Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir kese boşalmış canım belki o Kendi kendine kaybolur diğeri 6+3 ama tabi normalde 8.haftada olmam gerekiyor
İlaçla da parca kalmaz bence, benımkı de 6. Haftada kalmıs 9.haftada dusuk yaptım, ama kese buyuyprdu, hcg de artıyordu.. Hatta hemsire 10.haftadan sonra zor olur demıstı

İlaçla da parca kalmaz bence, benımkı de 6. Haftada kalmıs 9.haftada dusuk yaptım, ama kese buyuyprdu, hcg de artıyordu.. Hatta hemsire 10.haftadan sonra zor olur demıstı
Sen kürtaj oldun mu Peki sonrasında?O zaman ben baska doktora daha danisayım belki ilaçla düşer Benimde

Karar verdin mı canım, gıdıcek mısın yumurta takibine
Bu aylık sonuç belli olduktan sonra karar vericem hala kafam karışık kuzum ya.
Eşim bi ay daha bekleyelim istiyorum dedi ama o da emin değil
Mutlaka haber vericem size.

Sen kürtaj oldun mu Peki sonrasında?O zaman ben baska doktora daha danisayım belki ilaçla düşer Benimde
Yok canm olmadım, dustu 2. Ilacı verdikleri zaman, 3.ılacı da koydular yine de parca kalmasın dıye.. Ve 9.haftaya kadar hıc leke ve kanama yasamadım, doktor kendısı duser belkı dıye de bekledi biraz

Bu aylık sonuç belli olduktan sonra karar vericem hala kafam karışık kuzum ya.
Eşim bi ay daha bekleyelim istiyorum dedi ama o da emin değil
Mutlaka haber vericem size.
O zaman ovulasyon yapınca mızmızlık yapmıcaksın deseydın

Yok canm olmadım, dustu 2. Ilacı verdikleri zaman, 3.ılacı da koydular yine de parca kalmasın dıye.. Ve 9.haftaya kadar hıc leke ve kanama yasamadım, doktor kendısı duser belkı dıye de bekledi biraz
Anladım canım Bende inşallah kürtaja gerek kalmadan düşürürüm.Bende tüp bebek ilaçlarını bıraktım 5 gün oldu lekelenme felan yok.

anthem_ arkadsımızın doktoru da ilacı verıp eve yollamıs 5 gun kullandı 10 gun bekleme vermıs, ılacı bittikten 2 3 gun sonra basladı kanaması
Evet canım bunları duyduğum iyi oldu ben bir an onve başka doktora da gideyim belki ilaç verir , kürtaja gerek kalmaz

Mart ayında da kendımız deneyelim diyebilir
Yok ya onu ciddi ciddi konuştuk max 1 ay daha bekleriz böyle. Üzülüyor o da napsın garibim. Bi de ben duygularımı yaşayabiliyorum o içine atar.

O yüzden martta doktor yolu net

Yok ya onu ciddi ciddi konuştuk max 1 ay daha bekleriz böyle. Üzülüyor o da napsın garibim. Bi de ben duygularımı yaşayabiliyorum o içine atar.

O yüzden martta doktor yolu net
İnsallah ne subata ne marta gerke kalmaz

Amin cnm bızım halımızden bız anlarız, dertleşiriz diye actım da pek kimse dusuk yapmamış sanırım kimseler yok.. Sakin kaldı
Amin cnm bızım halımızden bız anlarız, dertleşiriz diye actım da pek kimse dusuk yapmamış sanırım kimseler yok.. Sakin kaldı
Ben de 10 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Rahmin toparlaması için 6 ay ara verdik. Denemeler başladı 2 ay önce ama gebelik oluşmadı henüz. 41 yaşındayım. 5 yaşında bir oğlum var. Kardeşi olsun diye tüm uğraşlarım Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bizim burda 600 tl civarıydı özelde.Benim kanamam yoğundu o yüzden doğum hastenesine gittim acilden aldılar.Devletti tabi ücret ödememiştik.İlk düşüktede doktor 1 hafta bekleyelim demişti.Allah yardımcın olsun.Cidden can sıkıcı bi süreç ama bol bol dua ile geçip gidicek.Hepimiz yaşadık,toparlandık az çok.Senin de öyle olucak inşaAllah.Ben ilk kürtajdan sonra gayet rahat gebe kalmıştım.Zarar vermemişti.2 kez olduğum için bende korkuyorum açıkçası.

Geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durmuştu 3500 TL ödedim 6 ay önce dış gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum onda 1500 ödedim ama ikisi farklı yerlerde ben de ilaçla düşer mi dedim doktor içeride parça kalırsa sorun olur dedi kontrole gittim rahim düzelmiş dedi bugün başka doktora daha gittim o da rahim normal adetin gecikir henüz kalın değil dedi o kadar korkma kürtajı bu kadar büyütme evet kolay değil ama içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…