- 9 Haziran 2022
- 135
- 134
- 33
Size de çok geçmiş olsunMerhaba ben de geçen hafta 8+4ken kürtaj oldum 9. Gün kontrole gittim doktorum tamamen temizlenmiş hemen tekrar denemeye başlayın kürtajdan sonra hamile kalmanız daha kolay olur genellikle vs dedi. Ovülasyon konusunda yorum yapamam ama bekleme konusunda benim doktorum böyle söyledi size de fikir olsun diye yazmak istedim
Çalışmalara başlayınca bu sefer iyi düşün iyi olur umarım hemencecik gelir bebişinHerkesin yorumu farklı oluyor işte. Yoksa rahim tertemiz dedi, zaten kürtaj da olmadım ben doku hasarı falan da olmadı yani. Neyse biz söz dinlemedik işte, öyle hissettik hayırlısı olsun
Rahim çok iyi durumdaydı, ben daha önce de düşük yapmıştım o zaman 3 ay korunmuştuk belki de hata ettik. Şimdi bu şansı kaçırmak istemedim, yine düşük olacaksa da takdiri ilahi. Her şeyi doğru yaptığımız zaman da oluyor düşük. Senin adına çok sevindim ne güzel beklemeden yine nasip olmuşdarısı bize diyelim o zaman
Teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsunben çalışmalara başladım. Fiziken iyi hissesiyorum, duygusal olarak da kafamı boşaltmaya üzüntüye odaklanmamaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırız
Tamamen aynı fikirdeyim, ben de aynı şeyleri okudum. İnşallah, teşekkür ederimben kimseyi etkilemek istemem bu konuda ama 15 gün iliski yasagindan sonra beklemek icin bir sebep görmedim.internette cok yazi okudum 3 ay ile ilgili bir bilimsel kanit yok.ruhsal durumun duzelmesi icin 3 ay verir doktorlar yazıyor.benim o an ruhsal durumuma bebek iyi gelecekti.Doktoruma da hamile kaldiktan sonra sordum erken hamile kaldığım icin etkileyen bir durum var mi diye ,hayir rahim kendini hazir hissetmeden hamile kalamazdin dedi.İns güzel haberlerini aliriz
Ben hep iyi düşünüyorum zatenÇalışmalara başlayınca bu sefer iyi düşün iyi olur umarım hemencecik gelir bebişin
Teşekkür ederimBen kürtaj olduğum gün ebenin ilaç koymasından vs çok korkmuştum bi daha çocuk yapmıycam diye ağlıyordum Ama 2 gün sonra hemen çocuk isteğim ağır basmaya başladı ve kürtajın 11. Günü çalışmalara başladık inşallah bu sefer hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirir sağlıklı bebeklere kavuşuruz
Ben tıbbi düşük ve kürtajdan sonra hastaneden resmen erkek olacağım artık diye çıktım o derece travmatik ve acılıydı. Ama şimdi nedense hiç yaşamamış gibiyim hemen bebek istiyorum kızıma kardeş.Çalışmalara başlayınca bu sefer iyi düşün iyi olur umarım hemencecik gelir bebişin
Teşekkür ederimBen kürtaj olduğum gün ebenin ilaç koymasından vs çok korkmuştum bi daha çocuk yapmıycam diye ağlıyordum Ama 2 gün sonra hemen çocuk isteğim ağır basmaya başladı ve kürtajın 11. Günü çalışmalara başladık inşallah bu sefer hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirir sağlıklı bebeklere kavuşuruz
İnşallah rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip ederBen tıbbi düşük ve kürtajdan sonra hastaneden resmen erkek olacağım artık diye çıktım o derece travmatik ve acılıydı. Ama şimdi nedense hiç yaşamamış gibiyim hemen bebek istiyorum kızıma kardeş.
Amin inşallahİnşallah rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip eder
Şu an ki yaşadığım durumu öyle güzel anlatmışsınız ki, dediğiniz gibi bu süreçte kimin yanımda olup olmadığını çok iyi anladım. Umarım şu an bebişiniz olmuştur ve sizledirKesinlikle katılıyorum, bütün cümlelerinin altına imzamı atarım. Kimin ne olduğunu az buçuk biliyordum zaten ama çok daha iyi öğrenmiş oldum.. aile olduğumuzu sandıklarımla hiç bi bağım yokmuş dedim. Kendi ailem şükür yanimda da eşimin ailesini çok net tanıdım bu kötü dönemde. Samimiyetsiz yaklaşımları, saçma sözleri, derdimin arasında ilgi beklemeleri, deli gibi ilgisiz bırakmaları. abuk subuk şeyler..
yavrum bana çok şey öğretti o kısacık zamanda. Çok şükür güçlü kadınların kimseye ihtiyacı yok. Biz çok güçlüyüz
Canım benim çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik haberini vermek nasip olurKızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Çok üzgünümKızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Kızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Çok üzüldüm canım, bize Mart annesi olmak kısmet olmadı, hayırlısı ne diyelimKızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Çok üzgünümm.. Rabbim tekrar nasip etsin (sağlıklaKızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Yaa çok üzüldüm kaç haftalık olmuştuKızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Ahhh canımsın yaa, ne diyeceğimi bilemedim,Allah yardımcın olsunKızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Çok üzüldüm.. aynı heyecanları yaşarken aynı üzüntüleri yaşıyoruz şu an. İnşallah yaşadıklarımızın mükafatı güzel olur. Rabbim hayırlı evlatlara kavuşturur biziKızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?