Bitsin artik bu izdirap diyerek uyandim bugun..cok yorgunum arkadaslar.ben bu dunyadaki cehenneme dayanamadim allah gercek cehennemden korusun. Hicbisey benden onemli olmamali.olmayinca olmuyor zorlamaya gerek yok.sil bastan yeni bir hayat beni bekliyor.birazdan esyalarimi toplayip gidicem bu evden.kurtuluyorum yasasiiiiiinnn diye bagirasim var.neler yasadim neler duvarlarin yerlerin agzi olsa keske.ama obur dunyada bana sahitlik yapacaklar biliyorum.cocugumuz da olmuyor zaten adamin umurunda degil hergun iciyor sigara da var tabi dr un verdigi ilaclari hic duzenli kullanmiyir ne diye ugrasicam su da var ama dr ne yaparsan yap cocugunuz olmaz deseydi hic onemli degil onunla yaslanirdim ama adam in umurunda degil ki dayak hakaret ihanetten de supheleniyorum cebimde en fazla 10 tl param oluyor annemin evinde bu kadar madur olmadim 3kurusun hesabini soruyor yeter biktim anneme baktim bosanip hemen evlencem tekrar acilarim kabuk baglamiyor yoksa
Canım yazını okyunca çok üzüldüm. Öncelikle acil karar vermemeni tavsiye derim. Kaç yıllık evlisin? Sonuçta eşini hala seviyorsundur, hemen karar verme. Bazen evlilik hemen oturmaz, biz de 20 aylık evliyiz, nerdeyse 2 yıl olacak ama ne kavgalar yaşadık. Evlilik zamanla oturuyor. Sabretmeye çalış canım, dişi kuş yuvayı yapıyor, bu bir gerçek, güçlü ol. Biz kadınlar daha güçlü olmalıyız. Ama eğer içinceki sevgi bittiyse, mücadele edecek birşey kalmadı dersen onu bilemem. Alkol alışkanlığı varsa, evliliğinize senin verdiğinin yarısı kadar bile emek vermiyorsa bir süre düşün derim ama yine de acil karar verme.
Canım bu benim 2. evliliğim. İlk eşim evimizi sürekli terk ederdi, günlerce haber alamazdım. Boşandım. Çok zor bir süreç, çok ızdırap çektim. Ama şimdi iyi ki bitmiş diyorum, şuan söylemesi kolay. Yataklardan kalkamıyordum, antidepresanlar içtim, 1 yıl ölü gibi yaşadım. Ayrılık da kolay değil.Bu kararı sadece sen verebilirsin ama sakın ani karar verme derim yaşamış birisi olarak, sevmesen bile aurılmak düzenini bozmak kolay değil. Ama değmeyecek bir insan ise, sana değer vermeyen bir insan ise o zaman güçlü olup bitir. Çünkü, bunun yaşlılığı var, hastalığı var. Canım lütfen durumundan haberdar et, ben yaşayan bir insan olduğum için çok üzüldüm. Ama inşallah yoluna girer herşey, inşallah çok kızgın olduğun için biranda düşünmüşsündür bunları diyorum yine de.