- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Randevun kaçta seli?Sabah sana bakmak için girdim siteye mesajını görünce üzüldüm uyuyamadım tekrar.ejce . Her olumsuz ay bir ay daha yaklaşıyorsun, inşallah daha fazla bekletmez seni miniğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevun kaçta seli?Sabah sana bakmak için girdim siteye mesajını görünce üzüldüm uyuyamadım tekrar.ejce . Her olumsuz ay bir ay daha yaklaşıyorsun, inşallah daha fazla bekletmez seni miniğin
10 dırırım dırırıımRandevun kaçta seli?
Aiiyy az kalmış çok heyecanlı, güzel haberlerle gel canım yaz bize10 dırırım dırırıım
Hayırlısı olsun bebeğim, beraber beklıcez bebişleri,kucagımıza alana kadar pes etmek yok..Canım kızlar testi yaptım
Mutlu bir haberim yok ne yazık ki..
Umarım gelecek aylar
karaca3443
Sohrab @Lalalala1
Selizay @MaviSasa234
Tüp sürecine ne zaman baslamadı dusunuyorsun cnm? Ben bu yıl baslayamam ancak dıger yaza ama, agustosta belkı okullar acılmadan bi aşılama niyetim var.. O zamana kadar kilo vermem gerek, ama dogum kontrol ilavı yuzunden geri aldım verdiğim azıcık kiloyu da, bitseydi yaaCanım kızlar biliyorum elbette
Süre uzadığı için aynı hırsı yakalayamıyor kendimde ama inancım var olacaktır elbette nasibim
Benim tüp sürecim gelene kadar ya da yaz ayında bir süpriz olana denk sizin sağlıkla olacak doğumlarınızı bekleyeceğim
Belki güzel bir süpriz deSohrab dan gelir
![]()
Heyecanla girmiştim resmen siteye ama vardır bir hayırCanım kızlar testi yaptım
Mutlu bir haberim yok ne yazık ki..
Umarım gelecek aylar
karaca3443
Sohrab @Lalalala1
Selizay @MaviSasa234
Yani bekliyoruz bakalım3 gün mü oldu ya bana da zaman geçmemişbelli olmaz şimdiden zaten beklicez mecbur
![]()
Teşekkürler canım sen ne durumdasın?
Şöyle canımHayırlısı olsun bebeğim, beraber beklıcez bebişleri,kucagımıza alana kadar pes etmek yok..
Tüp sürecine ne zaman baslamadı dusunuyorsun cnm? Ben bu yıl baslayamam ancak dıger yaza ama, agustosta belkı okullar acılmadan bi aşılama niyetim var.. O zamana kadar kilo vermem gerek, ama dogum kontrol ilavı yuzunden geri aldım verdiğim azıcık kiloyu da, bitseydi yaa![]()
Kendimiz denedik bata az kaldı canım. Bakalım hayırlısı bilmiyorum oldu muTeşekkürler canım sen ne durumdasın?
Aslında senin doğal gebelik oluyor bu süreçte süpriz neden olmasınKendimiz denedik bata az kaldı canım. Bakalım hayırlısı bilmiyorum oldu mutakviye kullandık bi ekstra
Sıra cok uzun sürede geliyor devlette, peki bişey sorcam, devletteki bu haktan ben de faydalanabilir mıyım? 2 asılama 2 tüp bebek yarı ozel uni hastanesinde oldu.. Ben Hıc arastırmadım bunları..Şöyle canımSohrab
Ben sürece devlette başladım, şubatta ilk aşılama oldu sonra Mart ayında üni hastanesi tadilatta girdi o süreçte beklememek adına isterseniz dışarda aşılama yapın dediler ben de ona istinaden denedim bu ay. Dün hastaneye gidip ıvf kararı çıkarttım bu ay içinde evrakları hastaneye teslim edip sıraya gireceğim.
Yazın yurt dışında olacağım zaten sıra en az 4 en fazla 6 ay arasında geliyor beni ne zaman ararlarsa o zaman başkarım kısmet olursa
Yazın biraz uzak kalırım burdan da..
Anlayacağın bundan sonra nasibimi yaşayacağım bir problem olmazsa devlette 2-3 deneme yaparım ama ilk deneme de pozitif görmek dileğim![]()
Aslında araştır derim ben, evet devlette hemen bir sonraki ay olmuyor ücretsiz kategorisinde.. bu beklemeyi göze almak lazım, benim bu ay sonu tam bir yıl oluyor ama aslında biraz da önden gittim 11. Ay aşılama ile başladım.Sıra cok uzun sürede geliyor devlette, peki bişey sorcam, devletteki bu haktan ben de faydalanabilir mıyım? 2 asılama 2 tüp bebek yarı ozel uni hastanesinde oldu.. Ben Hıc arastırmadım bunları..
Aşılamalar iğneli mi? E nabız da rapor bölümüne bak ilaç raporum var mı orda görünüyor mu?.Sıra cok uzun sürede geliyor devlette, peki bişey sorcam, devletteki bu haktan ben de faydalanabilir mıyım? 2 asılama 2 tüp bebek yarı ozel uni hastanesinde oldu.. Ben Hıc arastırmadım bunları..
Evet cnm, iğneli ve hepsi raporluAşılamalar iğneli mi? E nabız da rapor bölümüne bak ilaç raporum var mı orda görünüyor mu?.
Varsa ona göre yönlendirebilirim seni canım
O zaman şimdiden başvurabilirsin.Evet cnm, iğneli ve hepsi raporlu
Duyduk kuzum çok şükürKalp atışı deil mi![]()
Allahım diğer başlıkta önce bişey mi konuştuk ki diye ilk iyice birde baktım yaaaMesaji yanlis basliga atmisim
Kızlar selam,
Bugub etlik zubeyde hanim hastanesine muayeneye gittim, muayenemi asistan yapti ama gayet iyi ve tatliydi. Hsg icin randevu al, kanlari ver onumuzdeki mens döneminde aşılamaya başlayalım dedi. Hocam randevu yoksa özelde çekileyim mi dedim, boşver napcan para verip dedihocanin pozitif yaklasimi cok hosuma gitti, ozelde iki asilama nerdeyse tup bebege denk geliyor. Asilama deneyip olmazsa raporla birlikte ozelde tup bebek yapariz diye dusundum. Size de haber vermek istedim.
Sohrab
Sohrab kuzum senin regl ne zaman? Sonrasinda yavas yavas isinma turlari basliyor mu?
Selizay
Selizay kuzum sen naptin? Muayene ne zaman?
Ha-ri
Ha-ri 4 gun oldu heralde kuzu, nasil gidiyor?
Ekleyemedigim tum kizceler, herkes nasi