Yoo degıldi kuzum normal boyutlardaydı ilaçla hepside büyüdü. Neden ki?Yumurtaların ilk zamanlarda kucukmuydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo degıldi kuzum normal boyutlardaydı ilaçla hepside büyüdü. Neden ki?Yumurtaların ilk zamanlarda kucukmuydu?
Kuzum bi kere daha kan verırsın ıkı kat artarsa bidaha kann vermeye gerek yok derler normal doktorlar ıkı artıs kontrol edilir yanı.. Sonra tahmını kese görmek için gün verirler, o da hcg degerın 1500 cıvarı oldugu zamanlar olur 1 hafta 10 gun sonrada kalp atısı.. Senınkı idrar testinde cızgı gorur görmez muayeneye cagırdıAynen öyle yapicam, eşimin de içine bi türlü sinmiyordu bazı sebeplerden. Beta olayı da tuzu biberi oldu. Içimde korku bıraktı. Instagramda danıştığım dr aşırı pozitif ve objektif o bile daha iyi geldi yani
Medipolde bi dr. var ilk bebeğimde araştırmıştım, eşime arkadaşı önermiş. ona randevu aldım bir sonraki salıya ❤
Içimi rahatlattınız ya canlarımallah razı olsun sizden.
Ayy evet yaa, benım doktor tup bebek doktoru, kalp atısı dan sonra transfer edıyormus, kıme gitsem diye kara kara düşünüyorum o hastanede mı devam etsem yoksa Baska yere mı gitsem bılmıyorumBüyük illerde de seçenek çok oluyor ama icine sineni bulmak zor.. Inş iyi birini bulursun kuzum
Yeni okuma fırsatı buldum. Gözün aydın canım.InşaAllah her şey çok güzel olacak.Kızlar günaydın
Hastanaye geldım, aşılamaya başlıyoruz, kromozom sonuclarımz 46xx,46xy cok sukur![]()
Evet içine sinen birini bulmak lazım kuzum kalp atışından sonraAyy evet yaa, benım doktor tup bebek doktoru, kalp atısı dan sonra transfer edıyormus, kıme gitsem diye kara kara düşünüyorum o hastanede mı devam etsem yoksa Baska yere mı gitsem bılmıyorum
Stres yapma canım benim yaa.Daha çok çok yeni bence normal muhtemelYaaaaaa ağlarım amaaçok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.
Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da.![]()
Benim de sınavım bunlarla işte. fiyat olarak da epey istiyo bi de biliyo musun.Kuzum bi kere daha kan verırsın ıkı kat artarsa bidaha kann vermeye gerek yok derler normal doktorlar ıkı artıs kontrol edilir yanı.. Sonra tahmını kese görmek için gün verirler, o da hcg degerın 1500 cıvarı oldugu zamanlar olur 1 hafta 10 gun sonrada kalp atısı.. Senınkı idrar testinde cızgı gorur görmez muayeneye cagırdı
Benım doktor keseye bile cagırmadı, dırek kalbe cagırmıstı.. Düzensiz artıslarda dıs gebelikten süphe ediyorlar, diceksin ya dıs gebelık falan olursa diye..
sadece coraspin vermişti demi zaten şuan görülmesi imkansiz.. Aslında sohrab in dediği gibi biraz degisik6olmus çağırması. Telefondan da söyleyebilirdi coraspin al diyeBenim de sınavım bunlarla işte. fiyat olarak da epey istiyo bi de biliyo musun.
Gitmeden önce geç döllenme olduğunu söylemiştim biliyodu. 300 tl fazla kazanmak için böyle yaptıysa haram olsun. He çok pimpirikliyse de çok çok erken. kan sonucu isterdi gitmeden önümüzü görebilmek için. Tutar dal kalmadı, yıldızımız boşuna barışmış
İnşallah iyi olur bebiş büyür de bugünü sinir olarak ve gülerek hatırlarız, ay o da neydi diyebi sonraki doktor iyi olur umarım. Ondan umutluyum açıkçası.
inşallahh canımsınYeni okuma fırsatı buldum. Gözün aydın canım.InşaAllah her şey çok güzel olacak.❤
Aynen bi onu verdi.sadece coraspin vermişti demi zaten şuan görülmesi imkansiz.. Aslında sohrab in dediği gibi biraz degisik6olmus çağırması. Telefondan da söyleyebilirdi coraspin al diye
Arastirsan var öyle adak adamaPsikolojıde cok etkılıyor canım evet kafan rahat olucak ben bu gebelığımde hiç rahat olamadım şimdi hem tedbirliyim hem rahatım inşallah iyi seyler olur7 kere kesıldgnı bılmıyodum kuzum aklımda bulunsun
![]()
Ben 4 gün erken adet oldum.Testler var onları bekliyorum bu arada korunmayi birakabilirim galiba.inşallahh canımsınsende durumlar nasıl bat 28ocakmıs
Bu doktor baska doktor mu kacirmisimAynen bi onu verdi.
Kürtajı yapan doktorum korunmayı bırakır bırakmaz coraspine başlayabilirsin demişti. Her kafadan ses
Kızlar iyi ki varsınız siz olmasanız napardım ben.
Amin canım ins çok zor hamilelik hamile kalmak rabbim herkese nasip etsin sağlıklı gebeliklerAllah kimseye böle bisey yaşarmasın kötü gerçekten hayal kırıklığı oluyo uzuluyo insan
Bi İyiki varda benden olsun.Cidden burası iyi ki var...Bu doktor baska doktor mu kacirmisimicine sindiyse devam et ama cnm iyi doktor bulmak zor gerçekten.. Burası iyiki var
![]()
Benim de sınavım bunlarla işte. fiyat olarak da epey istiyo bi de biliyo musun.
Gitmeden önce geç döllenme olduğunu söylemiştim biliyodu. 300 tl fazla kazanmak için böyle yaptıysa haram olsun. He çok pimpirikliyse de çok çok erken. kan sonucu isterdi gitmeden önümüzü görebilmek için. Tutar dal kalmadı, yıldızımız boşuna barışmış
İnşallah iyi olur bebiş büyür de bugünü sinir olarak ve gülerek hatırlarız, ay o da neydi diyebi sonraki doktor iyi olur umarım. Ondan umutluyum açıkçası.
Yaaa ben kacırmısım o zaman kusuruma bakma kuzumm, senin batı da güncelleyelimBen 4 gün erken adet oldum.Testler var onları bekliyorum bu arada korunmayi birakabilirim galiba.![]()
Geç döllenme olmuştur o yüzden kan degerlerin şuan düşük bence hamilesinYaaaaaa ağlarım amaaçok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.
Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da.![]()
Kusurmu? Ayıpsın.Yaaa ben kacırmısım o zaman kusuruma bakma kuzumm, senin batı da güncelleyelim![]()
Evet canım, riskli gebelikleri perinatolog takip ediyor. Ona gitmen daha iyi olur öyle bir riskin varsa.Kızlar bişey soracam. Şimdi düşük riskli gebeliklerde perinatologlar daha mı iyi? Bende kanama başladığında doktora sormuştum yirmi haftadan sonra perinatologlar bakıyor demişti. Eğer perinatologlar daha iyiyse bu işte bi daha gebelik nasip ederse Rabbim o doktora giderim. Bizim buralardada en yakın erzurumda var.