• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük sonrası regl olmadan hamile kalanlar

alinalara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
443
516
53
Mart 14 de düşük yaptım biraz ara verip yumurtlama gününü değerlendirdim.yumurtlama 20.gün civarı olurmuş düşük sonrası.ilişki üstünden 9 gün geçti erken gebelik testi yaptım koca bir hiç çıktı.ümidi kaybetmelimiyim.sadece 1 haftadır regl olacakmışım gibi ağrı olup geçiyor.30 gün aylık döngüm 4 gün sonra regl tarihim..ama hiç umudum yok😔😔😔

Geçen ay hamile kaldığımda hiç bir belirtim yoktu.beta 1200 kadar çıktı sonra kendiliğinden düştü.yine aynı şey hiç bir belirtim Yok.tek belirti geçen ay ki gibi adet sancısı çekip olamamak

Sehir efsanesi ile alakasi yokki
Bunyeye gore degisir durum. Hemen olmaz sonra olur takma kafana insallah

İlk ay bende karin agrisi cektip biturlu adet olamadim 4 gun gecikti sonra adet oldum

Kaçıncı gün olarak bugünü hesapladınız yumurtlama günü olarak ovülasyon mu kullandınız acaba?

12. gun bugun ama kimyasaldan sonra 2. ayim bu benim ilk ay yapmadim ovulasyon takibi o yuzden bilmiyorum 20. gun dogru mu ama yumurtlamadan sonra 14. gun adet olunuyor muhtemelen 18. gunde olmustur o hesaba gore

Back