• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tüp bebek üçüncü denemede iyi kalite 2 embryom da tuttu ama ikiside hep geriden geldi.Birinde boş kese oldu diğerinde bugün kalbinin durduğunu öğrendim.Ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşer mi ilaçla vs.Cumartesi tekrar bakalım dedi doktor ama ben ilaçlarımı bıraktım.Birisi 5 haftalık diğeri 6 haftalık olarak kaldı
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm 😔Allah sabır versin. Kürtaj olabilirsin belki. Sebebi ne olabilirki pıhtılaşman mı var cnm?

Kızlar tüp bebek üçüncü denemede iyi kalite 2 embryom da tuttu ama ikiside hep geriden geldi.Birinde boş kese oldu diğerinde bugün kalbinin durduğunu öğrendim.Ben şimdi kürtaj mı olacağım yoksa kendiliğinden düşer mi ilaçla vs.Cumartesi tekrar bakalım dedi doktor ama ben ilaçlarımı bıraktım.Birisi 5 haftalık diğeri 6 haftalık olarak kaldı
çok geçmiş olsun canım :110:

Anladım canım. Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.🙏 Benimki de blast. Iyi kaliteli embriyo pgt'ye gönderemedim. Bir dahaki tedavinde pgt'ye göndererek transfer ettirirsin.
Evet aklımda var ama pgt nin de garantisi yok kafam karışık o konuda canım

Çok geçmiş olsun, Allahım sabır versın 😔
Belki bekleyebilir, kendısı düser diye..

Kan sulandırıcı kullanıyorum canım muhtemelen genetiği bozuktu.
Bende aynı seyleri yasadım kuzum tüp bebekle 1. Kalitede embrıyom 9. Haftada düşük oldu. Bebegımın kalbi attı ama hep yavas attı gelışımı gunundeydı sonra kalbı durmuş ve gelışımı gerıden gelıyodu.. bu haftalarda düşükler genetıği bozuk saglıksız embrıyolardan olur dedi... cok zor sürec inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuscaz🙏

Evet aklımda var ama pgt nin de garantisi yok kafam karışık o konuda canım
Canım dun gıttığimde doktorum soyle bi acıklama yaptı canımıda sıkmadı degıl.. düşük cok karısık bi olaydır neden oldgnu bizde tam bılmeyız ama düşük yapılırsa düşük olasılıgı artar o yuzden pgt yapalım ki olayın embrıyodan mı bagısıklık sıstemınden mi oldgnu anlayalım eger pgt yaparsak embrıyonun saglıklı oldgnu bılırız embrıyodan dusuk olmıcagını bılırız bagısıklıga odaklanabılır dedı bana cok mantıklı geldi🤷🏻‍♀️ Saglıklı bir emb konuluyorsa ve hala dusuk varsa artık kadının vucudunda problem var sayıyolarmış tutmama ondan kaynaklıymış. Vajinal florada onemli dedı ondanda duauk yapanlar varmış cok cinsel yolla bulaşan bazı hastalıklardanda olabılıyomuş ama cok şükür enfeksıyon mantar o tarz hastalıklarım yok.. pıhtılaşmam var ama imkan bıle vermedı. Bagısıklık en korktgm konu tam bir tedavısıde yokmuş, saglıksız emb ise zaten pgt ile cözuluyor..

Cok geçmiş olsun canım..tüp bebekte olumsuz sonuç alınınca sperm DNA hasarı testi yapıyorlar. Bunu yaptırdınız mi acaba.. Benim takip ettiğim ürolog lar tüp bebekten once buns bakilsa belki daha başındasorun çözülür diyor..

Kızlar dr furkan kayabaşoğlunun gebelık kaybı diye instagramda canlı yayını olmuş ben izledim acıklayıcı geldi isteyen izleyebılır diye yazmak istedım

Cumartesi birdaha bakalım ona göre konuşalım dedi.Hangisi kolay olacaksa o olsun diyorum artık
Çoook geçmiş olsun senı okadar ii anlıyorum ki😔 senın haftan erken olduğu için direk kürtaja alabilir büyk ihtimal doğal ağrıların başlıycakmış onun için bekletiyordur

Cok geçmiş olsun canım..tüp bebekte olumsuz sonuç alınınca sperm DNA hasarı testi yapıyorlar. Bunu yaptırdınız mi acaba.. Benim takip ettiğim ürolog lar tüp bebekten once buns bakilsa belki daha başındasorun çözülür diyor..

Bizim bakıldı sorun yoktu

Canım dun gıttığimde doktorum soyle bi acıklama yaptı canımıda sıkmadı degıl.. düşük cok karısık bi olaydır neden oldgnu bizde tam bılmeyız ama düşük yapılırsa düşük olasılıgı artar o yuzden pgt yapalım ki olayın embrıyodan mı bagısıklık sıstemınden mi oldgnu anlayalım eger pgt yaparsak embrıyonun saglıklı oldgnu bılırız embrıyodan dusuk olmıcagını bılırız bagısıklıga odaklanabılır dedı bana cok mantıklı geldi🤷🏻‍♀️ Saglıklı bir emb konuluyorsa ve hala dusuk varsa artık kadının vucudunda problem var sayıyolarmış tutmama ondan kaynaklıymış. Vajinal florada onemli dedı ondanda duauk yapanlar varmış cok cinsel yolla bulaşan bazı hastalıklardanda olabılıyomuş ama cok şükür enfeksıyon mantar o tarz hastalıklarım yok.. pıhtılaşmam var ama imkan bıle vermedı. Bagısıklık en korktgm konu tam bir tedavısıde yokmuş, saglıksız emb ise zaten pgt ile cözuluyor..
Peki sağlıklı embriyo transfer edilipte tutmuyorsa ona nasıl cvp veriliyor?? Senın daha önceden tutmuş bidaha ki tutmayınca bağışıklık mı oluyor

Back