Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olcak gibi ağrılarım var cnm hemde adet rahatsızligi.. bence olmadi ama yine de Rabbim büyük nasip bakalim.
Ümidini kaybetme 3 gün kalmış kısmet bir baktn adet olmadın sabır

Ümidini kaybetme 3 gün kalmış kısmet bir baktn adet olmadın sabır
Ben bu cevabı sohrap a yazmistim belirtiler var mı die seninki de mi cuma günü onun ki cuma günü de

Ben bu cevabı sohrap a yazmistim belirtiler var mı die seninki de mi cuma günü onun ki cuma günü de
İkimizin de aynı gün öyle elbet cnm kısmet herşey Rabbim ol der ve olur..

Canımm cok uzgunum, Allahım sabır versın ınsallah sana da, İnan bana dusuk yaptıgım gun, dunyanın sonu gelmıs gıbı hissediyordum, bosuna yasıyormuşum gıbı.. Hatta 3 4 ay dusunmem herhalde dıyordum, İlk adetimi olur olmaz heyecanlandım yenıden, doktora kostum resmen, yenıden tedavıye baslayalım ıstedım... Zaman herseyın ılacı dıye bosuna dememısler.. Cidden öyle acımız hıc gecmıcek ama o acıyla bas etmeye baslıyoruz, yenıden daha guclu donuyoruz ınsallah.. Sen de guclu bır kadınsın ve bunun ustesinden geleceksin.. Kendıne zaman tanı.. Herzaman dertleşmek ıstersen bız burdayız.. Bizi en iyi biz anlarız

Benide ekler misiniz bat 11 şubat
Bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim 1 ay bekledim bu ay tekrar düşünüyorum

Kızlar merhaba, doktor 3 ay korun demişti bana. 9+2de kalbi durmuştu, geç döllenmeydi ve gelişimi normal gitmedi hiç. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Doğum sigortamın 2. yılını, yılbaşında ödemeye başladık. En geç martta hamile kalmış olmam lazım ki aralıkta doğum olsun ve 3.kez doğum sigortası ödemeyeyim. Yani biz denemeye başladık 3.adeti bekleyemedik valla bakalım nolcak Ben hiç stres yapmıyorum ama eşim benden daha heyecanlı. Sizin eşleriniz nasıl tepkiler veriyor?

Anladım canım normal demek ki böyle olması.Bende cuma gideceğim ilaçla düşme şansı yoksa mecbur kürtaj olacağiç

canım benim tüp bebekti düşükten sonraki ay benim doktorum başlayabileceğimizi problem olmayacağını söyledi. bence 3 ay beklemenize gerek yok ben covıd aşısının ikinci dozunu olacağım için iki ay erteliyorum ama siz deneyin mutlaka inş tutar

Gebelik dusunenler aşı olmasın demiş bi arkadaşımın doktoru.. Aşı sırası gelince kendı doktoruma soracagim ben de, 15 subatta okullar da acılacak, ögretmenlere de yapılacak diyorlar.. Ne yapacagım bılmıyorum ben de

gebelik planlandığı takdirde evet önermiyorlar hamile kalınca ilk üç ay da aşı olamiyoruz. ama sağlık çalışanıyım ve malesef olmam gerekiyor zaten dondorulmuş embriyolarım var iki adet dönemi sonra transfer olacak doktoruma sordum iki adet geçsin yaparız dedi... Eğer aşı olurken hamile kalmışsak diye genelde yapmak istemiyorlar ama benoldum hayırlısı olur inş

Allahım yardımcınız olsun ınsallah transfer olcagınız ıcın kafanız daha rahattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…