Tesekkur ederimmm canımm, ya bende yeni kürtaj oldum ya aile hekimime tekrar hmileyim dersem şok olurBekarlarda yada gebelik olmadığında okadar uzun sürüyor
hamile olduğunuzu söyleyin 1 hafta sonra çıkar. Bizde de önce eşimden aldılar sonra beni de arayıp merkezden kadından da alınması gerekiyormuş dediler ben de gidip verdim sizde prosedür nasıl olur bilmiyorum.
Ouyy, sürec kötü baslayıp,güzel ilerlemiş, bebeğinizi kucağınıza aldığınızda da mutlu bir son olucakBen hamileydim canim kurtaj oldum tekrar hamile kaldım öyle cikti sonucdoktorun ilgisine gore degisiyor desem ilgili gibi gorunuyor aslinda.
Öncelikle hayırlı olsun :) siz kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınızTesekkur ederimmm canımm, ya bende yeni kürtaj oldum ya aile hekimime tekrar hmileyim dersem şok olurbide bizim burası kücük yer herkes herkesi cok yakından tanıor hiç karsılsmadığım biri olsa diyebilirdim
Yaa canım yok ben hamile değilim, kürtajı olalı 1 ay oldu, sma testi erken cıksın diye hamileyim dersem diye yazmıstmÖncelikle hayırlı olsun :) siz kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız
Benim kürtajı yapan doktorda şok olduTesekkur ederimmm canımm, ya bende yeni kürtaj oldum ya aile hekimime tekrar hmileyim dersem şok olurbide bizim burası kücük yer herkes herkesi cok yakından tanıor hiç karsılsmadığım biri olsa diyebilirdim
Hmm bende hamilesin olarak algıladım. Mesajinda oyle gibi olmusYaa canım yok ben hamile değilim, kürtajı olalı 1 ay oldu, sma testi erken cıksın diye hamileyim dersem diye yazmıstmbizim burda herkes tanıdık doktorlarda, hamile olmadığım bilinir diye
Yok canımm nerde o günlerHmm bende hamilesin olarak algıladım. Mesajinda oyle gibi olmus
Aa anladımYaa canım yok ben hamile değilim, kürtajı olalı 1 ay oldu, sma testi erken cıksın diye hamileyim dersem diye yazmıstmbizim burda herkes tanıdık doktorlarda, hamile olmadığım bilinir diye
Yaa belki deBen hamileydim canim kurtaj oldum tekrar hamile kaldım öyle cikti sonucdoktorun ilgisine gore degisiyor desem ilgili gibi gorunuyor aslinda.
O gunler de gelecek daha 1 ay olmuşYok canımm nerde o günlerkeşke öyle olsaa Coktan yazmıstım burayaa hamileym die
Sen kürtajdan sonra adet olmadan mı hamile kaldın? Ben hem çok korkuyorum hem de çok istiyorumBenim kürtajı yapan doktorda şok oldukurtajdan 30 gun sonra gittim hamile kalabilir miyim henuz adetim gelmedi diye.sana hap verecegim ama prosedür geregi gebelik testi yapcaz dedi pozitif cikti zaten suphelenip gittim kalcamin genişledigini hissettim ,bende oyle oluyor
Merhaba ben de geçen hafta 8+4ken kürtaj oldum 9. Gün kontrole gittim doktorum tamamen temizlenmiş hemen tekrar denemeye başlayın kürtajdan sonra hamile kalmanız daha kolay olur genellikle vs dedi. Ovülasyon konusunda yorum yapamam ama bekleme konusunda benim doktorum böyle söyledi size de fikir olsun diye yazmak istedimArkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım detayları ile kürtaj olalı bugün 9 gün oldu. Doktorum 3 ay korunma öneririz dedi ama bunu çok da kati bir şekilde söylemedi. Biraz tıbbi makalelere bakınca da son yıllardaki yaklaşımın kürtajdan hemen sonra hamileliğin tavsiye edildiği yönünde. Son birkaç gündür de özellikle İngiltere, Avrupa, ABD yayınları okuyorum ve kürtajdan 1-2 hafta sonra yumurtlamamın başladığı ve adet dönemini beklemeden hamile kalınabileceği ifade ediliyor. Açıkçası benim yaşım da 40 a dayandı, daha fazla vakit kaybetmeden tekrar denemek istiyorum. Yanıltıcı olabileceğini biliyorum elbette ama bugün ovülasyon testi yaptım ve iki koyu çizgi çıktı, şansımı denemek istiyorum. Benzer bir hikayesi olup hamile kalan var mı acaba?
Seninle birlikte Mart anneleri grubundaydık. Sana üzülmüşken hemen arkandan ben geldimMerhaba ben de geçen hafta 8+4ken kürtaj oldum 9. Gün kontrole gittim doktorum tamamen temizlenmiş hemen tekrar denemeye başlayın kürtajdan sonra hamile kalmanız daha kolay olur genellikle vs dedi. Ovülasyon konusunda yorum yapamam ama bekleme konusunda benim doktorum böyle söyledi size de fikir olsun diye yazmak istedim
Evet hatırladım seni, bende kayıplarımıza üzüldüm ama en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin rabbim inşallahSeninle birlikte Mart anneleri grubundaydık. Sana üzülmüşken hemen arkandan ben geldimhayırlısıyla sağlıkla bir an önce kavuşuruz kuzulara inşallah ben de düşükten sonra hemen hamile kalınabileceğini ve sağlıklı doğum oranının daha fazla olduğunu okudum birçok yerde. Benim doktorum ilk adete kadar ilişki olmasın dedi aslında ama eşim de ben de bir an önce istiyoruz, Allah sağlıkla nasip etsin ne diyelim
15 gun ilişki yasagindan sonra korunmadim canim adet gormeden hamile kalmışım.Ama bi kere adet görüp doktora sormak lazim rahim ağzı toparlanmis mi diye tabii.Sen kürtajdan sonra adet olmadan mı hamile kaldın? Ben hem çok korkuyorum hem de çok istiyorum
O gunler de gelecek daha 1 ay olmuş
Aynen canım hazir hissetmek çok önemlibiraz zamana ihtiyacım var , sonra rabbim nasip eder inşallah canımm
Herkesin yorumu farklı oluyor işte. Yoksa rahim tertemiz dedi, zaten kürtaj da olmadım ben doku hasarı falan da olmadı yani. Neyse biz söz dinlemedik işte, öyle hissettik hayırlısı olsunEvet hatırladım seni, bende kayıplarımıza üzüldüm ama en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin rabbim inşallahYani aslında rahmin toparlandıysa sana niye ilk adeti bekle dedi anlamadım çünkü benim doktor resmen bol bol ilişkiye girin şansınız daha yüksek şu an dedi
Rahim çok iyi durumdaydı, ben daha önce de düşük yapmıştım o zaman 3 ay korunmuştuk belki de hata ettik. Şimdi bu şansı kaçırmak istemedim, yine düşük olacaksa da takdiri ilahi. Her şeyi doğru yaptığımız zaman da oluyor düşük. Senin adına çok sevindim ne güzel beklemeden yine nasip olmuş15 gun ilişki yasagindan sonra korunmadim canim adet gormeden hamile kalmışım.Ama bi kere adet görüp doktora sormak lazim rahim ağzı toparlanmis mi diye tabii.ben daha oncesinde 3 ayda hamile kalmıştım bu kadar cabuk olacağını düşünmemiştim bu sefer hizli oldu
ben kimseyi etkilemek istemem bu konuda ama 15 gün iliski yasagindan sonra beklemek icin bir sebep görmedim.internette cok yazi okudum 3 ay ile ilgili bir bilimsel kanit yok.ruhsal durumun duzelmesi icin 3 ay verir doktorlar yazıyor.benim o an ruhsal durumuma bebek iyi gelecekti.Doktoruma da hamile kaldiktan sonra sordum erken hamile kaldığım icin etkileyen bir durum var mi diye ,hayir rahim kendini hazir hissetmeden hamile kalamazdin dedi.İns güzel haberlerini alirizHerkesin yorumu farklı oluyor işte. Yoksa rahim tertemiz dedi, zaten kürtaj da olmadım ben doku hasarı falan da olmadı yani. Neyse biz söz dinlemedik işte, öyle hissettik hayırlısı olsun
Rahim çok iyi durumdaydı, ben daha önce de düşük yapmıştım o zaman 3 ay korunmuştuk belki de hata ettik. Şimdi bu şansı kaçırmak istemedim, yine düşük olacaksa da takdiri ilahi. Her şeyi doğru yaptığımız zaman da oluyor düşük. Senin adına çok sevindim ne güzel beklemeden yine nasip olmuşdarısı bize diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?