Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size de çok geçmiş olsun ben çalışmalara başladım. Fiziken iyi hissesiyorum, duygusal olarak da kafamı boşaltmaya üzüntüye odaklanmamaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırız

Çalışmalara başlayınca bu sefer iyi düşün iyi olur umarım hemencecik gelir bebişin
Teşekkür ederim Ben kürtaj olduğum gün ebenin ilaç koymasından vs çok korkmuştum bi daha çocuk yapmıycam diye ağlıyordum Ama 2 gün sonra hemen çocuk isteğim ağır basmaya başladı ve kürtajın 11. Günü çalışmalara başladık inşallah bu sefer hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirir sağlıklı bebeklere kavuşuruz

Tamamen aynı fikirdeyim, ben de aynı şeyleri okudum. İnşallah, teşekkür ederim sağlıkla kucağına al
Ben hep iyi düşünüyorum zaten düşündüğümüz gibi de olsun inşallah

Ben tıbbi düşük ve kürtajdan sonra hastaneden resmen erkek olacağım artık diye çıktım o derece travmatik ve acılıydı. Ama şimdi nedense hiç yaşamamış gibiyim hemen bebek istiyorum kızıma kardeş.

İnşallah rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip eder

Merhaba arkadaşlar bu topiği aylardır okuyorum çünkü bende 4 ay önce kürtaj olmuş bebeğine veda etmiş biriyim. Ama ilk defa yazma isteği duydum aynı şeyleri yaşadığımız için bu topikte hepimizin birbirini en iyi anladığını düşünüyorum Nisan ayında 9 haftalıkken gelişim durması sebebiyle kürtaj oldum doktorumuz bize 2 ay korunma önerdi kendisi mutlaka 2 ay dediği içinde buna uyduk üzerine bizde 1 ay daha koyduk yaklaşık 3 ay korunmuş olduk geçen ay çalışmalara başladık ama bu ay regl oldum. Ama içimde gerçekten anne olma isteği çokça var sadece bunu çok kafama takarsam psikolojikmen kötü olacağını düşünüyorum o yüzden kendimi olağan akışa bırakıyorum demem o ki inşallah bizde bir gün sağlıklı gebelik haberi alırız hepimize duam bu olsun

Şu an ki yaşadığım durumu öyle güzel anlatmışsınız ki, dediğiniz gibi bu süreçte kimin yanımda olup olmadığını çok iyi anladım. Umarım şu an bebişiniz olmuştur ve sizledir

Kızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Çok üzüldüm canım, bize Mart annesi olmak kısmet olmadı, hayırlısı ne diyelim Allah en kısa zamanda sağlıkla versin kuzum

Kızlar ne yazık ki bebeğin kalbi durmuş. Kürtaj olucam 5 gibi. Bu ikinci olduğu için sebebi arastirilcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı.
Çok üzgünümm.. Rabbim tekrar nasip etsin (sağlıkla) en kısa zamanda inşallah canım benim Benimde öyle olmuştu biliyorsunuz, eylülde bende tıbbı genetiğe gidicem. Hakkımızda hayırlısı inşallah.. rabbim dermansız dert vermesn hiçbirimize

Yaa çok üzüldüm kaç haftalık olmuştu benimm kızımın da mayısta durmuştu Ekim annesi olacaktım olamadı nasip işte, Rabbim yeniden sağlıkla kolaylıkla nasip etsin canım, Allah sabır versin size

Merhaba temmuz 7 de 9+1 de gebeliğim sonlandı kalbi durduğu için trombofili paneli yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı. Doktorum 3 ay korunma verdi fakat rahmimin iyi olduğunu söylüyor fazlasıyla araştırdım çoğu doktor 2 ay yeterli diyor korunma için ve bazısı 1 adeti bile yeterli buluyor sizlere doktorunuz kaç ay korunma verdi? Veya kaç ay sonra hamile kaldınız?

Çok üzüldüm.. aynı heyecanları yaşarken aynı üzüntüleri yaşıyoruz şu an. İnşallah yaşadıklarımızın mükafatı güzel olur. Rabbim hayırlı evlatlara kavuşturur bizi

Merhaba temmuz 7 de 9+1 de gebeliğim sonlandı kalbi durduğu için trombofili paneli yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı. Doktorum 3 ay korunma verdi fakat rahmimin iyi olduğunu söylüyor fazlasıyla araştırdım çoğu doktor 2 ay yeterli diyor korunma için ve bazısı 1 adeti bile yeterli buluyor sizlere doktorunuz kaç ay korunma verdi? Veya kaç ay sonra hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…