Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤗🤗 Güzel haberleride paylaşalım inşallah ya
Bende 2 defa düşük yaptım 1 oğlum var normal doğum.. 2 düşük ardından 1 sene geçkin ara verdim gözüm kaldırmadı vücudum yorgun düştü 3, 4 aydr korunmuyoruz Dr um tüm kan testlerimi yaptırdı.. Genetik araştırma yaptırmadıım ama sonuç ne olur bilmiyorum folik asit kullanıyorum 2 aydır ilk düşüğğm gelişmedi 6 haftalıktı 2.si 8 haftalıktı Dr kese küçüklüğü var dedi beklşcez dedi zaten haftası düşük yaptım beni güzel aydınlatabilecek bir Dr a denk gelemedim maalesef.. Bende buradan benim dertlerimle aynı olanları okuyor moral buluyorum.. İnşallah sağlıklı güzwl haberler okuruz burdan🙏

Bende 2 defa düşük yaptım 1 oğlum var normal doğum.. 2 düşük ardından 1 sene geçkin ara verdim gözüm kaldırmadı vücudum yorgun düştü 3, 4 aydr korunmuyoruz Dr um tüm kan testlerimi yaptırdı.. Genetik araştırma yaptırmadıım ama sonuç ne olur bilmiyorum folik asit kullanıyorum 2 aydır ilk düşüğğm gelişmedi 6 haftalıktı 2.si 8 haftalıktı Dr kese küçüklüğü var dedi beklşcez dedi zaten haftası düşük yaptım beni güzel aydınlatabilecek bir Dr a denk gelemedim maalesef.. Bende buradan benim dertlerimle aynı olanları okuyor moral buluyorum.. İnşallah sağlıklı güzwl haberler okuruz burdan🙏
Çok geçmiş olsun 😔insallah saglıcakla yavrunuzu kucagınıza alırsınız 🙏🏻❤️ cocugunuz oldugu ıcın mı genetıge yonlendırmedıler acaba

İnşallah oğluşun da abi olur sağlıkla :) benim tatlı isteğimi azaltabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum dünyada :)) ama ekstra bi yan etkisini görmedim. Eczaneden alıyorum, doktor reçete etmişti. Sanırım 90 Tl idi. Ne demek, helal olsun. :)
Teşekkür ederim canım. şimdi içeriğine baktım ama inofolic şase inositol açısından daha iyi. tabi bunun içinde de ekstra vitaminler var. Bütün takviyelerin artısı farklı ama Sohrab Sohrab ın kullandığı proxywomen en iyilerden araştırdığım kadarıyla. Onun da fiyatı biraz tuzlu :KK43:

Teşekkür ederim canım. şimdi içeriğine baktım ama inofolic şase inositol açısından daha iyi. tabi bunun içinde de ekstra vitaminler var. Bütün takviyelerin artısı farklı ama Sohrab Sohrab ın kullandığı proxywomen en iyilerden araştırdığım kadarıyla. Onun da fiyatı biraz tuzlu :KK43:
İlk doktorum inofolic combi vermişti kullanmıştım bir ay onu da, gerçekten tuzlular. Proxywomen'i bilmiyodum, doktora danışayım bir :) teşekkür ederim canım.

İlk doktorum inofolic combi vermişti kullanmıştım bir ay onu da, gerçekten tuzlular. Proxywomen'i bilmiyodum, doktora danışayım bir :) teşekkür ederim canım.
Bulunduğum yerdeki eczanelerde sadece inofolic şase ve combi bulabildim. Sabah birini akşam birini kullanarak içerğini zenginleştirmiş oldum :) artı omega3 ve d vitamini de kullanıyorum tabi

Bulunduğum yerdeki eczanelerde sadece inofolic şase ve combi bulabildim. Sabah birini akşam birini kullanarak içerğini zenginleştirmiş oldum :) artı omega3 ve d vitamini de kullanıyorum tabi
İnternetten bak cnm, daha uygun fiyata geliyor

Kız banada eski doktorum d vitamini vermişti aldım öylece kaldı hiç kullanmadım doktor değiştirdim tüp bebek doktorum vitamin vermiyor bana :110:

Kızlar ben size ne sorucam ya 😖 Siz de regl olurken pıhtı şeklinde oluyor musunuz, yoksa bu bir hastalık falan mı? Ona göre doktora söylücem de, takıntılı demesin bana 😂

Kızlar ben size ne sorucam ya 😖 Siz de regl olurken pıhtı şeklinde oluyor musunuz, yoksa bu bir hastalık falan mı? Ona göre doktora söylücem de, takıntılı demesin bana 😂
Hep mi pıhtı geliyor??
Benım de bazen pıhtılı gelir, hatta düşükten sonra regl da olanlar da pıhtı mı diyorum

Hep mi pıhtı geliyor??
Benım de bazen pıhtılı gelir, hatta düşükten sonra regl da olanlar da pıhtı mı diyorum
Her regl dönemimde muhakka geliyor sonlara doğru, düşük yaparken de böyle pıhtı pıhtı olmuştu da acaba pıhtı ile alakalı bir problem olabilir mi diye düşündüm?

Her regl dönemimde muhakka geliyor sonlara doğru, düşük yaparken de böyle pıhtı pıhtı olmuştu da acaba pıhtı ile alakalı bir problem olabilir mi diye düşündüm?
Duvar kalınlıgın ıyı oluyor muhtemelen senın, iyi tarafından bak.. Ama doktora da danıs bakalım ne dıyecek ☺️

Merhaba. Ben daha önce düşük yapmadım ama benim de genelde pıhtılı olur adet kanamalarım. Rahmim ters olduğu için öyle olduğunu okumuştum. Rahim tersliği bir sorun değil bu arada sağlaklık solaklık gibi bir ayrım olduğunu söylüyorlar. Ama ters olduğu için dökülen rahim duvarı hemen vücut dışına atılamıyor bu nedenle pıhtılaşıp atılıyor biraz beklediği için. Hatta aynı nedenle bekleyen kanın rengi değiştiği için ilk ve son günler kanama daha çok kahverengi akıntı şeklinde oluyor. Sizinle daha önce konuşmuştuk sanırım ama sizde de rahim ters miydi yanlış hatırlamıyorsam? Bu nedenle olabilir ekstra bir sorun olacağını sanmıyorum. Tabi pıhtılaşma eğiliminiz varsa ve kan çok çabuk pıhtılaşıyorsa bu nedenle rahim ters olmasa bile böyle pıhtılar olabilir. Ama başlı başına bu bir sorun değil diye biliyorum 🤷 yine de içiniz rahat etsin derseniz bir sorun

Emin misin Aclık ınsulın 26, glikoz 100 mü? 6.4 insülin direncin cok yuksek, ben İlk tedaviye basladıgında 6.9 du direk şeker ilacına baslattı..
Şimdi tekrar baktım cnm sağlık ocağındaki tahlillere glukoz 103 insulin 26 yazıyo

Hepsinde olmaz ama benim de pıhtılı olurdu hiç bunu acaba anormal mi diye düşünmedim 😂

Büyük bardak koymustum sürahının yanına, yarım bırakmamak şartıyla her aklıma esince ıcıyorum ama ne kadar ıcıyorum bılemıyorum ben de
İlk ben de öyle yapıyordum baktım olmuyor hususi ölçüyorum artık

X