Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sevındım canm prensesımız büyüyor

Canım benim Allah hepimize hayırlı can sağlığı olan evlatlar nasip eylesin inşAllah Benim annem benden önce 4.5 aylık düşük yapmış, cinsiyetini sormamış ama muhtemelen erkekti diyor. Sonrasında 6 ay aradan geçmeden bana hamile kalmış. Diyeceğim o ki, benim bu dünyada yiyeceğim ekmeğim varmış, ama kardeşimle diğer tarafta buluşacağız inşAllah Hiç üzülme canım içinde yara kalıcaktır elbet ama bir melek geldiğinde hayatına bu kötü günlerin yavaş yavaş unutulacak inşAllah

Düsükten sonra kacıncı ayda tedavıye başladın canım?
Canım haziranda kürtaj oldum ben.
Artık hamile kalamayınca aralıkta bi hormon ve yumurtalıklara baktırdım klomen verdi işte bi de bi ilaç daha verdi östrojen içeren.7 ay oldu diyelim yani

Cok sevindim canim. O sesi duymak dünyanın en güzel hislerinden ❤ rabbim sağlıkla kucağına almayı.da nasip etsin inşallah kaç haftalık oldunuz canim

Inşallah güzel günler en yakın zamanda gelir kuzum bizlere

Canım gözün aydın çok güzel bir duygu değil mi

Geçen bende aynı durumdaydım canım benim bırakma kendini inşallah yeniden olacak ve kucağına alacaksın sağlıkla

Hayır dogru okudun, prenses geliyor
Bizim ailede erkek çocuğu çok fazla olmaz zaten, hayırlısı olsun da inşAllah cinsiyeti önemli değil
Cok sevindim canim. O sesi duymak dünyanın en güzel hislerinden ❤ rabbim sağlıkla kucağına almayı.da nasip etsin inşallah kaç haftalık oldunuz canim
7 haftalığız canım, 6+5 bugün. Çok teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin inşAllah, sağ salim kucağımıza da alalım uzun ömürleri olsun inşAllah
Canım gözün aydın çok güzel bir duygu değil mi
Ay evet çok şükür sabahtan beri içim içime sığmıyor

Gözün aydın. MaşaAllah yeğenimize.Küçücük kan pıhtısına can veren Rabbim.Ne güzel bi mucize.

Canım haziranda kürtaj oldum ben.
Artık hamile kalamayınca aralıkta bi hormon ve yumurtalıklara baktırdım klomen verdi işte bi de bi ilaç daha verdi östrojen içeren.7 ay oldu diyelim yani
Ben yeni düşük yaptın sandım canım. Hayırlı olsun tedavın

Kızlar doktorum sıradaki adette tüp bebek yapabılecegımı soyledı eger beta düşerse bu beta fshı baskıladgı için yumurtaları baskılıyomuş buyumuyomuş yumoşlar. Diğer adete kadar beta dusuyo mu?

Göğsünün daraldığını biliyoruz. ( Hicr-97) Rabbin için sabret..! (Müdessir-7) "Ve zamanı geldiğinde,Rabbin sana (kalbindekini) verecek,seni hoşnut kılacak." Duha suresi 5.Ayet

Canım sen ne zaman düşük yaptın, kürtaj oldun mu ?Bende Haziran ya da temmuz da sil baştan başlayacağım dondurulmuşum yok.Senin dondurulmuş var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…