Asılamada sagdaki ve soldaki toplam yumurta sayısını soylemıyolar mı canım sadece büyüyenlerın sayısını mi soyluyorlarBugun gittim geldim cnm, tahlıl verdım sonuca gore doz ayarlaması yapılacak tekrar, sagda solda yumurtalar var hep
Soyluyorlar canım, adetin 3. Günü her iki taraftada 5 6 dedı, mesela bugun sadece buyuyenlerı söyledi.. Ama daha kucuk sanırım doz yetersiz kalacak.. Gonalf300 daha alalım dedı, E2 ıstedı onunn sonucunu beklıyorumAsılamada sagdaki ve soldaki toplam yumurta sayısını soylemıyolar mı canım sadece büyüyenlerın sayısını mi soyluyorlar
En heyecanlı haftaya gırdınız tabiGunaydin kizlar nasilsiniz?
sutlaacc Canim yoldasim belirtilerin var mi?? Bende o kadar belirti yok ki dun beyin gucuyle karin agrisi yarattim resmen psikolojim bozuldu belirtim yok diye
Evet canim boyle olunca zamanda gecmiyor surekli oyalanacak bir seyler bulmaya calisiyorumEn heyecanlı haftaya gırdınız tabi
İnsallahh bebegımEvet canim boyle olunca zamanda gecmiyor surekli oyalanacak bir seyler bulmaya calisiyorumdaha senin icin heyecanlanacagiz , o gunlerde yaklasiyor
Doktorum 6 subat dedi canim, ama ben merak ettigim icin bugun test yaptim tabi daha 8.gun cok erken, silik cikti tahmin de ediyordum igne etkisi oldugu icin. Genelde 7.gunden sonra 2 gunde bir takip edenler oluyormus ignenin etkisini gormek icin bende persembe yaparim sonrada cumartesi doktorun soyledigi gun yaparim diye dusundum.İnsallahh bebegımne zaman yapacaksın test, gununde mı
Ben asılama yaptırdıgımda ıgnenın 13. Günü asılamanın 11.günü yapmıstım test silik cızgı olmustu 27 degerıyle ogrenmıstim, iğnenin 12.gununden sonra cıkar.. Yanı ıgne etkısı gecmıs olur o zamanaDoktorum 6 subat dedi canim, ama ben merak ettigim icin bugun test yaptim tabi daha 8.gun cok erken, silik cikti tahmin de ediyordum igne etkisi oldugu icin. Genelde 7.gunden sonra 2 gunde bir takip edenler oluyormus ignenin etkisini gormek icin bende persembe yaparim sonrada cumartesi doktorun soyledigi gun yaparim diye dusundum.
Aşılamada 1 ya da 2 tane büyüyor di mi? E2 yumurta başı 200 250 300 istenılıyo tüp bebekte büyüdüğü tepki verdiği ortaya cıkıyoSoyluyorlar canım, adetin 3. Günü her iki taraftada 5 6 dedı, mesela bugun sadece buyuyenlerı söyledi.. Ama daha kucuk sanırım doz yetersiz kalacak.. Gonalf300 daha alalım dedı, E2 ıstedı onunn sonucunu beklıyorum
Ins bi tanesi mucizen olur cnmBugun gittim geldim cnm, tahlıl verdım sonuca gore doz ayarlaması yapılacak tekrar, sagda solda yumurtalar var hep
Evet cnm max 2 hedefleniyor, 3 olursa ıptal edıyor.. Cogul gebelık tehlıkleı malumAşılamada 1 ya da 2 tane büyüyor di mi? E2 yumurta başı 200 250 300 istenılıyo tüp bebekte büyüdüğü tepki verdiği ortaya cıkıyo
Aynen canim cumartesi tam 12 gun oluyor bakalim, insallah guzel haberler veririm burayaBen asılama yaptırdıgımda ıgnenın 13. Günü asılamanın 11.günü yapmıstım test silik cızgı olmustu 27 degerıyle ogrenmıstim, iğnenin 12.gununden sonra cıkar.. Yanı ıgne etkısı gecmıs olur o zamana
İnsallahh kuzucum, sana da bu tatlıAynen canim cumartesi tam 12 gun oluyor bakalim, insallah guzel haberler veririm buraya
Ayy insallah bebegimİnsallahh kuzucum, sana da bu tatlıten ekleyelim
aynı bennnn yaş 30 olunca psikolojik olarak anne olamayacağım moduna giriyorsunZaten cocuk cok onemli degılmiş heralde onun için o zaman pek bi fark olmaz. Bi de yaş 28 olunca korkun daha az oluyo mesela ben 30 yasına geldım 30 olunca yas hala cocugum yok falan diye bunalıma girdim. 30 yas sanki bi milat gibi oldu benım içinherkesın boyle olacak diye bişey yok tabi
Ayyy ikiz cok guzel amaEvet cnm max 2 hedefleniyor, 3 olursa ıptal edıyor.. Cogul gebelık tehlıkleı malum
Aslında 28 gbi yaşlara oranla sadece %3 falan degişiyomuş hamıle kalma oranı yani hiç bişey degıl ama işte psikolojık gec kaldım oluyo. Bakıyosun etrafa insanlar 30 unda 2. Cocugunu yapıyo yanı 30 cokta büyük bi yaş degılaynı bennnn yaş 30 olunca psikolojik olarak anne olamayacağım moduna giriyorsun
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
sutlaacc Canim yoldasim belirtilerin var mi?? Bende o kadar belirti yok ki dun beyin gucuyle karin agrisi yarattim resmen psikolojim bozuldu belirtim yok diye
Artık evlenme yaşı 30 ve üstü oldu..ben de 30 yaşına girdiğimde 30 yaş sendromunu yasadım epey fazlaca hem de.. Ama 30dan önce bi tane dogurabılseydık fena olmazdı tabıAslında 28 gbi yaşlara oranla sadece %3 falan degişiyomuş hamıle kalma oranı yani hiç bişey degıl ama işte psikolojık gec kaldım oluyo. Bakıyosun etrafa insanlar 30 unda 2. Cocugunu yapıyo yanı 30 cokta büyük bi yaş degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?