Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtajın 9. Günü kontrole gittim doktorum tamamen temizlenmiş şimdi bol bol ilişkiye girin bu aylar şansınız daha yüksek dedi o yüzden korunmayı bıraktım ben hemen. Hatta dedi ki '' 1 ay sonra yeni bebekle geliceksin bana''😁 İnşallah dediği gibi olur sağlıklı bir bebek olur hemencecik, bir de dediğim gibi eşime keçiboynuzu özü aldım onu içiyo her gün umarım yararlı olur 😄
Merhaba normalde 1 adet geçsin istiyorlar bütün doktorlar nasıl hemen onay verdi ki adet görmek rahmin reset atması demekmiş sonuç olarak doktorlar böyle söylüyor. Ve düşük payı oluyormuş adet olmadan tutan bebekte ilk yumurtlamada.

Senin de başın sağolsun canım 😓 Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin 🙏 siz ne zaman kaybettiniz, yeniden gebelik düşünüyor musunuz
Biz 2021 in ocağında kaybettik canım, Allah razı olsun 🌸 Bi ara düşündük tedavi vs denemeden canım, çok kolay olmadı süreci atlatmak benim için, sanırım ömür boyu yüreğimde yaşayacak cennek kuşum. Bu kış komadin falan denerim belki tekrar muayene olup. Biraz akışına bıraktım diyelim. Bir yanım deli gibi isyitiyor bir yanım korkuyor işte sanırım hepimiz aynıyız.. Bi yandan da bebeğimin yerini dolduruyor telafi gibi olsun istemedim herhalde.. Ortaya karışık anlayacağın canım ❤️ Rabbim sana tez elden Nasib etsin

Biz 2021 in ocağında kaybettik canım, Allah razı olsun 🌸 Bi ara düşündük tedavi vs denemeden canım, çok kolay olmadı süreci atlatmak benim için, sanırım ömür boyu yüreğimde yaşayacak cennek kuşum. Bu kış komadin falan denerim belki tekrar muayene olup. Biraz akışına bıraktım diyelim. Bir yanım deli gibi isyitiyor bir yanım korkuyor işte sanırım hepimiz aynıyız.. Bi yandan da bebeğimin yerini dolduruyor telafi gibi olsun istemedim herhalde.. Ortaya karışık anlayacağın canım ❤️ Rabbim sana tez elden Nasib etsin
Aynılarını hissediyorum canım, okurken ben yazdım sandım

Rabbim en hayırlısını nasip etsin ♥️🙏

Merhaba normalde 1 adet geçsin istiyorlar bütün doktorlar nasıl hemen onay verdi ki adet görmek rahmin reset atması demekmiş sonuç olarak doktorlar böyle söylüyor. Ve düşük payı oluyormuş adet olmadan tutan bebekte ilk yumurtlamada.
Benim doktorum şansımın şu an daha yüksek olduğunu söylediğine göre bende bir sorun olmadığını gördüğü için bunu söylemiş ve çevremde kürtaj-düşük sonrası korunmadan hemen hamile kalıp sağlıklı bebeklere sahip olanlar da var. Yani bu durum bizim iyileşme durumumuza ve doktorun bilgisine bağlı.

Kürtaj olalı 2 ay geçti şubat annesi olacaktım benim doktorum da 3 ay dedi fakat internetten haddinden fazla doktor araştırdım dinledim 10 hafta altı kürtaj ve düşükte ilk adetten sonra veya 2 adetten sonra yapılabilir diyorlar reglim in bitmesine 2 gün kaldı 2. Regl içindeyim yarın kontrolüm var doktor eger yarın rahmin temiz derse korunmayı bırakcam. Bu arada benim kalp durma sebebi kan pıhtılaşması sebebiyle 9+1 de olmuştu. İlk gebelik ti.
Bende pıhtılaşma testi yapıcam bakalım ne çıkıcak sonuç siz pıhtılaşma testini düşükten ne kadar sonra baktınız ben hem hormonlar hemde pıhtılaşma testi için adet günümü bekliyorum kurtaj olalı 12 gün oldu

Canim ben de adet gormeden hamile kaldim. Doktor rahim hazir olmadan hamile kalamazdin zaten dedi. Ve beklemenin bilimsel bir kaniti yok. arastirmalar da bekleyenlerle beklemeyenler arasindaki hamileliklerde saglikli dogum oraninda olumsuz durum ortaya cikmamis.(.tabi daha onceki dusuk sebebiyle ilgili onlemler alindiktan sonra)

Bende pıhtılaşma testi yapıcam bakalım ne çıkıcak sonuç siz pıhtılaşma testini düşükten ne kadar sonra baktınız ben hem hormonlar hemde pıhtılaşma testi için adet günümü bekliyorum kurtaj olalı 12 gün oldu
Merhaba. Ben 8 eylülde genetik testine gidicem, trombofili paneline falan baktırmak için, adet mi olmak gerekiyor gitmek için. Cunku adetim bugün bitti

Merhaba. Ben 8 eylülde genetik testine gidicem, trombofili paneline falan baktırmak için, adet mi olmak gerekiyor gitmek için. Cunku adetim bugün bitti
Trombofoli paneli için adetli olmak yada olmamak önemli değil bebeğim ben ekstra amh prolaktin e2 fsh testleri de yaptırmak istiyorum o yüzden adetin üçüncü gününü beklicem bakalım herşeyin hayırlısı

Cidden gonal f artmış hadi aşılama çoğu yerde değişiyor zaten, inşallah sağlıkla tutarda bunları düşünmezsin bile, ben 0,4lük oksapar ile coraspirin kullanıyorum şu zamana kadar bir sıkıntı olmadı şükür son aylara doğru kiloya göre iğne dozunu arttırabilirim dedi
MAŞALLAH canım böyle güzel devam etsin inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun😍

Bende önceden ilaçla düşük yaptım 6 ay korundum. Sonra 2 kere femara çatlatma iğnesi denedim 11-12 ay daha olmadı aşılama yapacaktık gebe kaldım oda boş gebelik oldu. Genetik test vereceğim onlar çıktıktan sonra Aşılama düşünüyorum artık 2 yıldır istiyoruz çünkü.
Genetik test pıhtılaşma testi hepsini yaptırdık bişey çıkmadı çok şükür ama hicbisey olmamasına rağmen bir kimyasal iki kere de gelisim durduğu için kürtaj oldum. Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Allahtan burası var birbirimize destek oluyoruz 🥰

MAŞALLAH canım böyle güzel devam etsin inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun😍
İsteyen hepimize nasip olsun inşallah bir ben değil hepimiz şu günleri görelim 🥰

O kadar istediğimiz bir duygu ki bir yandan da hep dua ediyorum hem gebelikten önce hem gebelikte hem doğunca Rabbim sınavımız yapmasın sağlık açısından manevi açıdan her açıdan şükür diyebilelim🤲🏻💜

1 ay sonra sanırım açlık tokluk aranmıyor zaten gidince alıyorlar hemen doktor onay verirse

Canim ben de adet gormeden hamile kaldim. Doktor rahim hazir olmadan hamile kalamazdin zaten dedi. Ve beklemenin bilimsel bir kaniti yok. arastirmalar da bekleyenlerle beklemeyenler arasindaki hamileliklerde saglikli dogum oraninda olumsuz durum ortaya cikmamis.(.tabi daha onceki dusuk sebebiyle ilgili onlemler alindiktan sonra)
Ay hadi inşallah darısı bizlere o zaman 2 adet gördüm istiyorum artık korunmayı bırakmayı.

Merhaba kızlar.Bende bu gün malesef kürtaj oldum.Kafam şişti düşünmekten..kaç ay beklediniz denemek için?
Tatlım çok üzgünüm 😔 geçmiş gitsin olsun, Allah bi daha yaşatmasın 🙏 bana doktorum 1 ay dedi ama ben korunmamayı tercih ettim, rahmin toparlanmasına bağlı aslında. Bana çok iyi durumda olduğunu söyledi kendim düşürdüm. Kürtajda doku hasarı olduğu için korunmakta fayda var sanırım

X