- 30 Ocak 2021
- 12
- 4
- 1
- 40
Darısı tüm isteyenlerin başına inş ben de istiyorum 2ciyi oğlum olalı 11 sene oldu istiyorum ama olmuyor bu ay 2 ci kere kimyasal gebelik yaşadım insan hayal kirikligina uğruyor nasıl bisey bu ya bi çok kişide duydum bilgisi olan varsa yazabilirmi teşekkürlerGecmisolsun csnim benim sorunum bende zamanında ilk çocuktan sonra 4 düşük yaptım 4.5 yıl uğraştık ikincisi için olmadı hep düşük tedavi olduk herşey temizdi eni sonunds çareyi türbeye girkle Buldm ben hamile kalıyorum ama düşük yspiyotdum şükür gittik adak adadik hayvan kestik dua ettik millete dağıttık eve geldik 2. Ayda hamile kaldım kazasız belasız dogurdum şükür yaşım ilerlemeden 3. Cuye hamileyim 5 haftalık ins güzel geçer diğer çocuklarımın arasında 5 yıl kadar zaman var oyuzden 2.si fazla büyümeden 3. Cuyu düşündük bunu eşim çok istedi çok zor olacsk benim için 2.cocugum ve hamilelik ins tutunur kalabalık ailede büyüdük istiyoruz çocuk rabbim ins hepinize BURDAKİ kadınlara nasip eder bende 5 yil çok çektim şükür kavuştum rabbim hepinizie nasip etsin evlat