- 5 Şubat 2021
- 2.162
- 5.121
- 108
- 40
Kızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Rabbim cennetinde kavuştursun, geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Çok üzüldüm canım allah sabır versinKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Çok üzüldüm canım yaKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Ah kuzum başın sağolsun, Allahım sabırlar versin sana ve aileneYolundaydı, gece lekelenmem oldu, acile gittik kalbi durmuş![]()
Çok geçmiş olsun canım, hemen toparlanırsın inşallahGece 12:30 da normal doğum yaptım çok çpk zor doğdu 15 saat sancı çektim, artık son dakikalar dayanamadım bayıltın beni nolur dedim, doktor az kaldı az kaldı diye diye normal aldı bebeği, ufak parçaları da temizledim dedi, en doğalı en sağlıklısı bıymuş, çok şükür şimdi ağrılarım azaldı
Benım yasadıkalrımın aynısı, 9 saat sancı farkımızGece 12:30 da normal doğum yaptım çok çpk zor doğdu 15 saat sancı çektim, artık son dakikalar dayanamadım bayıltın beni nolur dedim, doktor az kaldı az kaldı diye diye normal aldı bebeği, ufak parçaları da temizledim dedi, en doğalı en sağlıklısı bıymuş, çok şükür şimdi ağrılarım azaldı
Benım yasadıkalrımın aynısı, 9 saat sancı farkımız
Rabbım sabır versin sana, guc kuvvet versin.. Cok gecmıs olsun![]()
Temizlemeyi yaparken anestezi verdıler mı, anestezi verilince 1 gun tutuyoruz demıstı doktorum?Amin canım Allah razı olsun, çok zor çok, geceyi hastanede geçirdik, halen hastanedeyim, doktor gelip bakacak taburcu olurum herhalde
Hayır vermedi, ben istedim aslında, böylesi daha iyi yaparsın dedi, doğum gece olduğu için, sabaha kadar dinlen dediTemizlemeyi yaparken anestezi verdıler mı, anestezi verilince 1 gun tutuyoruz demıstı doktorum?
Kan degerlerinde sıkıntı yoksa gonderırler dıye dusunuyorum.. Bana 2 ünite de kan verilmişti..Hayır vermedi, ben istedim aslında, böylesi daha iyi yaparsın dedi, doğum gece olduğu için, sabaha kadar dinlen dedi
Kan değerlerim iyi görünüyor çok şükür, aslında düşününce en sağlıklısı doğalı bu ama çekerken çok zor tabii, senin ikizdi birde çok çok iyii anlıyorum, Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımı bebek haberleriyle mutlu etsin, ben artık düşünmüyorumKan degerlerinde sıkıntı yoksa gonderırler dıye dusunuyorum.. Bana 2 ünite de kan verilmişti..
Ahhh ahh o yaparsın edersınler yok mu..![]()
Canım benım, hem vucudun hem zihnin suan cok yorgun boyle dusunmen cok normal.. Çok şükür iki evladın var, Rabbım ömürlerine saglık huzur mutluluk katsın, cok istedin bı kardesleri olsun, o mutlulugu tekrar yasamayı.. Insallah Rabbım en dogru zamanda nasip eder saglıcakla.. Ama suan en onemlısi senın sağlıgın.. İnsalllah cabucak toparlanırsınKan değerlerim iyi görünüyor çok şükür, aslında düşününce en sağlıklısı doğalı bu ama çekerken çok zor tabii, senin ikizdi birde çok çok iyii anlıyorum, Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımı bebek haberleriyle mutlu etsin, ben artık düşünmüyorum
Çok şükürCanım benım, hem vucudun hem zihnin suan cok yorgun boyle dusunmen cok normal.. Çok şükür iki evladın var, Rabbım ömürlerine saglık huzur mutluluk katsın, cok istedin bı kardesleri olsun, o mutlulugu tekrar yasamayı.. Insallah Rabbım en dogru zamanda nasip eder saglıcakla.. Ama suan en onemlısi senın sağlıgın.. İnsalllah cabucak toparlanırsın![]()
Canım inanki çok çok üzüldümÇok şükürAllah hepinize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar, doktorda bugün diyor çok rahat hamile kalırsın, ama şuan dediğin gibi beynim bedenim çok yorgun, çok istedik bir kızımız olsun, oğullarının kız kardeşi olsun, ama nasip işte benim kızlar dünyaya gelmek istemiyor
Insallah Rabbım nasip eder, vaktı var demek ki dahaÇok şükürAllah hepinize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar, doktorda bugün diyor çok rahat hamile kalırsın, ama şuan dediğin gibi beynim bedenim çok yorgun, çok istedik bir kızımız olsun, oğullarının kız kardeşi olsun, ama nasip işte benim kızlar dünyaya gelmek istemiyor
Canim benim, çok üzüldüm, bunu gercekten yaşayan anlar, bu grupta hepimiz acını derinden hissediyoruz..rabbim gönlüne ferahlık versin..üzül ağla içine atma hiç Bir şeyi.. ve imkanın olursa evde durma. Insan evde durunca iyice bunalıma giriyor.. vakti zamanı gelince rabbim gönlüne göre versin kuzumÇok şükürAllah hepinize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar, doktorda bugün diyor çok rahat hamile kalırsın, ama şuan dediğin gibi beynim bedenim çok yorgun, çok istedik bir kızımız olsun, oğullarının kız kardeşi olsun, ama nasip işte benim kızlar dünyaya gelmek istemiyor
Sağol canım, Allah razı olsunCanim benim, çok üzüldüm, bunu gercekten yaşayan anlar, bu grupta hepimiz acını derinden hissediyoruz..rabbim gönlüne ferahlık versin..üzül ağla içine atma hiç Bir şeyi.. ve imkanın olursa evde durma. Insan evde durunca iyice bunalıma giriyor.. vakti zamanı gelince rabbim gönlüne göre versin kuzum![]()