- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Yaa kuzum basınız saolsun,mekanı cennet olsun dedecıgınınherşey üst üste gelmiş, kist adetle atılıyormus, senin de oyle olur ınsallah, bitkisel tkavıyelerı dıkkatlı kullanmak gerek gercekten, kaş yapalım derken göz cıkıyor bazen..Bu ara pek giremedim canım dedem vefat etti İstanbula gittik geldik. Gelince hava değişiminden sanırım hafif kırgınlık oldu korktum hatta korona kaptım sandım ama şükür iyiyim bişey çıkmadı. Bu ay yumurtlama olmadı perşembe doktora gittim kist var dedi korunuyorum dememe rağmen tahlil istedi cuma günü yokum pazartesi gel dedi. Sanırım hem macun hem yağlar fazla geldi yumurta fazla büyüdü kistleşti. Çünkü doktor ca125 e de bakılmasını istemiş kistler epey büyük anlaşılan Pazartesi söktürücü verir gönderir. Adet olunca hormonlara baktırıp ona göre çalışmalara başlamak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah. Sen adet olmuşsun okudum canım hayırlısı olsun. Bu ay ne yapacaksın
Evet canım adet oldum, dun gittim doktora, iğneye basladım dun aksam bakalım insallah yüzüm güler asılama sonrası da