Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısınq bağladın yaaani mecburen 😅🤣 en güzeli olsun hakkınızda sizi ona onu size kolay eylesin Rabbim ✨😇🙏
Napayım ya başka birşey gelmiyor elimden😂😂 yalnız bakınca böyle oluyor işte şikayetlerin sonu hep hayırlısına bağlanıyo😂😂😂 amin canım inşallah Rabbim hepimize kolaylık nasip etsin🙏

Tsh değerim 8.1 ne yapmak gerekiyor acaba bana yardımcı olabilir misiniz 😕
Hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekecektir. Hamilelik düşünüyorsanız onun için de doktora gitmeniz lazım yani her türlü endokrinoloji bölümüne gitmelisiniz. Kadın doğum bu konuda yönlendirir zaten değeriniz biraz yüksek.

Kızlar selam, bız geldık 🥰bızı merak etmıssınız, ıyıyız şükür, 9 haftalıkken kanama yasadım korktum, olumsuz seyler okumak istemedim uzaklasalım dedik, 13+5 oldu bızım kız💞
Kız mı 🥰🥰🥰🥰 Sağ salim zamanında kucağına al inşallah canım 🙏🏻 Benden de bir haber oğlumuza kardeş geliyor Allah nasip ederse, aramızda 5 hafta var

Kızlar selam, bız geldık 🥰bızı merak etmıssınız, ıyıyız şükür, 9 haftalıkken kanama yasadım korktum, olumsuz seyler okumak istemedim uzaklasalım dedik, 13+5 oldu bızım kız💞
Kafanı dinlemek için uzaklaşmana sevindim çok şükür güzel haberlerle geldin😍 kesin mi cnm cinsiyet

Ah kuzum saglıkla kavuşun 🙏🥰❤️ Allahım nasıl sevindim anlatamam 🥰

Çok sevindim seni merak ettim canım benim kadınlar kulübü süreci burayla başladı. Çok desteğin de oldu . Pes ettim ben artık bakmıyorum arada bakıp çıkıyorum hep dua ettim çok şükür bundan sonra ağız tadıyla yaşa sürecini inşallah 🙏🏻 ❤️

kızlar 5artı3te zorunlu kürtaj oldum bir hafta lekenme yaşadım 28 gün sonra ilk adetimi oldum şimdi ikinci adet dönemindeyim ama adet olmadım 2 gün geçti adetlerim hep düzenliydi kürtajdan sonra ilk adetim bile tam zamanında gelmişti ikincide böyle olması normal mi sizce evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı kürtaj olduktan sonra adetinizde değişim oldu mu

Çok sevindim seni merak ettim canım benim kadınlar kulübü süreci burayla başladı. Çok desteğin de oldu . Pes ettim ben artık bakmıyorum arada bakıp çıkıyorum hep dua ettim çok şükür bundan sonra ağız tadıyla yaşa sürecini inşallah 🙏🏻 ❤️
Hayır pes etmek yok, gecen yıl yasadıklarımı bılıyosun,dunyamız yıkılmıstı, ama rabbım guc kuvvet verıyor yenıden denedık cok sukur evımız neselendı yenıden. Lutfen boylle dusunme, vaktı var onun, ama sen elınden gelenı yap

Hayır pes etmek yok, gecen yıl yasadıklarımı bılıyosun,dunyamız yıkılmıstı, ama rabbım guc kuvvet verıyor yenıden denedık cok sukur evımız neselendı yenıden. Lutfen boylle dusunme, vaktı var onun, ama sen elınden gelenı yap
Sizinle güçleniyor insan zaten . Dualarla da ayakta duruyoruz şükür inancımız var ama eskisi gibi yıpratmadan yormadan ayakta durmaya çalışıyorum . Çok araştırmadan tedaviye devam etmeye çalışacağım nasip . Hayırla güzel haberlerini alalım güzel kalpli arkadaşım bize de dualarında yer ayırdığına da eminim dua ediyorum aklımda kalbindesin z💕🙏🏻

X