Selamm, size de çok geçmiş olsun o halde
Benim 10 gün kadar kanamam oldu belli bi süre sonra regl oldum 1 ay sonra olabilir. Türkiyede de kadın doğumcuma gittim düşük kanamam bitince her şeyi kontrol etti çok sağlıklı dedi rahim yumurtalıklar vs. - regl döngün başlarsa düzenli 30-40 gün içinde 1 reglden sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi
ve düşük nedenini de araştırmadılar ilk hamilelikte düşükler çok yaygın olduğu için.
1 regl geçince direkt hamile kaldım ben açıkçası planlamamıştık hatta dikkat ediyordum yumurtlamaya ovulasyon testi ile çok sürpriz oldu 3 ay beklemeyi düşünüyordum ama çok şükür şimdi 38 haftalık hamileyim
o arada pregnacare aldım (before conception) ve d vitamini kullandim o dusuk kanamasi etkilemisti degerlerimi o sebeple. Kan testi muhakkak yaptirmissinizdir zaten.
Evet hastaneye de kesinlikle belirtin daha erken cagiriyorlar normalde 12 den once cagirmiyorlar burada ama sanirim 8. Haftada gittik ben dayanamayip ozel ultrason merkezine vs de gittim ama öncesinde tabi
5 haftalikken sansima zaten Turkiyedeydim yine oradaki ayni doktorum da bu cok saglikli guzel tutunmus demisti yani biraz uzun oldu ama oncelikle hamile kalabilmemiz bile ne kadar güzel
sizin ne kadar zaman gecti ? eminim saglikla bebisinize hamile kalıcaksınızdır sizde en güzel zamanda