- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Cok duydum boyle olanları, perde alınınca saglıkla dogum yapan arkadsım da varMrb arkadaslar 2dusuk sonrasi rahim filmi cekip rahminde perde tespit edilen varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok duydum boyle olanları, perde alınınca saglıkla dogum yapan arkadsım da varMrb arkadaslar 2dusuk sonrasi rahim filmi cekip rahminde perde tespit edilen varmi?
Rabbim çok çok sabır versin inşallah bir an önce toparlanırsın inan ne denir bilmiyorum burda duyduğum her kayıp boğazımda bir düğüm oluyor resmenGece 12:30 da normal doğum yaptım çok çpk zor doğdu 15 saat sancı çektim, artık son dakikalar dayanamadım bayıltın beni nolur dedim, doktor az kaldı az kaldı diye diye normal aldı bebeği, ufak parçaları da temizledim dedi, en doğalı en sağlıklısı bıymuş, çok şükür şimdi ağrılarım azaldı
Peki sizde de adet miktarında azalma var mı benim toplasan 2 ped dolu dolu asla olmaz, bazen de zorlama olur böyle dengesiz gidiyor.3 ay estrofemle yüksek doz denedik en fazla 7,6 mm olup geri 6 ya 5 e düşüyor
geçen ayda aynı oldu 6 ya düştü climara forte bant kullandık yeniden 7.8 oldu ama adet döngüm geldiği için geri 7.5 ğa düştü
bu ay da bir folikul var femara kullandırıyo kalınlık 3.3 ü geçmedi hala bugün reglin 18. günü :/
Canm benim adet düzensizliğim ilk defa 2 yıl önce başladıPeki sizde de adet miktarında azalma var mı benim toplasan 2 ped dolu dolu asla olmaz, bazen de zorlama olur böyle dengesiz gidiyor.
Kürtaj sonrası uzun süre benim de ovulasyon dönemi 4 veya 5 mm oldu sonra rahim filmi histeroskopi vs oldu yapışıklık yoktu ama şuan histeroskopi sonrası estrofem olmadan en son 7.7 mm gibi bir ortalamada aşılama oldum ama şuan için bir belirtim yok negatif olursa tüp bebek olacak tek umudum estrofem ile belki 9 karı görür diyorum çünkü histeroskopi öncesi bile bir kez estrofem ile görmüştü o değeri
Sana bişey diyeyim mi herkeste aynı mı bilmiyorum ama burada bir kaç kişiye daha denk geldim femara ve klomen kullanmak da rahimi incelten olmuş, benim ilk direk ince değildi femara denemeye başladık 2 ay femara ile yumurta güzel rahim de en az 8.5mm oldu sonra 3. Kez femradan sonra pat diye inceldi.Canm benim adet düzensizliğim ilk defa 2 yıl önce başladı
Sonra 1 kimyasal üç kere daha gebe kaldım
Eskiden de çok çok adetim olmazdı 3 gün 4 gün evlendikten sonra 5 6 gün oluyodu ama düzenliydi
İkinci gün normal gelir ama dopdolu olmaz
Ne güzel maşallah o zaman histeroskopi sana etkili olmuş estrofem le yükselir daha da
Ben estrofemi kullandım 3 ay dır dozu artırdık adetin yirmili günlerine kadar en fazla 7.6 mm gördük sonra pat diye geri düşüyor
Geçen ayda aynı oldu 7.5 oldu 6.5 ğa geri düştü bantla devam ettik tekrar 7.8 mm çıktı ama döngü günüm geldiği için geri
7.5 mm düştü
Dr bana dedi ki estrofem i karaciğerin parçaladığını düşünüyoruz bu yüzden belli seviyeden sonra geri kalınlık düşüyo dedi
Bu ay bantla başlicak tık ama femara verdi Bantı da bulamıyoruz adetin 17
Günü hala 3.3 mm olarak gözüküyor
Hiç kalınlaşma yok
Evet canm Ekim le beraber 3 ay klomen kullandm bende o inceltiyomuş demişlerdi ama ekimde falan 9 mm görmüştük yani baş Dr daSana bişey diyeyim mi herkeste aynı mı bilmiyorum ama burada bir kaç kişiye daha denk geldim femara ve klomen kullanmak da rahimi incelten olmuş, benim ilk direk ince değildi femara denemeye başladık 2 ay femara ile yumurta güzel rahim de en az 8.5mm oldu sonra 3. Kez femradan sonra pat diye inceldi.
Benim rahim hafif t şeklindeydi histeroskopi ile onu düzelince biraz faydası oldu ama yine de 7 küsürlü rahim kalınlığı cidden yetmiyor demekki bana tutunma için bunda da olmaz ise bakalım tüp bebekte estrofeme bu kez düzgün tepki verecek mi
Sana hiç rahim filmi yada histeroskopi demediler mi peki
Bak bende kaybım olmadan önce şahane adet görmüyordum yine normalden azdı bende acaba diyorum cidden asıl sıkıntım bu mu diye.Evet canm Ekim le beraber 3 ay klomen kullandm bende o inceltiyomuş demişlerdi ama ekimde falan 9 mm görmüştük yani baş Dr da
Ama opu için uğraştığımıza 3.ayda opu olabildim rahim 6 mm ince diye yapmadılar transfer
Bir embriyo m var
5 aydır da kalınlaşsın diye upraşılıyo
Rahim filmi 2 kere çekildim iyi dediler
Histeroskopi veya çizik atılması da kalınlaşma ya etkiliymiş ama Dr yapmıyor bana
Uzaktan takip hastayım ben Bi de asıl dr görme şansım yok
Yarın kontrol üm var sorcam histeroskopi veya çizik için
Benim Kayıplarımında rahim ince kaldığı için bebeği yapıştırıp geliştirmediğini düşünüyor o yüzden 10 mm olmadan transfer yapmicaz diyolar ama ben 10 mm göreceğimiz ümidim hiç yok
Senin aşılama ın kaçıncı günü destek olarak estrofem kullandırıyodu dimi
Sana Dr ne dedi peki k haftalıktı kaybın kürtaj mı kalp durması mıBak bende kaybım olmadan önce şahane adet görmüyordum yine normalden azdı bende acaba diyorum cidden asıl sıkıntım bu mu diye.
Bence de ama istenen kalınlık olmadan yaptırma onca emeğin çünkü. Kendimden yola çıkarak diyorum şu son ilaçsız rahim 7.5 mmyi geçtiğinde benim için bu başarı çünkü estrofem ile 6 bile görmediği çok oldu bu kez cidden üzerinde durup aşırı stres yapmadım, önce nar suyu demişlerdi günlük bir bardak onu sabah akşam günlük iki bardak yaptım tabi tansiyon sıkıntısı yoksa, beslenmeme dikkat edip sakin sakin bir iki yoga hareketi yaptım bünyem rahatlasın diye bide bol su ile bol yürüdüm.
Neden bunları diyorum hangi ay aşırı gerginsem stresli isem o ay hep ince oldu bak sen ilaç da kullanacaksın ilaçla birlikte cidden elinden geldiğince bir sakin olmaya çalış bide öyle dene. Benim 9. Günüm bakalım
Benim 9. Hafta kalp durması ama kan pıhtılaşması da çıktı. Şu zamana kadar herşey sıra ile denendi kayıptam sonra femara, çatlatma iğnesi baktı rahim ince ilk 3 ay deneme olmadan sadece estrofem verdi rahimi esnetmek için o da olmayınca balon işlemi yaptı acaba yapışıklık mı var diye sonra rahim filmi histeroskopi derken bu günler oldu. Artık bende sıkıldım bu da tutmaz ise tüp bebeğe geçilecek.Sana Dr ne dedi peki k haftalıktı kaybın kürtaj mı kalp durması mı
Benim 4.de de gelişim durdu aynı haftalarda
Aynen Dr ne derse yapmaya çalışıyorum ama gitgide yol katedemeyip aynı şeyleri uygulamaları iyice moralimi bozuyor olmicak belli diyorum bıktım uğraşmaktan
Şimdi Bir yumurta var bu defa yumurta üzerinden gitcez dedi ama hiç bi değişme yok
Aa ne oldu ya cidden
9 haftalık büyüklüğünde miydi bebeğinBenim 9. Hafta kalp durması ama kan pıhtılaşması da çıktı. Şu zamana kadar herşey sıra ile denendi kayıptam sonra femara, çatlatma iğnesi baktı rahim ince ilk 3 ay deneme olmadan sadece estrofem verdi rahimi esnetmek için o da olmayınca balon işlemi yaptı acaba yapışıklık mı var diye sonra rahim filmi histeroskopi derken bu günler oldu. Artık bende sıkıldım bu da tutmaz ise tüp bebeğe geçilecek.
Hep aynısına mı gittin peki doktor olarak cidden bu süreçte iyi ilgili ve ağırdan almayan doktor çok önemli benim doktor tamam iyi ama ilk başta az yavaş ilerlemesi beni cidden yormuş
Birisi yorumu yüzünden şikayet etti galibaAa ne oldu ya cidden![]()
Evet tam 9 haftalıktı ben 12.hafta oldu diye gidince öğrendim.9 haftalık büyüklüğünde miydi bebeğin
Pıhtılaşma ben de varama son ikisinde herşeyi kullandık
Ben Aret kamer de başladm tüp e
Ama birebir takip değil uzak tam takip onun yönlendirmesiyle işte
İnşallaah bebişin seninledir ve sağlıkla gelir
Kıyamam yaEvet tam 9 haftalıktı ben 12.hafta oldu diye gidince öğrendim.
İnşallah içine sinecek şekilde ilerler cidden 2 yıldır sürekli rahim ince diye duymaktan öyle yoruldum ki bende bişey de gelmiyor elden
Yok göndermemiştik, ilk üç sıra benim de aynı ama Östrojen bitikliği denmedi henüz peki yok mu bunun hiç çaresi doktor ileriye dönük kalınlaşması için şunu şunu yaparız diye hiç bişey demedi miKıyamam ya
Genetiğe gönderdiniz mi büyükmüş seninki
Ben de 9 haftaya kadar geliyorum 6 7 haftalık kalıyosu bebekleee
Her araştırmada Bişey çıktı sürekli sürekli
Önce pıhtılaşma
Sonra yumurta rezervi
Sonra rahim inceliği
Sonra Östrojen bitikliği
Bıktım yoruldım
Vücut az üretiyomuş Östrojen iYok göndermemiştik, ilk üç sıra benim de aynı ama Östrojen bitikliği denmedi henüz peki yok mu bunun hiç çaresi doktor ileriye dönük kalınlaşması için şunu şunu yaparız diye hiç bişey demedi mi
Rezervin senin de mi düşük amh kaç kiYok göndermemiştik, ilk üç sıra benim de aynı ama Östrojen bitikliği denmedi henüz peki yok mu bunun hiç çaresi doktor ileriye dönük kalınlaşması için şunu şunu yaparız diye hiç bişey demedi mi
İyice bir sor bakalım bu kez sürekli aynı şeyi mi yapacaklar dön dolaşVücut az üretiyomuş Östrojen i
O da E2 değeri ile alakalı o da yükselmiyo dolayısıyla
Estrofem de E2 yükselmesi için E2 yükselirse rahim kalınlaşır hepsi birbirine bağlı işte
Bant denicez dediler başka henüz bişey demiyorlar
Rahim inceliğini ve östrojen eksikliğini nasıl anladılarKıyamam ya
Genetiğe gönderdiniz mi büyükmüş seninki
Ben de 9 haftaya kadar geliyorum 6 7 haftalık kalıyosu bebekleee
Her araştırmada Bişey çıktı sürekli sürekli
Önce pıhtılaşma
Sonra yumurta rezervi
Sonra rahim inceliği
Sonra Östrojen bitikliği
Bıktım yoruldım