• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız. bende uzun zamandır artık nete giremiyorum. evde neti kestik malesef :43::43::43::43: :43: aktikdenizcim çok üzüldüm allah sabırversin çok zor canım yaaa bende enson 2010 da mayıs ayında düşük yaptım yıl 2012 hala bekliyorum malesef.... kızlar bizde aşılama yaptırmaya karar verdik ama kasım ayında olacak... işn. aşılamaya gerek kalmaz. eşim kasıma kadar bekleyelim dedi ozmana kadar ne adet günlerini nede çocuğu düşünme dedi doktor bize pisikolojik dedi. eşim sperm sayısı yükseldi ama hareketliliğinde sorun var düşük. bu yüzden doktor bana jel verdi vajinada kayganlaştırıcı oluyor... sperm daha hızlı içeriye girermiş dedi doktor. bu aralar gebelikten çoook imkansız olanlar çevremde hep hamile kaldılar. sorularıma aldığım tek cevab artık takmamaya ve adet günlerimi saymamaya karar verdik onun ardından hamile öyle kaldık. gerçekten neyi takınca imkansızlaşıyor.ben artık kendimi buna adöpte ediyorum çocuk o kadar önemli değil ve eşimle bugünlerimi mutlu huzurlu yaşamayabakıcam diyorum ve çocuk olunca masrafta olur. ben olana kadar en azından birikim yapıp ev almak istiyorum... yani düşündükçe hayat bize tatsız anlamsız hep sıkıntılı sorunlu oluyor malesef.... ben artık takmamamaya çalışıyorum son 2 aydır sizlere öneririrm... çok kafam rahat oldu son 2 aydır yani:9::9::9::21::21::21::32::32::32::32:

canım benimm en doğru kararı vermişsin inan bende bıraktım ay hamile kalmıştım hiç günlerimi saymıyordumm.allah hayırlısını versinnn diyelim allaha emanet edip teslimeyetci olmak lazım yoksa asla mutlu olamayız ..

ayyyy cnm çokkk üzüldümmm :25::25::25: kelimelerin anlamsız kaldığı zamanlar vardırya o konumdasın ne desem bilemedimmmm.. sanada çok içim yandı cnm benimmm herşeyde bi hayır vardır
üzlme demek saçma biiyorum ama fazla yıpratma kendimi lütfen napcaksın onlarda allahtan başınız saolsun cnm..... arkadaşınada çok üzüldümm yaaa
keşke olmasa böle şeyler ama büyük bi sınavdayız hepimiz rabbim sabırlar versinnn sizlere... :26::26::26::26::26:

şu kısacık ömürdee hiç bişey üzülmeye değmiyor arkadaşıma bende cok üzüldüm dünya tatlısı bir kızı vardıı ..kız zaten delirmiş bir durumda sakinleştiricilerle ayakdaa allah sabır versin..bende toparlamaya çalışıyorum ama şu ölüm korkusu düştü gene :((

Merhaba arkadaşım.Bu ne böylee hayatımda ilk defa bu kadar kötü haberi birarada okudum hepside bebeklerle ilgili olunca kötü etkilendim.:14: Allah hepsine sabır versin,bizide korusun inş.
Sende bebeğini düşürmüşsün sanada çok geçmiş olsun.Nedense ilk gebelikler genelde düşükle sonuçlanıyor çok yaygınlaştı galiba.Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ama 4 ay sonra Allahıma binlerce şükür tekrar hamile kaldım.1 kez hamile kalınca artık korkma Allahın izni ile mutlaka tekrar hamile kalırsın.Ama daha 1 ay olmuş sana birkaç ay vücunun toparlanması lazım biraz dinlen oluruna bırak herşeyi.Bak nasıl yoluna giriyor herşey.

canımm çok sağol böyle düşüğün sonrasında hamile kalanları duydum zaman dünyalar benim oluyorrr varyaa:)inşş allah bizede nasip ederr doktor dinlenme vermedi amaa ben dinlenme moduna aldımm kendimii:))9

kızlarr bu arada benn bişey öğrendim kuzenim 39 yaşında eşide 40 üzeri işte neyse bunların 2 çocukları vardı zatenn.adamda problem varmış doktora gitmiş doktor eğer çocuk istiyosaanız ameliyat olman lazım demiş eğer istemiyosanız ameliyata gerek yok demiş ilaç vermiş.tabii çocukları oldugu içinn pekde önemsemediler ama adama dert olmuş herhal araştırmış epey epeyy araştırmışş ve ısırgan tohumu çörek otu bal karışımı yemişş her akşam bir ayy aralık ayında yemişş ocakdaa kadın hamile kaldııı:))tabiii şok oldularrr kadın istemedi felan bu yaşda olmaz şölede böledee diee ama kısmettt işte:))

antikdeniz cok uzucu seyler yasamissin Rabbim sabir versin en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah

canım inş. rabbim gönlünüze göre versin... ismi aklımda değil suan sehir dışındayım eve gidince bakarım. bu arada doktor bana eşim için çok kuvvetli bir ilaç verdi sperm sayısını artırmak için eşim kullansın sonuç alırsak size söylerim nete baktık araştırdık ilacı 3 veya 6 ay içinde sonuç gösteriyormuş... ilaç firması çok iddalı tanıtıyorlar ilacı . biraz tuzlu ama hayırlısı olsun...:31::31::31::31:

İlacın adını verseydin be arkadaşım en azından araştırırdık, kullanan varsa tecrübelerini sorardık...

canım inş. rabbim gönlünüze göre versin... ismi aklımda değil suan sehir dışındayım eve gidince bakarım. bu arada doktor bana eşim için çok kuvvetli bir ilaç verdi sperm sayısını artırmak için eşim kullansın sonuç alırsak size söylerim nete baktık araştırdık ilacı 3 veya 6 ay içinde sonuç gösteriyormuş... ilaç firması çok iddalı tanıtıyorlar ilacı . biraz tuzlu ama hayırlısı olsun...:31::31::31::31:

tamam cnm bekliyorum bende ismini yazarsan araştırırız bizde ....

kızlarr bu arada aklımız fikrimiz eşler olduu ..kendiniz için neler yapıyorsunuz ne gibi şeyler kullanıyorsunuzz.ben günde bir incir yemeye başladımm ve çörek otu bal karışımı yaptım yumurta kalitesini artırıyor diye biliyorumm ha birde civan percemi çayı içiyorum :)

meryyy nerelerdesinnn yaww heycanla ayrıca dört gözlee seni bekliyoruzz....::((((((((

İlacın adını verseydin be arkadaşım en azından araştırırdık, kullanan varsa tecrübelerini sorardık...

bende istiyorummmm o ilacınn ismiiinii :))))))))

tamam cnm bekliyorum bende ismini yazarsan araştırırız bizde ....

meryyy nerelerdesinnn yaww heycanla ayrıca dört gözlee seni bekliyoruzz....::((((((((

hanımlar inş. verecem ben şehir dışındayım ilaç evde inş. ben size söyleyecem onu kullanırsınız iyi ilaçmış bazı jeller ilişkide hem sperm kalitesini etkiliyor hemdeboşalmayı geçiktiriyor :26::26: onun için benim yengem kadın doğum uzmanı ona sordum o bu ilacı onaylamıştı ama ben bu akşam eve gidiyorum inş. yarın size söylerim sorun çıkmassa :34::34::34::34::34: bu arada kızlar bana dua edin bu ay çok umutluyum yaaa ... :16::16::16::16::16: rabbim inş. isteyen herkese verir....

kızlar eşim 2 aylık tedavi sürecindeydi hatırlarsanız FSH yüksekliği vardı
dün test yapıldı evet FSh düşmüş hemde yarı yarıya ancak sperm testi 0 çıktı tekrar moralim bozuldu yaaaa :ssz::ssz::ssz:
kan değeri düştü sevineyimmi sperm 0 üzüleyimmi bilemedim :43::43::43::43:
sonuçları gönderdim pzt tekrar saraçoğluyla randevum var sorcam bakalım nolcak ?? :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
doktor bişey demedimi peki yaa nasıl oluyor bunlar neye göre değişiyor hiç anlamıyorum canım bizide bilgilendirirsen seviniriz .geçici bir durumdur rahat ol bence

hanımlar inş. verecem ben şehir dışındayım ilaç evde inş. ben size söyleyecem onu kullanırsınız iyi ilaçmış bazı jeller ilişkide hem sperm kalitesini etkiliyor hemdeboşalmayı geçiktiriyor :26::26: onun için benim yengem kadın doğum uzmanı ona sordum o bu ilacı onaylamıştı ama ben bu akşam eve gidiyorum inş. yarın size söylerim sorun çıkmassa :34::34::34::34::34: bu arada kızlar bana dua edin bu ay çok umutluyum yaaa ... :16::16::16::16::16: rabbim inş. isteyen herkese verir....

dualırımız seninle tatlım inşallahhh bu ayyy bebişinnn gelirrr umudumuz olur bizimdee:))akşamı bekliozzzz

doktor bişey demedimi peki yaa nasıl oluyor bunlar neye göre değişiyor hiç anlamıyorum canım bizide bilgilendirirsen seviniriz .geçici bir durumdur rahat ol bence

cnm eşim burdaki dr larla konuşmuyo görüşmüyo hepsi hemen tüp diyo oda sinirleniyo testi yaptırıyo sonucu alıp eve geliyo..
saraçoğluna gönderiyoruz sonucu o söylüyo napcamızı....
2 ay önce görüştüğümüzde fsh yüksekliğinden dolayı spermler değişir demişti bakalım yarın ne dicek..
saraçoğluyla görüşen bi arkadaşla görüştüm onun eşi azoymuş 3aylık kür hazırlamış onlara 3 milyon sperm oluşmuş onlarda tamm artık deyip bırakmışlar tedaviyi bu arada eşi askere gitmiş 1 yıl sonra tekrar azo olmuş... keşke diyo dondursaydık spermleri tedaviyi bırakmasaydık... cnm işte istikrarlı olmamız lazım hemen vazgeçmeyip uzun kullanmamız lazım
bilemiyorum kafamız çok karışık bizim...

Son düzenleme:
herkese merhaba.. geçmiş yorumları okudum sevindirici haberlerde vardı, üzücü olanlarıda umarım herkes mutlu sona ulaşır. arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı az ml'de 100 bin , toplamda 600 bin doktor bize tüp bebek dedi ilaç falan önermedi?? hormonlarında da problem çıkmadı bitkisel ilaçlarla istenilen düzeye ulaşırmı acaba doktor dediki ilaçla önemli bir artış olmaz hatta aşılama bile olmaz direk tüp bebek yapın :(

herkese merhaba.. geçmiş yorumları okudum sevindirici haberlerde vardı, üzücü olanlarıda umarım herkes mutlu sona ulaşır. arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı az ml'de 100 bin , toplamda 600 bin doktor bize tüp bebek dedi ilaç falan önermedi?? hormonlarında da problem çıkmadı bitkisel ilaçlarla istenilen düzeye ulaşırmı acaba doktor dediki ilaçla önemli bir artış olmaz hatta aşılama bile olmaz direk tüp bebek yapın :(

cnm olurmu öle şey bi sürü kür var sperm arttıran.. sen keçiboynuzu kürüyle pekmeziyle başla bence...

Back
X