- 27 Eylül 2020
- 7.619
- 11.124
- 198
Yaaa duydun mu ufaklığıDuyduk kuzum çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa duydun mu ufaklığıDuyduk kuzum çok şükür
Sağlıklarını ilerlesin de hepsi kabulumYaaa duydun mu ufaklığıhadi bakalım sıradaki heyecan cinsiyet bakalım tabloya hangi kalp gelecek
![]()
Ya o hep duamız zaten Rabbim biliyor sonuçta önceliğimizin ilk sağlık olduğunu ama yine de o mu bu mu diye beklemek de güzel bir heyecan o da bu sürecin bir parçasıSağlıklarını ilerlesin de hepsi kabulumiçime kız gibi doğuyor bakalım
![]()
Ya sorma, kafam iyice gidip geliyor bugunlerde hahahaha. Yol haritasi cizmek hem guzel, hem de artik bir yerden baslamak lazim. Dogan yoldan oluyo diye bekle bekle elde var sifir. Dusuk yapali 6 ay olmus, 2 ay korundum sadece. Bu surecte esimin sperm hareket sorunu cikti, onumuzdeki ay 3 aydir takviye kullanmis oluyor, hizi mizi da arttiysa asilama ise yarar belki de. Yaramazsa da isteyenin bir yuzuAllahım diğer başlıkta önce bişey mi konuştuk ki diye ilk iyice birde baktım yaaa
Hadi bak ne güzel böyle bir yol haritası çizince içine bir rahatlama oldu değil mivalla 4 günde anladığım bişey yok anca haftaya belli olur gibi
![]()
Bana da kiz doguyor. Cin takvimi nediyor seliz?Sağlıklarını ilerlesin de hepsi kabulumiçime kız gibi doğuyor bakalım
![]()
Obfa kız diyorBana da kiz doguyor. Cin takvimi nediyor seliz?
Kac tüp bebege kadar rapor hakkı kullanılabiliyor, ozeldekıni dahil ederler mi acaba?O zaman şimdiden başvurabilirsin.
Sonbaharda sana sıra gelebilir bir araştırma ve devlet hastanesine git ve sürecini anlat derim ben naçizane tavsiyem
Çok şükür bebeğim, sıra saglıkla doğurmaya geldıDuyduk kuzum çok şükür
Erkekte bir sorun olduğu zaman cidden aşılama faydalı oluyor heleki mikroçip aşılama yapılırsaYa sorma, kafam iyice gidip geliyor bugunlerde hahahaha. Yol haritasi cizmek hem guzel, hem de artik bir yerden baslamak lazim. Dogan yoldan oluyo diye bekle bekle elde var sifir. Dusuk yapali 6 ay olmus, 2 ay korundum sadece. Bu surecte esimin sperm hareket sorunu cikti, onumuzdeki ay 3 aydir takviye kullanmis oluyor, hizi mizi da arttiysa asilama ise yarar belki de. Yaramazsa da isteyenin bir yuzu
4. Gun bi sey hissetmemek cok normal, ama sen kendini hamile olarak kabul et ve buna gore davran bacim. Karnini sev, yedigine ictigine dikkat et, guzel uyu. Vucudumuz biz ne telkin edersek oyle calisiyor.
Valla ben de bılmıyorum kı kuzum, dogum kontrol ılacı bittikten 4 gun sonra oldum ilk kutuda,.. Mayıs sonunda olurum ınsallahMesaji yanlis basliga atmisim
Kızlar selam,
Bugub etlik zubeyde hanim hastanesine muayeneye gittim, muayenemi asistan yapti ama gayet iyi ve tatliydi. Hsg icin randevu al, kanlari ver onumuzdeki mens döneminde aşılamaya başlayalım dedi. Hocam randevu yoksa özelde çekileyim mi dedim, boşver napcan para verip dedihocanin pozitif yaklasimi cok hosuma gitti, ozelde iki asilama nerdeyse tup bebege denk geliyor. Asilama deneyip olmazsa raporla birlikte ozelde tup bebek yapariz diye dusundum. Size de haber vermek istedim.
Sohrab
Sohrab kuzum senin regl ne zaman? Sonrasinda yavas yavas isinma turlari basliyor mu?
Selizay
Selizay kuzum sen naptin? Muayene ne zaman?
Ha-ri
Ha-ri 4 gun oldu heralde kuzu, nasil gidiyor?
Ekleyemedigim tum kizceler, herkes nasi
Kuzu ben de ilk kez gidiyorum bu isler icin. Biraz korku dolu gitmistim acikcasi. Ama 14:45 randevusuna 14:30da girdim, asistan da gayet iyiydi, muayene mi yapti, kanlarim alindi, rontgene gidip hsg randevumu da haftaya aldim, her sey iyiydi. Ben cok iyimser bi insanimdir kolay kolay gerilmem ama problem de yasamadim. Acikcasi maddi olarak da tup bebege en az 2 defa yetebilmek istiyorum, o yuzden asilamalar devlette olsun diye dusundum. Berna dilbazdab almistim randevuyu, asistani gordu. Cok tatli bir genc hanimdi. Sen de bir dene istersen, bir sey kaybetmezsin. Tek sikintisi giyinip soyunacak yer falan sikinti, ozel hastane konforu yok tabi ki. Ama ozel hastane konforuna her seferinde 500 lira verecek butce de bende yokValla ben de bılmıyorum kı kuzum, dogum kontrol ılacı bittikten 4 gun sonra oldum ilk kutuda,.. Mayıs sonunda olurum ınsallahsonra tekrar gorusecez doktorla bakalım ne dıyecek..
Sen de ankaradasın, etlik zubeyde hanım iyimı, tecruvelerını beklıyorum, ben Hıc devlete gitmedim daha..
Valla devlette mikrocip var mi bilmiyorum. Yikama yontemi de isimizi gorur gibi, cunku sayida bir problemimiz yok, 100milyon civariyiz. Bakalim zaman neler gosterecek, hayirlisi artik.Erkekte bir sorun olduğu zaman cidden aşılama faydalı oluyor heleki mikroçip aşılama yapılırsaeşin takviye de kullanmış neden olmasın ki
Dikkat ediyorum eşim de bir iş yaptırmıyor zaten bu ara yemek temizlik onda sabah kendi kahvaltısını kendi yapıp gidiyor hatta normalde hiç sevmez tek kahvaltı yapıp gitmeyi ama madem o uyanıp hazırlayacak neden ben boşuna kalkayım ki bu ara bari dedim![]()
Asılamayı belkı dusunebılırım ben de..bı o zaman gelsin de, valla en son ocakta benım doktorun muayenesi 600dü,sımdı ne oldu bilmiyorum hic, son gıttıgımde giriş yaptırmadı, kontrol oldugu ıcın sadece.. Tüp bebegı tekrar dusunemememın sebebı maddiyat, ancak diğer yaza birikim yapıp baslayabılırım, suan ekders de almıyorum.. Rabbım heryer de iyi insanlar cıkarsın karsına, sevındım ama ıyı gecmesıne, birbirimizi takipte olalımKuzu ben de ilk kez gidiyorum bu isler icin. Biraz korku dolu gitmistim acikcasi. Ama 14:45 randevusuna 14:30da girdim, asistan da gayet iyiydi, muayene mi yapti, kanlarim alindi, rontgene gidip hsg randevumu da haftaya aldim, her sey iyiydi. Ben cok iyimser bi insanimdir kolay kolay gerilmem ama problem de yasamadim. Acikcasi maddi olarak da tup bebege en az 2 defa yetebilmek istiyorum, o yuzden asilamalar devlette olsun diye dusundum. Berna dilbazdab almistim randevuyu, asistani gordu. Cok tatli bir genc hanimdi. Sen de bir dene istersen, bir sey kaybetmezsin. Tek sikintisi giyinip soyunacak yer falan sikinti, ozel hastane konforu yok tabi ki. Ama ozel hastane konforuna her seferinde 500 lira verecek butce de bende yok![]()
Kuzum azospermi veya erken menapoz yoksa asilamada her zaman umut var. Denedik olmadi diye dusunmemek lazim. Turkiye sartlarinda hem gecinmek hem de tup bebek/asilama karsilamak cok zor. Dusuk yaptigim gebeligim bile neredeyse 7-8bine mal oldu muayeneydi, kurtajdi derken. Daha bebelere nasil alisveris yapcaz biz bilmiyorum vallaAsılamayı belkı dusunebılırım ben de..bı o zaman gelsin de, valla en son ocakta benım doktorun muayenesi 600dü,sımdı ne oldu bilmiyorum hic, son gıttıgımde giriş yaptırmadı, kontrol oldugu ıcın sadece.. Tüp bebegı tekrar dusunemememın sebebı maddiyat, ancak diğer yaza birikim yapıp baslayabılırım, suan ekders de almıyorum.. Rabbım heryer de iyi insanlar cıkarsın karsına, sevındım ama ıyı gecmesıne, birbirimizi takipte olalımbana yol gosterırsın
Benım ilk gebeliğim asılama ile olmustu canım, o yuzden tekrar denemek istiyorum, gebelık takıbımı yapan doktor da tüp bebege gerek kalmaz dıyor umutlandırdı beni, ben 2 asılama 2 tup bebek baskentte yaptırdım, maddi olarak acayıp yıprandık, kı zaten en son yasadıkalrımı biliyorsundur, hastane süreci vs.derken çöktüm dibe resmen..Kuzum azospermi veya erken menapoz yoksa asilamada her zaman umut var. Denedik olmadi diye dusunmemek lazim. Turkiye sartlarinda hem gecinmek hem de tup bebek/asilama karsilamak cok zor. Dusuk yaptigim gebeligim bile neredeyse 7-8bine mal oldu muayeneydi, kurtajdi derken. Daha bebelere nasil alisveris yapcaz biz bilmiyorum valla![]()
Hayır canım o dahil olmaz sen onda SGK desteği aldın mı peki? Aldıysan dahil olur evet toplam 3 ayrı opu şeklinde SGK desteği hakkın varKac tüp bebege kadar rapor hakkı kullanılabiliyor, ozeldekıni dahil ederler mi acaba?
Bilmez miyim, Allah guc kuvvet versin sana. Ben de tup bebege gerek kalacagini sanmiyorum. Insallah tek asilamada cozulur bizim islerBenım ilk gebeliğim asılama ile olmustu canım, o yuzden tekrar denemek istiyorum, gebelık takıbımı yapan doktor da tüp bebege gerek kalmaz dıyor umutlandırdı beni, ben 2 asılama 2 tup bebek baskentte yaptırdım, maddi olarak acayıp yıprandık, kı zaten en son yasadıkalrımı biliyorsundur, hastane süreci vs.derken çöktüm dibe resmen..
O zaman kaldı 1 hakHayır canım o dahil olmaz sen onda SGK desteği aldın mı peki? Aldıysan dahil olur evet toplam 3 ayrı opu şeklinde SGK desteği hakkın var
Keske gerek kalmasa, ona vereceğimiz parayla, bebegın butun masrafları karsılanır fazlasıylaBilmez miyim, Allah guc kuvvet versin sana. Ben de tup bebege gerek kalacagini sanmiyorum. Insallah tek asilamada cozulur bizim isler![]()