Merhabalar sayfanızı en başından beri okudum yıllardır burada çok güzel arkadaşlık kurmuşsunuz hayran kaldım çoğu aileden bile görmeyeceğiniz ilgiyi sevgiyi vermişsiniz birbirinize öncelikle çok hoşuma gittiği için yazmak istedim ben ağustos 23 de 6 haftalık bebeğimi düşük yaptım kendiliğinden düştü ilaç yada kürtaja gerek kalmadı. Ben regli gününden önce farkettim hamile olduğumu ilk önce özel bir hastaneye gittim betama her 2 günde bir bakıldı 2 kat artmadığı için doktor sürekli dış gebelik dedi hamileliğimin başından beri hep negatif şeyler duydum doktor değiştirdim oda aynısını dedi ... sonra devlete gittim başka bir doktora yine aynı şeyler bir gün evde dururken kanamam geldi korktum tıp fakültesine gittik doktor bebeğimi ve kalp atışını gösterdi dış gebelik değilmiş ama yavrum tutunamadı . En başından beri geçirdiğim stresten diye düşündüm yavrum dayanamadı. İlk gebelikti . Kusura bakmayın uzun uzun yazdım . İlk reglimi 25 Eylül'de oldum yaklaşık 32 gün sonra. Tekrar denemek istiyorum . Test yaptırmalı mıyım . Yada daha beklemeli miyim . Zaten düzgün bir doktor bulamadım Antalya'da hepsi başından savar gibi iş yapıyor napcam bilmiyorum. Antalya'da kimsem yok zaten danışabileceğim . Fikrinizi almak istedim