Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi güzel haberlere seninki de eklensinKızlar selam ben yine gittim kontrole yumurtam 17 mm di cuma günü 21 olmuş çatlama iğnesi oldum bugün
İnşallah canımAy hadi güzel haberlere seninki de eklensin
A.slm canım İnşaAllah bu ay sende müjdeyi verirsin bizlere❤Kızlar selam ben yine gittim kontrole yumurtam 17 mm di cuma günü 21 olmuş çatlama iğnesi oldum bugün
Hadi hayırlısı canım. Belirtiler varsa yakinda sökülür insallh. Benim karyotip incelemede bu hafta cıkacsk bakalım.Bende genetiğe bugün kanlarımı verdim. 1 aya çıkarmış sonuç. Hayırlısı zaten korunmadayim.
Ve tüm belirtileri var ama hala regl olmadım. O da olaydı iyice rahatlicaktim
Inşallah kuzumHadi hayırlısı canım. Belirtiler varsa yakinda sökülür insallh. Benim karyotip incelemede bu hafta cıkacsk bakalım.
Kuzum pıhtılaşma iki haftada cıkti benim kan verdikten sonra. Karyotip icınde randevuyu bu ayin 12 sine vermişlerdi randevuyu. 12 sinde kan verdik iste o da iki hafta da cıkıyor. Aynı anda alınsaydı kan simdiye onu da almış olcaktım yani.Inşallah kuzum
Kaç hafta oldu karyotip için? Bende hem karyotip hem pıhtılaşma için bakılcak. Başka test istemedi dr
Anladım canim. Bizimki aynı anda alındı ama 1 aya çıkarmış. Hadi inş güzel haberler alirsin canimmm. Sonucunu bizimle paylasKuzum pıhtılaşma iki haftada cıkti benim kan verdikten sonra. Karyotip icınde randevuyu bu ayin 12 sine vermişlerdi randevuyu. 12 sinde kan verdik iste o da iki hafta da cıkıyor. Aynı anda alınsaydı kan simdiye onu da almış olcaktım yani.
Benım de oyle, farklı farklı alındı, doktora yalvar yakar test yaptırıyoruz resmenKuzum pıhtılaşma iki haftada cıkti benim kan verdikten sonra. Karyotip icınde randevuyu bu ayin 12 sine vermişlerdi randevuyu. 12 sinde kan verdik iste o da iki hafta da cıkıyor. Aynı anda alınsaydı kan simdiye onu da almış olcaktım yani.
Insallh canım hepimiz guzel sonuçlar alırız. Ben her ikiside erken çıksın diye ek para ödedim onun için erken cıkıyor sanirım. Bunuda atlatırsak guzelce geriye bi sıkıntı kalmiyor. Ama korkuyirum cunku bunda bi sorun cikarsa tedavisi sadece tüp bebekmis sanirım.Anladım canim. Bizimki aynı anda alındı ama 1 aya çıkarmış. Hadi inş güzel haberler alirsin canimmm. Sonucunu bizimle paylas
Benim doktor yüzünden degilde canim genetik bölümü oyle randevu verdi. Karyotipi 12. Sine kendileri attı.Benım de oyle, farklı farklı alındı, doktora yalvar yakar test yaptırıyoruz resmen
Biz hiç randevu falan almadık, doktor isteyince asagıya indik heme aldılar kanıBenim doktor yüzünden degilde canim genetik bölümü oyle randevu verdi. Karyotipi 12. Sine kendileri attı.
Bizdede doktor yonlendirdi bi kagit verdi onla gittik. Ama iste ayri ayri zamana verdiler günu. Her yerde farkli sanirım. Ama korkuyorum ya kotü birsey cıkarsa diye. Hadi pıhtılaşmanin cozumu var ya bunun yok.Biz hiç randevu falan almadık, doktor isteyince asagıya indik heme aldılar kanı
Tüp bebekde saglıklı embrıyo elde etmeye calısırlar canm, kotu dusunme durBizdede doktor yonlendirdi bi kagit verdi onla gittik. Ama iste ayri ayri zamana verdiler günu. Her yerde farkli sanirım. Ama korkuyorum ya kotü birsey cıkarsa diye. Hadi pıhtılaşmanin cozumu var ya bunun yok.
Her yer farklı çalışıyor kuzum. Öyle para filan bahsetmediler bize.Insallh canım hepimiz guzel sonuçlar alırız. Ben her ikiside erken çıksın diye ek para ödedim onun için erken cıkıyor sanirım. Bunuda atlatırsak guzelce geriye bi sıkıntı kalmiyor. Ama korkuyirum cunku bunda bi sorun cikarsa tedavisi sadece tüp bebekmis sanirım.
Ne zamn alcan sonucuBizdede doktor yonlendirdi bi kagit verdi onla gittik. Ama iste ayri ayri zamana verdiler günu. Her yerde farkli sanirım. Ama korkuyorum ya kotü birsey cıkarsa diye. Hadi pıhtılaşmanin cozumu var ya bunun yok.
Hadi insallh canim ya insallh guzel olur hersey. Rabbim yardımcimiz olsun.Tüp bebekde saglıklı embrıyo elde etmeye calısırlar canm, kotu dusunme dur
Bu hafta cikcak canim. Yarin arar sorarim cıkmıs mı diye.Ne zamn alcan sonucu
Bende genetiğe bugün kanlarımı verdim. 1 aya çıkarmış sonuç. Hayırlısı zaten korunmadayim.
Ve tüm belirtileri var ama hala regl olmadım. O da olaydı iyice rahatlicaktim
Hayırlısı olsun canım InşaAllah.Moral bozma,kafanda kurupta canını sıkma.☺Insallh canım hepimiz guzel sonuçlar alırız. Ben her ikiside erken çıksın diye ek para ödedim onun için erken cıkıyor sanirım. Bunuda atlatırsak guzelce geriye bi sıkıntı kalmiyor. Ama korkuyirum cunku bunda bi sorun cikarsa tedavisi sadece tüp bebekmis sanirım.