- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
slm kızlar nasılsınız. bende uzun zamandır artık nete giremiyorum. evde neti kestik malesef![]()
aktikdenizcim çok üzüldüm allah sabırversin çok zor canım yaaa bende enson 2010 da mayıs ayında düşük yaptım yıl 2012 hala bekliyorum malesef.... kızlar bizde aşılama yaptırmaya karar verdik ama kasım ayında olacak... işn. aşılamaya gerek kalmaz. eşim kasıma kadar bekleyelim dedi ozmana kadar ne adet günlerini nede çocuğu düşünme dedi doktor bize pisikolojik dedi. eşim sperm sayısı yükseldi ama hareketliliğinde sorun var düşük. bu yüzden doktor bana jel verdi vajinada kayganlaştırıcı oluyor... sperm daha hızlı içeriye girermiş dedi doktor. bu aralar gebelikten çoook imkansız olanlar çevremde hep hamile kaldılar. sorularıma aldığım tek cevab artık takmamaya ve adet günlerimi saymamaya karar verdik onun ardından hamile öyle kaldık. gerçekten neyi takınca imkansızlaşıyor.ben artık kendimi buna adöpte ediyorum çocuk o kadar önemli değil ve eşimle bugünlerimi mutlu huzurlu yaşamayabakıcam diyorum ve çocuk olunca masrafta olur. ben olana kadar en azından birikim yapıp ev almak istiyorum... yani düşündükçe hayat bize tatsız anlamsız hep sıkıntılı sorunlu oluyor malesef.... ben artık takmamamaya çalışıyorum son 2 aydır sizlere öneririrm... çok kafam rahat oldu son 2 aydır yani
![]()
canım benimm en doğru kararı vermişsin inan bende bıraktım ay hamile kalmıştım hiç günlerimi saymıyordumm.allah hayırlısını versinnn diyelim allaha emanet edip teslimeyetci olmak lazım yoksa asla mutlu olamayız ..