Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle yapicam, eşimin de içine bi türlü sinmiyordu bazı sebeplerden. Beta olayı da tuzu biberi oldu. Içimde korku bıraktı. Instagramda danıştığım dr aşırı pozitif ve objektif o bile daha iyi geldi yani 🤭

Medipolde bi dr. var ilk bebeğimde araştırmıştım, eşime arkadaşı önermiş. ona randevu aldım bir sonraki salıya ❤

Içimi rahatlattınız ya canlarım 😘 allah razı olsun sizden.
Kuzum bi kere daha kan verırsın ıkı kat artarsa bidaha kann vermeye gerek yok derler normal doktorlar ıkı artıs kontrol edilir yanı.. Sonra tahmını kese görmek için gün verirler, o da hcg degerın 1500 cıvarı oldugu zamanlar olur 1 hafta 10 gun sonrada kalp atısı.. Senınkı idrar testinde cızgı gorur görmez muayeneye cagırdı🤷‍♀️
Benım doktor keseye bile cagırmadı, dırek kalbe cagırmıstı.. Düzensiz artıslarda dıs gebelikten süphe ediyorlar, diceksin ya dıs gebelık falan olursa diye..

Büyük illerde de seçenek çok oluyor ama icine sineni bulmak zor.. Inş iyi birini bulursun kuzum
Ayy evet yaa, benım doktor tup bebek doktoru, kalp atısı dan sonra transfer edıyormus, kıme gitsem diye kara kara düşünüyorum o hastanede mı devam etsem yoksa Baska yere mı gitsem bılmıyorum

Ayy evet yaa, benım doktor tup bebek doktoru, kalp atısı dan sonra transfer edıyormus, kıme gitsem diye kara kara düşünüyorum o hastanede mı devam etsem yoksa Baska yere mı gitsem bılmıyorum
Evet içine sinen birini bulmak lazım kuzum kalp atışından sonra

Yaaaaaa ağlarım amaa 🤭 çok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.

Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da. 🤷🏽‍♀️
Stres yapma canım benim yaa.Daha çok çok yeni bence normal muhtemel😊

Kuzum bi kere daha kan verırsın ıkı kat artarsa bidaha kann vermeye gerek yok derler normal doktorlar ıkı artıs kontrol edilir yanı.. Sonra tahmını kese görmek için gün verirler, o da hcg degerın 1500 cıvarı oldugu zamanlar olur 1 hafta 10 gun sonrada kalp atısı.. Senınkı idrar testinde cızgı gorur görmez muayeneye cagırdı🤷‍♀️
Benım doktor keseye bile cagırmadı, dırek kalbe cagırmıstı.. Düzensiz artıslarda dıs gebelikten süphe ediyorlar, diceksin ya dıs gebelık falan olursa diye..
Benim de sınavım bunlarla işte. fiyat olarak da epey istiyo bi de biliyo musun.

Gitmeden önce geç döllenme olduğunu söylemiştim biliyodu. 300 tl fazla kazanmak için böyle yaptıysa haram olsun. He çok pimpirikliyse de çok çok erken. kan sonucu isterdi gitmeden önümüzü görebilmek için. Tutar dal kalmadı, yıldızımız boşuna barışmış 🤭

İnşallah iyi olur bebiş büyür de bugünü sinir olarak ve gülerek hatırlarız, ay o da neydi diye 🤭 bi sonraki doktor iyi olur umarım. Ondan umutluyum açıkçası.

Gitmeden önce geç döllenme olduğunu söylemiştim biliyodu. 300 tl fazla kazanmak için böyle yaptıysa haram olsun. He çok pimpirikliyse de çok çok erken. kan sonucu isterdi gitmeden önümüzü görebilmek için. Tutar dal kalmadı, yıldızımız boşuna barışmış 🤭

İnşallah iyi olur bebiş büyür de bugünü sinir olarak ve gülerek hatırlarız, ay o da neydi diye 🤭 bi sonraki doktor iyi olur umarım. Ondan umutluyum açıkçası.
sadece coraspin vermişti demi zaten şuan görülmesi imkansiz.. Aslında sohrab in dediği gibi biraz degisik6olmus çağırması. Telefondan da söyleyebilirdi coraspin al diye

sadece coraspin vermişti demi zaten şuan görülmesi imkansiz.. Aslında sohrab in dediği gibi biraz degisik6olmus çağırması. Telefondan da söyleyebilirdi coraspin al diye
Aynen bi onu verdi.
Kürtajı yapan doktorum korunmayı bırakır bırakmaz coraspine başlayabilirsin demişti. Her kafadan ses 😂
Kızlar iyi ki varsınız siz olmasanız napardım ben.

Psikolojıde cok etkılıyor canım evet kafan rahat olucak ben bu gebelığımde hiç rahat olamadım şimdi hem tedbirliyim hem rahatım inşallah iyi seyler olur🤲 7 kere kesıldgnı bılmıyodum kuzum aklımda bulunsun😄
Arastirsan var öyle adak adama 😄 bende şuan şükür iyiyim 6 haftayı geçsin öyle muaneye gideceğim

Aynen bi onu verdi.
Kürtajı yapan doktorum korunmayı bırakır bırakmaz coraspine başlayabilirsin demişti. Her kafadan ses 😂
Kızlar iyi ki varsınız siz olmasanız napardım ben.
Bu doktor baska doktor mu kacirmisim😆icine sindiyse devam et ama cnm iyi doktor bulmak zor gerçekten.. Burası iyiki var 😍

Allahım İnsallahh iyi Bı doktor cıkarsın karsına, benım doktor hcg yi git en yakın acilde ver dedı, hastaneye kadar gelme dedı cok uzak da deıl 20 km ötede.. Gereksız hıc bır tahlıl istemiyor, herseyı istese 800 TL ye kadar hesap cıkıcak karsımıza her defasında

Yaaaaaa ağlarım amaa 🤭 çok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.

Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da. 🤷🏽‍♀️
Geç döllenme olmuştur o yüzden kan degerlerin şuan düşük bence hamilesin 😄🧿🧿

Kızlar bişey soracam. Şimdi düşük riskli gebeliklerde perinatologlar daha mı iyi? Bende kanama başladığında doktora sormuştum yirmi haftadan sonra perinatologlar bakıyor demişti. Eğer perinatologlar daha iyiyse bu işte bi daha gebelik nasip ederse Rabbim o doktora giderim. Bizim buralardada en yakın erzurumda var.
Evet canım, riskli gebelikleri perinatolog takip ediyor. Ona gitmen daha iyi olur öyle bir riskin varsa.

Back