Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada eşim farklı bir doktora daha gitti varikosel öyle ileri seviye değilmiş başlangıçmış biz çok ileri seviyelere ameliyat yapıyoruz size niye bu kadar acele ettiler demiş. Biraz kilo ver spor yap biraz da takviye kullan bu ay daha sonra tekrar bir spermiogram yapalım demiş. Öyle hemen karar verilmiyormuş normalde. En az 2 test yapılıyormuş çünkü o anlık olarak da sperm kötü denk gelebiliyormuş. Hangi doktor doğruyu söylüyor bilemiyorum ama benim işime bu geldiği için buna inanmak istedim 🙈 Deneyin bu ay da demiş ben de deneyebilicem tekrar o yüzden biraz sevindim açıkçası inşallah olur 🙏🏻🥰
Cok sevindim dedimya sperm değişken. Sperm dna hasar testi yaptırın canim bi de

Kızlar dun gece rüyamda bi kiz bebek gördüm bi akrabama götürdüm sarmisim battaniyeye.. Ama öyle tatlıydı ki ya hep gülüyordu. Akrabam sordu senin bebeğin ölmedi mi diye öldü ama yeni bebeğim bu deidm.. Hayrolsun ins bi değişik Uyandım bugun..
Hayr olsun kuzum. Rabbim tezvakitte kardeşini nasip etsin

Cok sevindim dedimya sperm değişken. Sperm dna hasar testi yaptırın canim bi de
Evet kuzum sen demiştin bana çok teşekkür ederim. 🥰 Doktor da öyle demiş işte zeucit diye bi takviye kullanıcak bu ay da deniycez sonra tekrar gidecek testler için. İnşallah gerek kalmaz 🙏🏻

İkinci yumurtlama falan olmadıysa eminim kuzum zaten hep aynı günlerde olur ama ben yine de takip ediyorum testle. Sonrasında da ovülasyon testim kalmadığı için devam etmedim ama bence öyle bi ihtimal yok regl olucam kesin. Üst üste hamile kalsaydım mucize olurdu zaten
Nasip diyelim kuzum, önümüzdeki aya bomba gıbı donucez ınsallah 🙏🏻

Bu arada eşim farklı bir doktora daha gitti varikosel öyle ileri seviye değilmiş başlangıçmış biz çok ileri seviyelere ameliyat yapıyoruz size niye bu kadar acele ettiler demiş. Biraz kilo ver spor yap biraz da takviye kullan bu ay daha sonra tekrar bir spermiogram yapalım demiş. Öyle hemen karar verilmiyormuş normalde. En az 2 test yapılıyormuş çünkü o anlık olarak da sperm kötü denk gelebiliyormuş. Hangi doktor doğruyu söylüyor bilemiyorum ama benim işime bu geldiği için buna inanmak istedim 🙈 Deneyin bu ay da demiş ben de deneyebilicem tekrar o yüzden biraz sevindim açıkçası inşallah olur 🙏🏻🥰
Canım ağırsa sıkıntı oluyor zaten evet benim eşimin 3. Dereceydi o yüzden oldu ve zor yükseldi iyileşti çok şükür. Ama hafifse olur inşallah 👍

Kızlar beta 73'ten 178'e yükseldi şükürler olsun.🌸

Allah hepinizden razı olsun.
Tekrar kan vermeme gerek var mı sizce?
Hayırlı olsun canım çok sevindim 🥰tekrara gerek yok bence, folik asitini aksatma beslenmene, doktor kontrollerinde çok dikkatli git. Sağasağlim kavuşun inşallah 🥰

Bende yazayım 2 Kasım'da kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 9 haftalıkti Dr ilk adetten sonra deneyebilirsin tekrar demişti inşallah hepimize hayırlısıyla tekrar nasip eder
Merhbaa canm benimde 3gun oldu kürtaj olalı 9+5 te kalbimiz durdu 😔 hiç kanamam yok çok mutsuzum gercekten

Merhbaa canm benimde 3gun oldu kürtaj olalı 9+5 te kalbimiz durdu 😔 hiç kanamam yok çok mutsuzum gercekten
Gecmis olsun canim. Benimde 9+4 de durmustu 11 aralıkta kurtaj oldum. Ilk baslarda benimde kanamam yoktu sonra basladi hatta 21 gun surdu kanamam kurtaj sonrasi.

Canım iyi sevindim ileri seviye olmamasına . Eşinde herhangi bir belirti rahatsızlık falan var mıydı?

Kızlar dun gece rüyamda bi kiz bebek gördüm bi akrabama götürdüm sarmisim battaniyeye.. Ama öyle tatlıydı ki ya hep gülüyordu. Akrabam sordu senin bebeğin ölmedi mi diye öldü ama yeni bebeğim bu deidm.. Hayrolsun ins bi değişik Uyandım bugun..
Hayır olsun canım benim 🤲🏻🤗

Kızlar beta 73'ten 178'e yükseldi şükürler olsun.🌸

Allah hepinizden razı olsun.
Tekrar kan vermeme gerek var mı sizce?
Oy çok şükür 🥰 bence artık gerek yok ben hiç vermemiştm bir daha keseyi görmek bebişi duymak kalp atışını duymak gelecek sırayla inşallaH🤲🏻🙏🏻🥰

Annem bu ay ikizler burcu tanımadığı insanlardan destek bulacak dedi.
Astrolojiye inancım arttı 🤭

Yüzünüzü görmesem adınızı bilmesem bile bana kız kardeş kadar samimi abla kadar yol gösterici oldunuz Allah razı olsun. Duygusalım ♥️
Ben yıllarca burayı çok yanlış bilmişim sizin gibileri hiç hayal edemezdim 😘

Canım iyi sevindim ileri seviye olmamasına . Eşinde herhangi bir belirti rahatsızlık falan var mıydı?
Hiçbir rahatsızlık yok canım biz çok şaşırdık zaten ne ağrı ne bir şey 🤷🏼‍♀️ ilk doktor ameliyat yapmak için abartmış sanırım 2.doktor baya söylenmiş ameliyatlık hiçbir şey yok hangi doktor dedi bunu falan demiş damarın çapı 2.7 doktor biz 4 olanlara falan anca ameliyat yapıyoruz çok erken bunun için spermin kalitesi değişir bir kere yapılan testle karar verilmez demiş... Özel hastanelere de güven olmuyor gerçekten para için sağlıklı insanı da ameliyat yapar bunlar 🤷🏼‍♀️

Annem bu ay ikizler burcu tanımadığı insanlardan destek bulacak dedi.
Astrolojiye inancım arttı 🤭

Yüzünüzü görmesem adınızı bilmesem bile bana kız kardeş kadar samimi abla kadar yol gösterici oldunuz Allah razı olsun. Duygusalım ♥️
Ben yıllarca burayı çok yanlış bilmişim sizin gibileri hiç hayal edemezdim 😘
Ben de ikizlerim ❤️

Back