büyüyor kalp atışları çok iyi bebekten yana sıkıntı yok progestan kullanıyorum bugünden itibaren arrık çok düşünmemeye çalışıcam

bennn:KK16:
4 ay boyunca hep yattım kızımda
bide iğne kullandım düşük riskine karşı
temizlik yemek adına hiç bisey yapmadım
şükür kızımı sağ salim kucağıma aldim :KK200:

Bende 14 haftalik hamileyim 12 haftada kahverengi leke geldi be doktor yatacaksin yemek ve tuvalet disinda bisey yapmayacaksin demisti bugun bulasik makinasini bosaltiyim dedim ust katini yine cok az kahve leke gelmeye basladi dinlendigimde geciyor

Bende 14 haftalik hamileyim 12 haftada kahverengi leke geldi be doktor yatacaksin yemek ve tuvalet disinda bisey yapmayacaksin demisti bugun bulasik makinasini bosaltiyim dedim ust katini yine cok az kahve leke gelmeye basladi dinlendigimde geciyor
Hafif ayakta işte yapsam çok geliyor hemen yatıyorum yatınca bazen hiç gelmiyor

Hafif ayakta işte yapsam çok geliyor hemen yatıyorum yatınca bazen hiç gelmiyor
Bende nerdeyse 2 haftadir yatiyodum kesilmisti bugun bisey yapiyim dedim geldi ve kahverengi leke geldiginde karnimda agri oluyo o gectiginde lekede bitiyo ins bi an once biter ve saglikli bi hamilelik geciririz

Selam herkese hayırlı bayramlar, lütfen konum bir süre burda kalsın çünkü bu da benim derdim:KK43:
12 haftalık hamileyim ultrasonda kan birikmesi görünüyor ve ara ara kanamalarım ve bitmek bilmeyen kahverengi lekelenmelerim var, yatak istirahatindeyim be ne kadar sürecek bilmşyorum eski günlerimi özledim hiç iş yapamıyorum, böyle dönemlerden geçip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan var mı neler yapmam lazım daha ekstra moral motivasyona çok ihtiyacım var
Ben oğlumda söylediğin şeyleri fazlasıyla yaşadım. Kanamalarım 7 ay kadar sürdü. Sabah akşam ilaç kullandım, hastanelerde yattım ama çok şükür oğlumu kucağıma aldım ve 3 yaşına girmek üzere Hatta şimdi de ikinciye hamileyim ve hiç kanamam olmadı şükürler olsunİçini rahat tut ve dinlenmeye bak. Sağlıkla kavuşursun inşallah ❤️

Bende nerdeyse 2 haftadir yatiyodum kesilmisti bugun bisey yapiyim dedim geldi ve kahverengi leke geldiginde karnimda agri oluyo o gectiginde lekede bitiyo ins bi an once biter ve saglikli bi hamilelik geciririz
İnşllh ya insanın nasıl morali bozuluyor gelmeyince çok iyi her şey ama azıcık leke görsem hemen ümitsizliğe kapılıyorum

Ben oğlumda söylediğin şeyleri fazlasıyla yaşadım. Kanamalarım 7 ay kadar sürdü. Sabah akşam ilaç kullandım, hastanelerde yattım ama çok şükür oğlumu kucağıma aldım ve 3 yaşına girmek üzere Hatta şimdi de ikinciye hamileyim ve hiç kanamam olmadı şükürler olsunİçini rahat tut ve dinlenmeye bak. Sağlıkla kavuşursun inşallah ❤️
Çok sevindim maşallah, inşllh en çok da morale ihtiyaç oluyor sanırım bu dönemde nasip bakalım

Çok sevindim maşallah, inşllh en çok da morale ihtiyaç oluyor sanırım bu dönemde nasip bakalım
İlk bebekte insan çok panikliyor. Eşim de ben de oğluma hamileliğimi stres dışında hatırlamıyoruz maalesef. Her gün düşük olacak mı diye düşünmekten uyuyamazdık. Lavaboya gitmek korkunç gergin birşeydi. Ama dediğim gibi sağlıkla kavuştuk şükürler olsun :dua: sende olabildiğince stres yapma hayırlısını dile. Hayırlısı ise tutunsun bebeğin, kavuşun ona :KK200:

X