Cok sevındım canmKızlarcım selam
Bugün bebişin kontrolü vardı, kalp atışı için gittik. Kalbi atıyor çok şükürGeçen sefer hiç kalp atışı alamamıştık, bu sefer aldık çok çok mutluyum Sizlerle de paylaşmak istedim, hep yanımdaydınız her zaman
Ay yanlış yazdın herhalde diye üç kere okudumCok sevındım canmprensesımız büyüyor
Canım benim Allah hepimize hayırlı can sağlığı olan evlatlar nasip eylesin inşAllahSelamlar kızlar.. Bugünlerde bende bitik durumdayim durup durup ağlıyorum benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum doğurdu dün hemde kızı oldu resmini eklemis içim cok tuhafbende kavuscam kizimla ama özlüyorum elimde değil.. Rabbim kucaklarimizi hep doldursun ins.. Hep dua ediyorum hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar icin..
Canım haziranda kürtaj oldum ben.Düsükten sonra kacıncı ayda tedavıye başladın canım?
Hayır dogru okudun, prenses geliyorAy yanlış yazdın herhalde diye üç kere okudumPrenses diyince bir kafam karıştı, herkes kız olduğunu, eşim erkek olduğunu iddia ediyor. Bakalım kimin tahminleri tutucak inşAllah o vakitler geldiğinde
Cok sevindim canim. O sesi duymak dünyanın en güzel hislerinden ❤Kızlarcım selam
Bugün bebişin kontrolü vardı, kalp atışı için gittik. Kalbi atıyor çok şükürGeçen sefer hiç kalp atışı alamamıştık, bu sefer aldık çok çok mutluyum Sizlerle de paylaşmak istedim, hep yanımdaydınız her zaman
Inşallah güzel günler en yakın zamanda gelir kuzum bizlereSelamlar kızlar.. Bugünlerde bende bitik durumdayim durup durup ağlıyorum benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum doğurdu dün hemde kızı oldu resmini eklemis içim cok tuhafbende kavuscam kizimla ama özlüyorum elimde değil.. Rabbim kucaklarimizi hep doldursun ins.. Hep dua ediyorum hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar icin..
Yaaa hadi insaalah güzel olur her sey kuzumKızlar ben klomen kullanmıştım kontrole gittim iki yumurta büyümüş ama iğne yapmadı 3 mm daha büyüsün ptesi gel dedi
Canım gözün aydın çok güzel bir duygu değil miKızlarcım selam
Geçen bende aynı durumdaydım canım benim bırakma kendini inşallah yeniden olacak ve kucağına alacaksın sağlıklaSelamlar kızlar.. Bugünlerde bende bitik durumdayim durup durup ağlıyorum benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum doğurdu dün hemde kızı oldu resmini eklemis içim cok tuhafbende kavuscam kizimla ama özlüyorum elimde değil.. Rabbim kucaklarimizi hep doldursun ins.. Hep dua ediyorum hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar icin..
İnşallah canımYaaa hadi insaalah güzel olur her sey kuzum
Bizim ailede erkek çocuğu çok fazla olmaz zaten, hayırlısı olsun da inşAllah cinsiyeti önemli değilHayır dogru okudun, prenses geliyor
7 haftalığız canım, 6+5 bugün. Çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşAllah, sağ salim kucağımıza da alalım uzun ömürleri olsun inşAllahCok sevindim canim. O sesi duymak dünyanın en güzel hislerinden ❤rabbim sağlıkla kucağına almayı.da nasip etsin inşallah kaç haftalık oldunuz canim
Ay evet çok şükür sabahtan beri içim içime sığmıyorCanım gözün aydın çok güzel bir duygu değil mi
Gözün aydınKızlarcım selam
Ben yeni düşük yaptın sandım canım. Hayırlı olsun tedavınCanım haziranda kürtaj oldum ben.
Artık hamile kalamayınca aralıkta bi hormon ve yumurtalıklara baktırdım klomen verdi işte bi de bi ilaç daha verdi östrojen içeren.7 ay oldu diyelim yani
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın. MaşaAllah yeğenimize.Küçücük kan pıhtısına can veren Rabbim.Ne güzel bi mucize.
Yok canım oldu bayağıBen yeni düşük yaptın sandım canım. Hayırlı olsun tedavın
Göğsünün daraldığını biliyoruz. ( Hicr-97) Rabbin için sabret..! (Müdessir-7) "Ve zamanı geldiğinde,Rabbin sana (kalbindekini) verecek,seni hoşnut kılacak." Duha suresi 5.AyetSelamlar kızlar.. Bugünlerde bende bitik durumdayim durup durup ağlıyorum benle beraber hamile kalanlar doğum yapıyor yakın bi komşum doğurdu dün hemde kızı oldu resmini eklemis içim cok tuhafbende kavuscam kizimla ama özlüyorum elimde değil.. Rabbim kucaklarimizi hep doldursun ins.. Hep dua ediyorum hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar icin..
Canım sen ne zaman düşük yaptın, kürtaj oldun mu ?Bende Haziran ya da temmuz da sil baştan başlayacağım dondurulmuşum yok.Senin dondurulmuş var mı ?Kızlar doktorum sıradaki adette tüp bebek yapabılecegımı soyledı eger beta düşerse bu beta fshı baskıladgı için yumurtaları baskılıyomuş buyumuyomuş yumoşlar. Diğer adete kadar beta dusuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?