Düşük sonrası hamile kalmak...

Hemen hemen ayni zamanda kaybetmisiz bende on haftalik hamileyken kontrol icin gittiğimde kuzumun kalbinin atmadığını ogrendim kürtaj oldum.

Allah sabir versin sizede..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o bende de var biliyo musun en yakın arkadaşımla 20 gun aramız vardı ben once kalmıştım simdi o cinsiyetini öğrendi açıp konuşmak bile ıcımden gelmıyo hesap yapıyorum su kadar olacaktı dıye ama elden bisey gelmiyor eylülde dogmus olacaktı mesela dıyorum cogu bitmişti dıyorum sonra hayırlısı diyorum ama insan kürtaj sonrası uğraşırken kayıp nedenı ve kendi vücuduyla zaman geçiyor nerseyse 3 ay oldu benımde..

Aynen cnm bende iki ayı doldurdum.bi ara testlerde uğraşmaktan kafam dağılmıştı ama şimdi gene başa dönmekten korkuyorum yalnız kalmamaya çalışıyorum o yüzden.başkalarını bilemicem ama ben çok etkilendim ilk bi hafta yataktan bile hiç çıkmadım düşün artık.bizimde Eylül'de olacaktı muhtemel tarih 17 Eylül'de ama nasip olmadı biliyorum o tarih geldiğinde de yine aynı olucam.kendimizide çok bırakmamamız lazım malum yeni bi bebek yeni bi heyecan bizi bekliyor inş sağlıkla hayırlısıyla

benimde 21 eylüldü doğum tarihi aynı zamanlarda doğum yapacakmışız seninle tabi sana ne iyi geliyosa onu yap ilk zamanlar bende yalnız kalmak istemedim ama şimdi daha iyiyim inşallah eylüle kadar tekrardan ve sağlıkla hamile kalırız da o gün geldiğinde çok üzülmeyiz (

Âmin cnm âmin inş tüm dualar bizler için olsun

sizi sizden başka kimse anlamıyor. şuan görüyorum çevremdekileri ve davranışlarından tiksiniyorum resmen. hepimizin başı sağolsun. dün doktora gittim en az 4 5 ay korunmam gerektiğini söyledi. zaman hemen geçse keşke. primaya falan üyeydim ordn mail geliyo 19.haftanızın özeti diye. ağladım yine tutamadım kendimi. altına da annecim seni çok seviyorum yazmışlar şaka gibi.

benim doğum tarihim de 17 ekimdi hepsi terazi burcu olacakmış canım oğlum. çok özledim.

bugün arkadaşım doğum yaptı. çağırıyor gel diye gidemiyorum biliyor musunuz? ama gitmek zorundayım galiba. ağlayarak döneceğim kesin. onu kıskanmıyorum lütfen yanlış anlamayın. ama bir süre böyle devam eder herhalde.

benimde çok yakın arkadaşımla aramızda 20 gün vardı onun ki sorunsuz maşallah devam ediyor ama aramak içimden gelmiyo hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri ne yazık ki istemesekte bu duygu oluyor kaybetmenin verdiği bi hüzün var tekrar tekrar hatırlıyosun herşeyi normal bence canım ama git tabiki bizim başımıza gelen başkasının da başına gelebilir hayat böyle sabredicez ve Allahtan isticez atlatıcaz inşallah..

kızlar bende itirafda bulunayım bi arkadaşım ın hamile olduğunu öğrendim bi hafta önce hem çok sevindim hemde kıskandım.ama kıskançlığım kötü yönde değil allahım uzun ömürler versin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin çünkü oda benimle aynı dönmede kürtaj olmuştu allah bi daha yaşatmasın ama ne yalan söyleyim onun yerinde olmak istedim o an

maşallah hemen hamile kalmış ne güzel ben ilk hamileliğimi 8.ayımda elde ettim bakalım bu sefer ne kadar bekleyeceğim tabi sonrası da muallak Allah büyük o görüyor herşeyi rabbim aratmayacak inşallah hepimize verecek en sağlıklısından

cnm ama onun tam kürtaj değil aslında 5 haftalıktı gelişimi çok geç oluyordu mecburen doktor iğne ile düşürdü kalp atışıda henüz yoktu o yüzden korunma vermedi doktor.tez zamanda inş bizede bir bebekkkkk

arkadaşlar kürtajdan sonra hemen hamile kalınıyormuş genelde zaten. çünkü içiniz iyice temizleniyormuş eskilerin bir lafı var, kürtajla giden bebeğin ayakları içerde olur diye. ama bize korunma verildi işte. bekleyeceğiz sonuçlar çıksın niye olmuş falan derken beklemek zorundayız. Rabbim herşeyin en iyisini bilip en yakın zamanda verendir. demesi kolay katlanması zor ama, her şeyin hayırlısı olsun inşallahh

bilmiyorum ki canım ya kısmet herşey belki hemen belki de bekleriz bir süre hamilelik için ama inşallah sonu güzel olsun.

2 ay arka arkaya erken dusuk yasadım.şimdi gonal f kullnıyorum bugun adetın 7. gunu ve sağ 11,5 9 sol 12,5 11 mm olmak uzere 4 yumurtam olusmus...offf sol yıne daha buyuk ama sukur sagda da 2 yumurta varmıs.benım sol tupum suphelı cunku....salı gunu kontrol var....dualarınızı eksık etmeyın..

sol tüp sıkıntılı derken canım ne demek istedin ben anlamadım? bana da doktorum rahmin v şeklinde bir tarafı diğer tarafından dar ama hamilelik için hiç bir engel söz kousu değil dedi, şuan yazdığını kendimle bağdaştırdım alakası var mı bilemiyorum da :) dua edeceğim. senin için hepimiz için.

meraba canlarımm ben 3 yıl 9 ay korunmadığım halde bir türlü hamile kalamıyordum bu ay hamile kalmışım haberim yoktu çünkü adetim sadece 2 gün gecikmişti yani ben adet zannetmişim meğer düşük yapmışım 12 gün kanama kesilmeyince doktora gittiğimde beta hcg değerim 288 di o gün hastaneye yatırdılar 2 gün yattım kanamam kesildi kürtaja da gerek kalmadı doktor taburcu etti ve hastaneden çıktıktan 10 gün sonra yeni bir kanama başladı doktorum adet kanaması dedi şu an hala lekelenmem devam ediyor ben çok istiyorum bebeğim olsun :'(

Cnm çok çok geçmiş olsun dilerim Allah'tan sanada tez zamanda yeni sağlıklı bir gebelik nasip etsin

canım çok geçmiş olsun. ben de geçen hafta kürtaj oldum. kanamam 4 gün önce kesilmişti. bugün tekrar başladı. biraz kan kalmış onu atıyormuşum öyle dedi doktor. inşallah inşşşaaalllhhh en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın. ben 2012 aralıkta evlenmiştim. hep korundum. bir kere korunmadım onda da hamile kalmışım. bebeğimi kaybettim. demekki hayırlısı böyleymiş dedik ama içim parçalanıyor. Rabbim en hayırlı olanı en güzel zamanda bize verecektir inanıyorum. bir dahakine bu kadar kolay hamile kalır mıyım bilemiyorum da. nazara da çok inanıyorum 4 5 ay geçene kadar kimseye söylemeyin kendi ailenize bile. hakkımızda hayırlısı olsun.

ben de kimseye söylemek istemiyorum hamile kalırsam anneme bile iki aylık olunca söylemeyi planlıyorum insan korkuyor ya ne bilim geç öğrensinler hem onlara da sürpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…