• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumda oyle dedi malesef🙄 inşallah en kısa zamanda guzel seyler olsunnnn🤲🤲
Herkese umut olsun diye yazıyorum bunu.Kürtaj olduğumda büyük kuzenlerim yanıma gelmişti 3 amca kızlarım 3,4 düşük yaşamışlar ve şu an hepsinin 3,4 çocuğu var Maşallah.☺Hatta tedavisiz olmuş.Onlar kan sulandırıcı filan kullanmamışlar.

Herkese umut olsun diye yazıyorum bunu.Kürtaj olduğumda büyük kuzenlerim yanıma gelmişti 3 amca kızlarım 3,4 düşük yaşamışlar ve şu an hepsinin 3,4 çocuğu var Maşallah.☺Hatta tedavisiz olmuş.Onlar kan sulandırıcı filan kullanmamışlar.
Canım zaten düşününce herkesin pıhtılaşmaya eğilimi vardır şuan sadece daha çok biliniyor ve önlem alınıyor tek sebep bu değil Allah nasip etsin hepimize yeniden inşallah 🙏🏻🥰

Ama çok düşük ihtimal canım genelde daha sağlıklı oluyor diye de duydum ben Allahtan umut kesilmez🥰🤲🏻
Evet benimle aynı zamanda düşük yapan kuzenim şu an 5 aylık hamile MaşaAllah☺ Düşük yaşayan bi yengem tekrar düşük yaptı benimle birlikte.Böyle bi olasılık var.O da nasipten ötesi yok.

Canım zaten düşününce herkesin pıhtılaşmaya eğilimi vardır şuan sadece daha çok biliniyor ve önlem alınıyor tek sebep bu değil Allah nasip etsin hepimize yeniden inşallah 🙏🏻🥰
Amin canım amin.Cuma gününün hürmetine Allah dualarımızı Kabul etsin.Bende bu pıhtılaşma konusunu bi türlü tam anlayamıyorum.

Ayyyy inşallah darısı bizlerın basınaaa🌸🌸🌸

Ama çok düşük ihtimal canım genelde daha sağlıklı oluyor diye de duydum ben Allahtan umut kesilmez🥰🤲🏻
Evet tekrarlayan düşükleri olanlar %1 lik kısımı kapsıyomuş kuzum yanı tekrardan dusuk yapma ihtimali düşüyo. Su an en azından hamıle kaldım buna da sükür diyorum ya hiç tutmasaydı o zaman daha farklı seyler gelırdı aklıma, buna şükür🤲🤲

Evet tekrarlayan düşükleri olanlar %1 lik kısımı kapsıyomuş kuzum yanı tekrardan dusuk yapma ihtimali düşüyo. Su an en azından hamıle kaldım buna da sükür diyorum ya hiç tutmasaydı o zaman daha farklı seyler gelırdı aklıma, buna şükür🤲🤲
Aynen canım benim 🙏🏻😍

Ayyyy inşallah darısı bizlerın basınaaa🌸🌸🌸
InşaAllah canım.2 kuzenim erken doğum yaşamıştı.Sonraki hamileliklerde gayet normal herşey olması gerektiği gibiydi.😊Şu an olmaması için korunuyorlar.😅Bak Allah ın işine. Bana böyle söylerler olmuyordu şu an biz olmaması için korunuyoruz diye.

InşaAllah canım.2 kuzenim erken doğum yaşamıştı.Sonraki hamileliklerde gayet normal herşey olması gerektiği gibiydi.😊Şu an olmaması için korunuyorlar.😅Bak Allah ın işine. Bana böyle söylerler olmuyordu şu an biz olmaması için korunuyoruz diye.
Belki ilk hamıleliklerde vucut bilmedgi bişey oldgu için tepkide verıyo olabılır bazende o gelıyo aklıma simdi vucut hamıleliği bılıyo kaydettı 2. De daha iyi sonuclar olması cok fazla bence🌹 bi de dusukten sonra 6 ay hamıle kalmak daha kolay dıye duydum vucut hamıle kalmak istıyoda olabılır😄

Kızlar ben klomen kullanmıştım kontrole gittim iki yumurta büyümüş ama iğne yapmadı 3 mm daha büyüsün ptesi gel dedi🤩
Canım bunu söylemek doğru mu olur bilmiyorum ama seninle konuştuğumuzda bana hep bi kızın olucak hissi geliyor içime öyle doğuyor.Sebebini bilmiyorum ama yazim dedim bu kez. 🙃🙈

Selamlar kızlar.. Bugünlerde bende bitik durumdayim durup durup ağlıyorum benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum doğurdu dün hemde kızı oldu resmini eklemis içim cok tuhaf😑 bende kavuscam kizimla ama özlüyorum elimde değil.. Rabbim kucaklarimizi hep doldursun ins.. Hep dua ediyorum hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar icin..

Merhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım 🙏🏻

Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:
@Merveun02.01.2021 :emir_bebek:
medusasli medusasli 03.01.2021 :emir_bebek:
@Kdr7321.01.2021
@Liloss27.01.2021
Teneffus Zili Teneffus Zili 28.01.2021
burcusami burcusami 29.01.2021
Sohrab Sohrab 29.01.2021
@Random3302.02.2021
sutlaacc sutlaacc 07.02.2021
@kelebek333310.02.2021
@momtobe9511.02.2021
Canim benide eklermisin 3 ay oldj kurtaj olali suan dusunuyorum bakalim hayirlisi allah isteyen herkese nasip etsin son adet tarihim 26 aralik 2020

Selamlar kızlar.. Bugünlerde bende bitik durumdayim durup durup ağlıyorum benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum doğurdu dün hemde kızı oldu resmini eklemis içim cok tuhaf😑 bende kavuscam kizimla ama özlüyorum elimde değil.. Rabbim kucaklarimizi hep doldursun ins.. Hep dua ediyorum hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar icin..
Gececek ınsallah Bugunler ❤️🙏🏻

Back