Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, sabah Osman Müftüoğlunu dinledim.Gebe adayı kadın DHA ' sını yükseltmeliymiş.Vücudumda nasıl depo edebilirim diye düşünmeli dedi.Omega 3 te bulunuyor.Balık yağı ile aynı şey değil.Buna dikkat edin alırken.Bebekte ve çocuklarda beyin gelişimi, zeka için çok önemli dedi.Bitkisel olarak ceviz,semizotu,keten tohumu yağı,chia da bulunuyormuş.

Allah razı olsun canlarım.
Iyi ki varsınız.
Bana olan desteğiniz o kadar değerli ki.. hepimize sağlıkla nasip etsin.
Ben inanılmaz şaşırdım.. Yani belirtiler vardı ama anlam vermek istememiştim.
Hâlâ bile korkuyorum. Dr beta baktırma direkt gel dedi sizi haberdar edicem, yarın giderim buyuk ihtimal.

Eklentiler

• 20210127_114028.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 43
Oy maşallah baya belirgin canım. Kaçıncı günün yumurtlamadan sonra

Ya cok korkuyorum yapmaya, cuma gunu günüm bilmiyorum, olmazsam cumartesı yaparım
Senin de olacak inşallah umutlandırmayayım ama ben öyle hissettim ayy hemen haber ver yapınca nasıl dayanıyorsun ben öğrendiğimde yumurtlamadan sonra 8.gündü. Hiç beklemiyordum ama dayanamayıp yapmıştım.

İnşallah güzel haber vereceksin canım dayanabilirsen cumartesi yap ya inşallah olmazsın

Aslında ben de dayanmazdım 4 5 gun onceden yapmaya baslardım, memlekete geldim, bıraz da o yuzden yapamıyorum
Zaten cuma gunu adetım gelmezse umutlanabılırım

Aslında ben de dayanmazdım 4 5 gun onceden yapmaya baslardım, memlekete geldim, bıraz da o yuzden yapamıyorum
Zaten cuma gunu adetım gelmezse umutlanabılırım
Valla ben başlıyorum bi 5 6 gün önceden memlekette olman iyi olmuş son ana kadar beklemis olursun.

Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Belirtin var mıydı anlat bize de sürecini

Hepimizin hasret kaldığı görüntü Tebrik ederim canım çok beklemeden kavuştun şükürSağlıkla kucağına al inşallah

Tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Belirtin var mıydı anlat bize de sürecini
Geçen ay akıntı ve ağrı vardı çok. Gebelik olmayınca bu ay kendimi dinlemicem dedim.

Ama gaipten kokular gelince şüphelendim geçen sefer de ilk belirtiydi.

Azıcık bulantı
Akıntı
Rahimde dolgunluk hissi
Arada göğüs hassasiyeti (ama uyutmayacak derecede)
Canım da biseyler çekti bu ay. Belirtilerim bunlar canlarım.

Gecen hafta ilk defa hamileyim galiba diye his geldi içime. Ama kendimi tuttum, korkudan geçti o da. Bu aydan ümitsizdim o yüzden.
Inşallah ilk sayfa bebişlerle dolar da sağlıkla anne oluruz.
Sanırım biraz korkularla geçecek günler. Ama sizin desteğiniz iyi ki var..

Siz olmasaydınız kafaya takar dururdum herşeyi.. bana sabrı öğrettiniz.

yakın zamanda hatim yapmıştık duası benim niyetimeydi. Hepinize dua ettim kendim kadar. Isimlerinizi bilmesem de bana ailem gibi yakın oldunuz allah razi olsun..❤

Yaa bişey diyim mi, sıradan bebiş eklemeye basladım, galıba hepımız sırayla hamıle kalıcaz kuzum senın bebişi de cuma gunu eklicem eve gecınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…