düşük tansiyonla sezeryan doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
bu soruyu başka forumlardada sordum ama cevap alamadım birde burada deniyim dedim tansiyonum çok düşük seyrediyo 7/4 le geziyorum genelede doğumuma 1 ay kaldı ve büyük ihtimalle sezeryan olucam tansiyonum düşük olduğu için narkozdanda çok korkuyorum içinizde bu şekilde doğum yapan varmı birde sezeryan kaç saat sürüyor cevaplarınızı bekliyorum biraz içime su serpilsin lütfen...

canım doktorunla konuş bence bunu tansiyon oynadığında epidural yada spinal yapılmıyor diye biliyorum genel anestezi yapılır ama herhalde.sezeryan öyle saatler sürmüyor yarım saatte ayılıp odanda oluyorsun korkma oldumu Allah o gücü annelere veriyor ödülü çok büyük bebeklerimiz her şeye değer

canım öncelikle çok teşekkür ederim doktorumla konuştum çok önemli olmadığını söledi ama düşük tansiyonun narkozda önemli olduğunu biliyorum ben zaten genel anestezi istiyorum bu yüzden anestezi doktoruyla konuşucam elimde değil inanılmaz korkuyorum seninde dediğin gibi en büyük ödülümü görmek istiyorum allah bana bebeğimi görmeyi nasip etsin allah kimseyi bu yolda bırakmasın allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim tekrar saol cnm sevgiler...

merhaba.. hiç merak etme her türlü sezeryan olabilirsin. benim tansiyonumda hamileliğim süresince 8-5 den yukarı cıkmadı. ama spinal anestezi ile sezeryan oldum.. sezeryan 30 ila 45 dk arası sürüyor.. hiç korkma..

merhaba arkadaşım.arkaaşların dediği gibi endişelenme.normal tansiyonum 7/4.gebelikte 8/5ten yukarı çıkmadı.spinal ile oldum ve çok rahattı en ufak tansiyon değişikliğinde sakinleştirici katıyorlar damardan. heyecanlanmana fırsat bile kalmıyor öyle diyeyim sürekli cihazlardan takip ediliyorsun.doktoruma sormuştum ben de aynı şeyi düşün tansiyon problem olur mu diye.doğumda düşük tansiyon tansiyondan değil,yükseği bizi endişelendirir oldu cevabı.hayırlı doğumlar diliyorum...

merhaba.. hiç merak etme her türlü sezeryan olabilirsin. benim tansiyonumda hamileliğim süresince 8-5 den yukarı cıkmadı. ama spinal anestezi ile sezeryan oldum.. sezeryan 30 ila 45 dk arası sürüyor.. hiç korkma..
canım çok saolllll nasıl moral oldu bana anlatamam...

canım sanada çok teşekkür ediyorum bu düşük tansiyon inan beni çok korkutuyor endişelendiriyor içime baya bi su serptiniz ferahlattınız beni bebeğinizi iyi günlerde güle güle büyütün inşallah sevgiler...

benimde tansiyonum zaman zaman 8-5e düşüyor bende spinal sezeryan olacağım 25inde. Tek korkum herkes yan etkilerinden bahsediyor aylar geçmesine rağmen sırt ağrıları duyanlar var bu ne kadar sürebilir ki?

merhaba kızlar,5-10 gün içinde ben de sezeryan olucam epiduralle,inşallah...benimde gebeliğim boyunca tansiyonum hep 9-6 8-5 seyrediyodu,son 4-5 haftada 11-7 ye falan çıktı.son aylarda çıkması normal dedi dr.um.düşük seyrettiği için ben de korkuyodum epiduralde.yarın tam olarak doğum şeklini kararlaştırıca ,tabi tarihi de...eğer çok düşükse tansiyon,yaklaşık 1 litre serum hızla veriliyomuş diye duymuştum tansiyonu biraz yükseltmek için,operasyon öncesi.dr.unuzla bunu konuşabilirsiniz..ben konuşucam..hepinize hayırlı doğumlar...

canım doktoruma söledim hatta 50 kere söledim bu önemli değil rahat ol diyo onada güveniyorum gerçi son 3 haftamdayım bende tansiyonum biraz daha iyi 9/6 ama hala düşük geçiyo tabiii neyse cnm saol sanada hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…