Erkek İnfertilitesi Düşük Sperm Sayısı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar aranizda yeniyim bi hos geldin alirim:) sperm sayım ml de 12 milyon total 60 milyon hareket 24 morfoloji 4 doktor esime impryl vermiş bu ilaç morfoloji icin mi sayi için mi hareket için mi daha önce eşi kullanan varmi yardimci olurmusunuz

Arkadaslar aranizda yeniyim bi hos geldin alirim:) sperm sayımiz ml de 12 milyon total 60 milyon hareket 24 morfoloji 4 doktor esime impryl vermiş bu ilaç morfoloji icin mi sayi için mi hareket için mi daha önce eşi kullanan varmi yardimci olurmusunuz

Arkadaslar aranizda yeniyim bi hos geldin alirim:) sperm sayımiz ml de 12 milyon total 60 milyon hareket 24 morfoloji 4 doktor esime impryl vermiş bu ilaç morfoloji icin mi sayi için mi hareket için mi daha önce eşi kullanan varmi yardimci olurmusunuz

Arkadaslar sayi ve hiz icin nokta atışı öneriniz varmi

Eklentiler

• 20201121_105420.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 65
Merhabalar hamilesiniz öncelikle hayırlı olsun eski postlar da yazınızı gördüm eşinizde sorun mu vardı ne gibi yollardan geçtiniz bilgi verirmisiniz kürler yada neler yiyip içti birde normal toplamı gebe kaldınız

Esimde varikosel ve sperm düşüklüğü vardı .

3. Dereceden varikosel sol tarafta 3.2 ydı.
Öncelikle herhangi bi vitamin ilacı almadik.
Ameliyat da olmadı
Bu konuyu kendi aramızda da çok konuşmadık.
Stres haline getirmemek gerekiyor .
Allah'ın izniyle olur.
Hergün düzenli olarak yaptığımız organik beslenme .
Kahvaltıdan önce: zeytinyağında bekletilmiş incir , keçi boynuzu pekmezi , keçi boynuzu kürü.
Not: keçi boynuzu alırken taze almaya dikkkat et .Kür soğuk olması gerekir.
Kahvaltıda :yumurta (haşlanmış daha fazla), bol yeşillik, hergun zeytin , yoğurt, peynir , havuç.
Aralarda portakal, nar , mandalina , muz .
Ben hergün taze nar suyu sıktım ayrıca hergun bi tane muz yedi .
Ceviz , fındık, badem, fıstık, kaju bunları hergun tüketti. Bunlar kilo aldırır hamur işinden uzak tutmaya çalış . Düzenli yürüyüş.
3 ceviz , 14 badem, 10 fındık vs vs ayarlayabilirsin.
Yemek olarak haftanın iki günü balık ve kırmızı ete yoğunluk verdik.
Kuşkonmaz, pırasa, ıspanak, bulgur daha çok tercih edildi .
Karbonhidrattan birazcık uzak durmaya çalıştık . Akşam yemeğinden yarim saat önce sarımsak tüketti. Her öğün salata yenildi bol bol .nar tanelerini salatada kullandım.
Geniş pijamalar , iç çamaşırı da geniş, geniş pantolon .Benim isim direkt şalvar giydi pantolon görünümde olanlardan .Ara sıra erkeğin yumurtaliklarina soğuk uygulama yapıldı ilişkiden önce.
Ayrıca macun hazırladım. Balın içine ceviz, fındık, badem ,keçi boynuzu tozu ,zencefil içindekilerini çok fazla hatırlamamakla birlikte ben kendim evde hazırladım . Sabah akşam bi kaşık bu karışımdan da aldı.
Iki günde bir ilişki.
Şimdilik hatırladıklarım bunlar .Aklına başka soru gelirse sorabilirsin .

Bu arada Allah razı olsun..Rabbim.isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Çok teşekkür ederim bilgi için Allah razi olsun

Kullandını mı memnun kaldınız mı acaba? Bizde bir aydır kullanıyoruz ben pko eşim sperm değeri ve morfoloji düşüklüğü için. Yarın eşim test verecek de görünce yazmak istedim

Merhaba kızlar benim eşimin de değerleri düşük sohbetinize katılmak istedim Rabbim hepimize tez zamanda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…