Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mammamia2 bugün nasılsın kuzum ♥♥ Biraz daha iyi misin?
Kuzum olayları unutmaya çalışıyorum ama sürekli aklıma geliyor bebeğim.. Durup durup ağlamak istiyorum bu duygu hiç içimden geçmeyecek gibi geliyor, onunla Bi parçam daha gitti sanki, uyum sağlamaya çalışıyorum. Yalnız bırakmamaya çalışıyorlar beni ama yalnız kalmaya ihtiyacım var. Ağlamaya bu acıyı yaşamaya.. Burda toparlanan arkadaşları gördükçede seviniyorum. Ortaya karışık işte kuzum.

Merhaba 15 ocakta kalp sesi olmadığı için bebeğimin , kürtaj olmak zorunda kaldım . Beni bekleyen herşeyden korkuyorum .paylaşmak istedim. Bu süreç zor yalnız olmakta zor

Yaaa 2 ay once aynısını yasadım bılıyor musun, her an aglama krizine giriyordum, 14 Kasım da düşük yaptım 24 Kasım ögretmenler gününde akrabalardan gelen hediyelere, gönderdikleri mesaja bile bana acıyorlaar diye saatlerce agladım
Ve geçti cok sukur, daha güçlüyüm artık, biz herseyın ustesınden geliriz.. Ve İnan bunu yasayan bizler, yasamayanlardan cok cok daha gucluyuz artık.. Zaman herseyın ılacı

Merhaba 15 ocakta kalp sesi olmadığı için bebeğimin , kürtaj olmak zorunda kaldım . Beni bekleyen herşeyden korkuyorum .paylaşmak istedim. Bu süreç zor yalnız olmakta zor
Hoşgeldin canım, hepimiz o kadar aynıyız ki.. Korku endişe hep Bi hüzün.. Ama umut etmek zorundayız canım. Yalnız değiliz burda hep birlikte güzel günler göreceğiz inşallah

Yaşamayan ne bilsin canım.. Bilmesinde hiç istemem, hiç insan en değerli varlığına evladına birşey olsun ister mi.. Evet insanlar farklı yorumluyor, acıyorlar bize, ama güçlü olacağız iyi olacağız inşallah

Hoşgeldin cnm. Burda konuşmak insanı gerçekten rahatlatıyor.. Ilk günler cok zor geçiyor ama rabbim sabrını veriyor..

Daha cok yeni cnm bol bol dua et kafani biseylerle meşgul etmeye calis.. Agla aglamak istediğinde.. Ben ilk günlerde kendimi cok sıktım eşim annem üzülmesin diye sonra bi kac kez ust üste cok kotu panik atak geçirdim sonra anladım ki ağlamak gerekiyorsa aglicaksin.. Bide hormonlar da kendine gelemedi daha zamanla herşey daha güzel olucak buna inan

İnsallahh kuzum

Kızlar iyi geceler 11 Ocak’ta genetik bölümüne gitmiştim
Bugün e nabızda raporlarım bölümünün tanı kısmında pulmoner embolizm akut kor pulmonale olmaksızın yazıyor.Bu konuda bilginiz var mı?

Kızlar 18 kasımda kanda hamilelik çıktı 27 Kasım’da keseyi gördük o gün doktor kan sulandırıcı İçin rapor yazmıştı onu alabilmem için böyle bir hastalık yazdı sanırım
Ama pulmoner yazılı rapor bugün tarihli
Biraz kafam karıştı

Bu ara pek giremedim canım dedem vefat etti İstanbula gittik geldik. Gelince hava değişiminden sanırım hafif kırgınlık oldu korktum hatta korona kaptım sandım ama şükür iyiyim bişey çıkmadı. Bu ay yumurtlama olmadı perşembe doktora gittim kist var dedi korunuyorum dememe rağmen tahlil istedi cuma günü yokum pazartesi gel dedi. Sanırım hem macun hem yağlar fazla geldi yumurta fazla büyüdü kistleşti. Çünkü doktor ca125 e de bakılmasını istemiş kistler epey büyük anlaşılan Pazartesi söktürücü verir gönderir. Adet olunca hormonlara baktırıp ona göre çalışmalara başlamak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah. Sen adet olmuşsun okudum canım hayırlısı olsun. Bu ay ne yapacaksın

Allah rahmet eylesin canım. Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…