Napayım ya başka birşey gelmiyor elimdenHayırlısınq bağladın yaaani mecburenen güzeli olsun hakkınızda sizi ona onu size kolay eylesin Rabbim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napayım ya başka birşey gelmiyor elimdenHayırlısınq bağladın yaaani mecburenen güzeli olsun hakkınızda sizi ona onu size kolay eylesin Rabbim
![]()
Hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekecektir. Hamilelik düşünüyorsanız onun için de doktora gitmeniz lazım yani her türlü endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz. Kadın doğum bu konuda yönlendirir zaten değeriniz biraz yüksek.Tsh değerim 8.1 ne yapmak gerekiyor acaba bana yardımcı olabilir misiniz![]()
Kız mıKızlar selam, bız geldıkbızı merak etmıssınız, ıyıyız şükür, 9 haftalıkken kanama yasadım korktum, olumsuz seyler okumak istemedim uzaklasalım dedik, 13+5 oldu bızım kız
![]()
Yaa gözün aydınn, saglıkla kucagına al canımKız mıSağ salim zamanında kucağına al inşallah canım
Benden de bir haber oğlumuza kardeş geliyor Allah nasip ederse, aramızda 5 hafta var
Amin inşallahYaa gözün aydınn, saglıkla kucagına al canımşubat annesı oluyorsun o zaman
![]()
İyiyiz canım cok sukur, kanamam olmustu 9.haftada, bıde tup bebek grubunda bırkac arkadasın bebeklerının kalbı durdu, etkılenmemek ıcın kactımAmin inşallahEvet Şubat oluyor inşallah
iyisiniz değil mi? Her şey yolunda
![]()
Kafanı dinlemek için uzaklaşmana sevindim çok şükür güzel haberlerle geldinKızlar selam, bız geldıkbızı merak etmıssınız, ıyıyız şükür, 9 haftalıkken kanama yasadım korktum, olumsuz seyler okumak istemedim uzaklasalım dedik, 13+5 oldu bızım kız
![]()
Yaa hadi bakalım sağlıkla gelsin cnmKız mıSağ salim zamanında kucağına al inşallah canım
Benden de bir haber oğlumuza kardeş geliyor Allah nasip ederse, aramızda 5 hafta var
Ah kuzum saglıkla kavuşunKızlar selam, bız geldıkbızı merak etmıssınız, ıyıyız şükür, 9 haftalıkken kanama yasadım korktum, olumsuz seyler okumak istemedim uzaklasalım dedik, 13+5 oldu bızım kız
![]()
Buyuk ıhtımalle dedıKafanı dinlemek için uzaklaşmana sevindim çok şükür güzel haberlerle geldinkesin mi cnm cinsiyet
Masallah senın bebıs kocaman olmusAh kuzum saglıkla kavuşunAllahım nasıl sevindim anlatamam
![]()
Çok sevindim seni merak ettim canım benim kadınlar kulübü süreci burayla başladı. Çok desteğin de oldu . Pes ettim ben artık bakmıyorum arada bakıp çıkıyorum hep dua ettim çok şükür bundan sonra ağız tadıyla yaşa sürecini inşallahKızlar selam, bız geldıkbızı merak etmıssınız, ıyıyız şükür, 9 haftalıkken kanama yasadım korktum, olumsuz seyler okumak istemedim uzaklasalım dedik, 13+5 oldu bızım kız
![]()
Hayır pes etmek yok, gecen yıl yasadıklarımı bılıyosun,dunyamız yıkılmıstı, ama rabbım guc kuvvet verıyor yenıden denedık cok sukur evımız neselendı yenıden. Lutfen boylle dusunme, vaktı var onun, ama sen elınden gelenı yapÇok sevindim seni merak ettim canım benim kadınlar kulübü süreci burayla başladı. Çok desteğin de oldu . Pes ettim ben artık bakmıyorum arada bakıp çıkıyorum hep dua ettim çok şükür bundan sonra ağız tadıyla yaşa sürecini inşallah![]()
![]()
Çok şükür kuzumMasallah senın bebıs kocaman olmus![]()
Amın cumlemıze ınsallahÇok şükür kuzumbüyüdü zaman hızlı geçti Rabbim kucagimiza almayı nasib etsin hepimize
![]()
Sizinle güçleniyor insan zaten . Dualarla da ayakta duruyoruz şükür inancımız var ama eskisi gibi yıpratmadan yormadan ayakta durmaya çalışıyorum . Çok araştırmadan tedaviye devam etmeye çalışacağım nasip . Hayırla güzel haberlerini alalım güzel kalpli arkadaşım bize de dualarında yer ayırdığına da eminim dua ediyorum aklımda kalbindesin zHayır pes etmek yok, gecen yıl yasadıklarımı bılıyosun,dunyamız yıkılmıstı, ama rabbım guc kuvvet verıyor yenıden denedık cok sukur evımız neselendı yenıden. Lutfen boylle dusunme, vaktı var onun, ama sen elınden gelenı yap
Doktorunuz troid hapina başlatmalı bu degeri fark etmedi mi acabaTsh değerim 8.1 ne yapmak gerekiyor acaba bana yardımcı olabilir misiniz![]()