- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Yok canım herhalde yaşlandım diyebende hamilileğe etkisi olur mu diye korkuyorum bari bi doğursaydık diyorum ya sor bakalım bende sorarım. kronik rahatsızlığın mı vardı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım herhalde yaşlandım diyebende hamilileğe etkisi olur mu diye korkuyorum bari bi doğursaydık diyorum ya sor bakalım bende sorarım. kronik rahatsızlığın mı vardı?
Bide ilacın yan etkileri oldu bende canim. Yüksek ateş, ishal, bulantı.. Tokta gitsen sorun olmaz. Ilaç almaya başladıktan sonra birşey yemezsin canim.Aminn aminn aminnn
Kuzu görevlendirme benim okulum. Ondan bu tarz şeylerden yırtıyorumBugun idare mesaj atmıs, tatil planınızı ayarlayın diyene şanslısın
İliçine baktın mı bugun okullar acıklandıKuzu görevlendirme benim okulum. Ondan bu tarz şeylerden yırtıyorum
dur bende bakayım bende yaşlandım sankiYok canım herhalde yaşlandım diye
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyıCok üzüldüm. Benim de ekim ayında 16 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Kalp anomalisi vardı. Kalple ilgili bi ton sorun. Sizin gibi ne yapacağımızı bilemedik. Kime gitti isek gebeliği sonlandırın dediler. Amniyosentez sonucunu beklemeden gebeliğim sonlandırıldı.
Her 3 saat te vajinadan ilaç verdiler bana. Suni sanci yani. 5. Dozda açılmam oldu ve normal doğum yaptım. Çok kanamam oldu.. sonrasında kürtajla kalan parçaları aldılar. 1 gece yattim ciktim..3 4 gune de kendimi toparladım bedenen..36. Gün adet oldum..
Sizinde haftanızdan dolayı ve sağlığınız için normal doğum yaptırırlar . Zor ama en iyisi bu canim. Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun duam sizinle❤
Rabbim yardımcın olsun ins cnmBende öyle olur diye düşünmüştüm ama o en son ihtimal dediler, umarım düşük ilacı ile deneyip olmazsa o ihtimale kalmam. Çok yıpratıcı olur benim için. Herkes önce düşük ilacı yöntemi denenecek diyip duruyor. Bebek 521 gram dediler
ya bende de eksiklik var diye D vitamini kullanıyorum ,bir de C vit folikasiit dışında sorun olmaz inşBen folbiol ve damla d vitamini kullanıyordum. Ben de doktor değiştirdim folbiola mart ayından beri devam ediyorum. D vitamini sadece 2 ay kullanmıştım mart nisan ayında acaba d vitamini yine kullansam mı diye düşünüyorum doktora sormadım ama
İnşallah canım. Doktorun kendisi de söylüyor yine olumsuz bişeyler olup üzülmeni istemiyorum diyor. İnşallah her şey yolunda gider.Hıc uzulme canım, doktorun temkinli davranıyor bak, ınsallah transferin olumlu olcak vardır Rabbım ın bir bıldıgı
Benim de öyle olmuştu bi usuyodum bi sicakliyodum bacaklarım titriyordu ogurdum ishal de olmuştuBide ilacın yan etkileri oldu bende canim. Yüksek ateş, ishal, bulantı.. Tokta gitsen sorun olmaz. Ilaç almaya başladıktan sonra birşey yemezsin canim.
Değerlerinden dolayı mi ertelendi cnm ben kaçırmışımİnşallah canım. Doktorun kendisi de söylüyor yine olumsuz bişeyler olup üzülmeni istemiyorum diyor. İnşallah her şey yolunda gider.
İnşallahh canım benımİnşallah canım. Doktorun kendisi de söylüyor yine olumsuz bişeyler olup üzülmeni istemiyorum diyor. İnşallah her şey yolunda gider.
Yumurtalar daha 10 mm geçmedi transfer için geç kaldık pko olduğu için doğal siklusta transfer olacağım hiç ilaçlı denemedik doktorun bir bildiği vardır diyorumDeğerlerinden dolayı mi ertelendi cnm ben kaçırmışım
Evet kuzu sadece muhtemel var.. Yapmicam bu yüzden gelmez cunkuİliçine baktın mı bugun okullar acıklandı
Saol kuzum. Hiç kimseye inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı
Ne zordu o gün dimi.. Benim ateş 38 küsür. Titriyorum battaniye altında. Kat kat giyinmişim. Hemşire geldi kizdi. Soydu beni. Camları açtı. Dondum feci.. öyle düştü ateş...Benim de öyle olmuştu bi usuyodum bi sicakliyodum bacaklarım titriyordu ogurdum ishal de olmuştu
İnşAllah olacak Allah’ın izniyle
Teşekkür ederim, sizin de Allah bağışlasın yeni galibaMaşallah Allah bağışlasın
İnşallah sorun olmaz canım. Sen yine de doktoruna sor kullandığın vitaminleri.ya bende de eksiklik var diye D vitamini kullanıyorum ,bir de C vit folikasiit dışında sorun olmaz inş
Evet 4 haftalıkİnşAllah olacak Allah’ın izniyle
Teşekkür ederim, sizin de Allah bağışlasın yeni galiba
TeşekkürlerEvet 4 haftalık
Amin insSaol kuzum. Hiç kimseye inşallah