• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekarlarda yada gebelik olmadığında okadar uzun sürüyor
hamile olduğunuzu söyleyin 1 hafta sonra çıkar. Bizde de önce eşimden aldılar sonra beni de arayıp merkezden kadından da alınması gerekiyormuş dediler ben de gidip verdim sizde prosedür nasıl olur bilmiyorum.
Tesekkur ederimmm canımm, ya bende yeni kürtaj oldum ya aile hekimime tekrar hmileyim dersem şok olur😅 bide bizim burası kücük yer herkes herkesi cok yakından tanıor😅 hiç karsılsmadığım biri olsa diyebilirdim

Tesekkur ederimmm canımm, ya bende yeni kürtaj oldum ya aile hekimime tekrar hmileyim dersem şok olur😅 bide bizim burası kücük yer herkes herkesi cok yakından tanıor😅 hiç karsılsmadığım biri olsa diyebilirdim
Öncelikle hayırlı olsun :) siz kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız

Öncelikle hayırlı olsun :) siz kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız
Yaa canım yok ben hamile değilim, kürtajı olalı 1 ay oldu, sma testi erken cıksın diye hamileyim dersem diye yazmıstm🐥 bizim burda herkes tanıdık doktorlarda, hamile olmadığım bilinir diye

Benim kürtajı yapan doktorda şok oldu🤣kurtajdan 30 gun sonra gittim hamile kalabilir miyim henuz adetim gelmedi diye.sana hap verecegim ama prosedür geregi gebelik testi yapcaz dedi pozitif cikti 🙈 zaten suphelenip gittim kalcamin genişledigini hissettim ,bende oyle oluyor

Yaa canım yok ben hamile değilim, kürtajı olalı 1 ay oldu, sma testi erken cıksın diye hamileyim dersem diye yazmıstm🐥 bizim burda herkes tanıdık doktorlarda, hamile olmadığım bilinir diye
Hmm bende hamilesin olarak algıladım. Mesajinda oyle gibi olmus 🙈

Benim kürtajı yapan doktorda şok oldu🤣kurtajdan 30 gun sonra gittim hamile kalabilir miyim henuz adetim gelmedi diye.sana hap verecegim ama prosedür geregi gebelik testi yapcaz dedi pozitif cikti 🙈 zaten suphelenip gittim kalcamin genişledigini hissettim ,bende oyle oluyor
Sen kürtajdan sonra adet olmadan mı hamile kaldın? Ben hem çok korkuyorum hem de çok istiyorum 🙈

Arkadaşlar merhaba. Daha önce yazmıştım detayları ile kürtaj olalı bugün 9 gün oldu. Doktorum 3 ay korunma öneririz dedi ama bunu çok da kati bir şekilde söylemedi. Biraz tıbbi makalelere bakınca da son yıllardaki yaklaşımın kürtajdan hemen sonra hamileliğin tavsiye edildiği yönünde. Son birkaç gündür de özellikle İngiltere, Avrupa, ABD yayınları okuyorum ve kürtajdan 1-2 hafta sonra yumurtlamamın başladığı ve adet dönemini beklemeden hamile kalınabileceği ifade ediliyor. Açıkçası benim yaşım da 40 a dayandı, daha fazla vakit kaybetmeden tekrar denemek istiyorum. Yanıltıcı olabileceğini biliyorum elbette ama bugün ovülasyon testi yaptım ve iki koyu çizgi çıktı, şansımı denemek istiyorum. Benzer bir hikayesi olup hamile kalan var mı acaba?
Merhaba ben de geçen hafta 8+4ken kürtaj oldum 9. Gün kontrole gittim doktorum tamamen temizlenmiş hemen tekrar denemeye başlayın kürtajdan sonra hamile kalmanız daha kolay olur genellikle vs dedi. Ovülasyon konusunda yorum yapamam ama bekleme konusunda benim doktorum böyle söyledi size de fikir olsun diye yazmak istedim 😊

Merhaba ben de geçen hafta 8+4ken kürtaj oldum 9. Gün kontrole gittim doktorum tamamen temizlenmiş hemen tekrar denemeye başlayın kürtajdan sonra hamile kalmanız daha kolay olur genellikle vs dedi. Ovülasyon konusunda yorum yapamam ama bekleme konusunda benim doktorum böyle söyledi size de fikir olsun diye yazmak istedim 😊
Seninle birlikte Mart anneleri grubundaydık. Sana üzülmüşken hemen arkandan ben geldim 😔 hayırlısıyla sağlıkla bir an önce kavuşuruz kuzulara inşallah 🙏 ben de düşükten sonra hemen hamile kalınabileceğini ve sağlıklı doğum oranının daha fazla olduğunu okudum birçok yerde. Benim doktorum ilk adete kadar ilişki olmasın dedi aslında ama eşim de ben de bir an önce istiyoruz, Allah sağlıkla nasip etsin ne diyelim

Seninle birlikte Mart anneleri grubundaydık. Sana üzülmüşken hemen arkandan ben geldim 😔 hayırlısıyla sağlıkla bir an önce kavuşuruz kuzulara inşallah 🙏 ben de düşükten sonra hemen hamile kalınabileceğini ve sağlıklı doğum oranının daha fazla olduğunu okudum birçok yerde. Benim doktorum ilk adete kadar ilişki olmasın dedi aslında ama eşim de ben de bir an önce istiyoruz, Allah sağlıkla nasip etsin ne diyelim
Evet hatırladım seni, bende kayıplarımıza üzüldüm ama en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin rabbim inşallah🤲🏻 Yani aslında rahmin toparlandıysa sana niye ilk adeti bekle dedi anlamadım çünkü benim doktor resmen bol bol ilişkiye girin şansınız daha yüksek şu an dedi 😁

Sen kürtajdan sonra adet olmadan mı hamile kaldın? Ben hem çok korkuyorum hem de çok istiyorum 🙈
15 gun ilişki yasagindan sonra korunmadim canim adet gormeden hamile kalmışım.Ama bi kere adet görüp doktora sormak lazim rahim ağzı toparlanmis mi diye tabii.🤭ben daha oncesinde 3 ayda hamile kalmıştım bu kadar cabuk olacağını düşünmemiştim bu sefer hizli oldu ☺️

Evet hatırladım seni, bende kayıplarımıza üzüldüm ama en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin rabbim inşallah🤲🏻 Yani aslında rahmin toparlandıysa sana niye ilk adeti bekle dedi anlamadım çünkü benim doktor resmen bol bol ilişkiye girin şansınız daha yüksek şu an dedi 😁
Herkesin yorumu farklı oluyor işte. Yoksa rahim tertemiz dedi, zaten kürtaj da olmadım ben doku hasarı falan da olmadı yani. Neyse biz söz dinlemedik işte, öyle hissettik hayırlısı olsun ☺️
15 gun ilişki yasagindan sonra korunmadim canim adet gormeden hamile kalmışım.Ama bi kere adet görüp doktora sormak lazim rahim ağzı toparlanmis mi diye tabii.🤭ben daha oncesinde 3 ayda hamile kalmıştım bu kadar cabuk olacağını düşünmemiştim bu sefer hizli oldu ☺️
Rahim çok iyi durumdaydı, ben daha önce de düşük yapmıştım o zaman 3 ay korunmuştuk belki de hata ettik. Şimdi bu şansı kaçırmak istemedim, yine düşük olacaksa da takdiri ilahi. Her şeyi doğru yaptığımız zaman da oluyor düşük. Senin adına çok sevindim ne güzel beklemeden yine nasip olmuş ☺️ darısı bize diyelim o zaman

Herkese merhaba, ben de nisan başında kürtaj oldum 7 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Benim doktorum da ilk adetine kadar denemeyin demişti, adetimin gelmesi 45 gün sürmüştü, bir ay öyle boşa geçmiş oldu zaten :) bir sonraki adet bitimimde iki günde bir ilişkiye girdik ovülasyon testleri beni geriyor bıraktım o yüzden gün aşırı ilişki daha garanti sanki. O zaman birçok kişi ‘bak gör hemen hamile kalacaksın’ demişti beni avutmaya çalıştıklarını düşünmüştüm fakat haklılarmış sanırım. Şimdi tekrar hamileyim henüz kalp atışını duymadık haftaya cuma kontrole gideceğim ve çok korkuyorum zaman hem hemen geçsin istiyorum hem de geçmesin :( mesajların birçoğunu okudum, hepimizin kaybı için üzgünüm umarım isteyen herkese nasip olur.

Herkesin yorumu farklı oluyor işte. Yoksa rahim tertemiz dedi, zaten kürtaj da olmadım ben doku hasarı falan da olmadı yani. Neyse biz söz dinlemedik işte, öyle hissettik hayırlısı olsun ☺️

Rahim çok iyi durumdaydı, ben daha önce de düşük yapmıştım o zaman 3 ay korunmuştuk belki de hata ettik. Şimdi bu şansı kaçırmak istemedim, yine düşük olacaksa da takdiri ilahi. Her şeyi doğru yaptığımız zaman da oluyor düşük. Senin adına çok sevindim ne güzel beklemeden yine nasip olmuş ☺️ darısı bize diyelim o zaman
ben kimseyi etkilemek istemem bu konuda ama 15 gün iliski yasagindan sonra beklemek icin bir sebep görmedim.internette cok yazi okudum 3 ay ile ilgili bir bilimsel kanit yok.ruhsal durumun duzelmesi icin 3 ay verir doktorlar yazıyor.benim o an ruhsal durumuma bebek iyi gelecekti.Doktoruma da hamile kaldiktan sonra sordum erken hamile kaldığım icin etkileyen bir durum var mi diye ,hayir rahim kendini hazir hissetmeden hamile kalamazdin dedi.İns güzel haberlerini aliriz🥰

Back