Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım tek sınıf var ama 4 gun gıdıyoruz yine, en azından 2 sınıf olsaydı, daha cok kalırdık okulda, 1 saat ıcın gıt gel yapıyoz mecbur
Kötü olmuş canım şimdi yine 2 gün mü gelecekler acaba ?

Yine ilk donemkı gıbı olcak, ıkı grup.. Benım bransta matematık 2 ve 1 saat oluyor dersler.. Toplam 4 gun
He senin yoğun olur canım bizim sınıfları bölmüyorlar 4 sınıf 2 gün geliyorlar

He senin yoğun olur canım bizim sınıfları bölmüyorlar 4 sınıf 2 gün geliyorlar
Okula gitmek te sorun deil de 1 ders ıcın gıdıp, kostur kostur eve gelip canlı derslere baslıyorum, bazen bilgisayarı goturup bos sınıf bulabilirsem orda yapıyorum derslerı

Okula gitmek te sorun deil de 1 ders ıcın gıdıp, kostur kostur eve gelip canlı derslere baslıyorum, bazen bilgisayarı goturup bos sınıf bulabilirsem orda yapıyorum derslerı
Evet o çok sıkıntı bende yaşadım aynı şeyleri ama 2 gün gittiğimde yüz yüze derslere online dersim olmuyordu Allahtan 🤗 öğretmenleri de aşılayacaklarmış ya olmayız herhalde biz demi gebelik planlarken 🤔

Evet o çok sıkıntı bende yaşadım aynı şeyleri ama 2 gün gittiğimde yüz yüze derslere online dersim olmuyordu Allahtan 🤗 öğretmenleri de aşılayacaklarmış ya olmayız herhalde biz demi gebelik planlarken 🤔
Yok canım olmıcaz gebelık dusunenler olarak, subat ayı ıcerısınde ogretmenler de aşılanacaklarmıs.. Yine de doktoruma sorcam ben ası cıkarsa..

Pko yok canım hatta hiç kistim dahi olmadi ama baya yumurta toplandı ohs oldum sonradan şişlik oldu vücudumda. O zaman canim sol baştan mi başlayacak maliyeti ne kadar mis acaba .... Ama bazen ilk bebekte olabilir diyorlar da ay çok zorlu süreç 😔
Hiç bılmıyorum maliyetı kuzum elımızdeki avucumuzdakını verıyoruz işte evlat için😣 ilk bebektede olabılıyomuş evet vucut ilk defa karsılaştgı için tepki verip saldırabılıyomuş, şimdi vucudumuz tanıdı benımde oyle bi umudum var inşallah 🤲

Kızlar düşük sonrası saclarınızda dökulme oldu mu?😣 hayatımda hiç boyle sacımın dokuldgnu gormedım kel kalıcam sacıma dokunmaya korkuyorum avuc içim sac oluyo 😔 doğum sonrası duymuştum ama düşükte hiç bılmıyorum

Hiç bılmıyorum maliyetı kuzum elımızdeki avucumuzdakını verıyoruz işte evlat için😣 ilk bebektede olabılıyomuş evet vucut ilk defa karsılaştgı için tepki verip saldırabılıyomuş, şimdi vucudumuz tanıdı benımde oyle bi umudum var inşallah 🤲
İnş bu kez olacak canım ya normal hamile kalanlar da ilki düşük olabiliyor olumlu düşünelim bence herşey rabbimin elinde

Kızlar düşük sonrası saclarınızda dökulme oldu mu?😣 hayatımda hiç boyle sacımın dokuldgnu gormedım kel kalıcam sacıma dokunmaya korkuyorum avuc içim sac oluyo 😔 doğum sonrası duymuştum ama düşükte hiç bılmıyorum
Hamileyken iyiydi, kürtajdan sonra oluk oluk dökülüyodu benim de..

Kan değerlerinize baktririn bi. Demir eksikliği yapabiliyor

Back