Canımmm, umarım ağrıların geçmiş gitmiştir. İçindeki burukluğu tahmin edebiliyorum ama taktir Allah'ın. İnşallah en yakın zamanda daha güzelini nasip eder, sağlıklı, hayırlı bir bebiş gönderir sizeYaaa kızlar çok sağolun yanımda gibi hissettirdi biz kendiniziağrı kesici bi tane içmiştim ama bi de kas gevşetici vardı onu içmeyeyim o zaman. Büyük bi pıhtı düşürdüm biraz rahatladım. Az önce de tavsiye ettiğiniz gibi biraz yürüyüş yaptım gelince de duş aldım rahatladım biraz. Karnım davul gibi oldu, bi de kendimi çok kasmışım heralde bütün kaslarım ağrıyor saatlerce spor yapmışım gibi. Allah razı olsun, sancım biraz daha hafifledi dayanılabilir derecede çok şükür iyi ki varsınız hepinize sarılmak istiyorum
Canım benim sağolasınCanımmm, umarım ağrıların geçmiş gitmiştir. İçindeki burukluğu tahmin edebiliyorum ama taktir Allah'ın. İnşallah en yakın zamanda daha güzelini nasip eder, sağlıklı, hayırlı bir bebiş gönderir size
yaaa ne güzel Allahım bize de nasip etsin inşallahMerhaba, yanlış hatırlamıyorsamPembeAnkaKusu arkadaşımız pcostu. Çatlatma iğnesiyle ikizlerine kavuştu
Haklısın ne denir ki... Bir çoğumuz yaşadık böyle hayal kırıklığı. Siz sağ olun, sağlıklı olun güzel günler de geliyor arkasındanCanım benim sağolasıninan vermiyorsa ben ona da razı olurdum. Ama böylesi çok üzücü.. yine vardır bi bildiği diyoruz napalım.. düne göre çok iyiyim şükürler olsun, o büyük sancıyı atlattım.
İnşallah, en güzel vakitte gelsinyaaa ne güzel Allahım bize de nasip etsin inşallah
aminnnn canımİnşallah, en güzel vakitte gelsin
Aynen kuzum bende işe yaradı neden olmasınMerhaba, yanlış hatırlamıyorsamPembeAnkaKusu arkadaşımız pcostu. Çatlatma iğnesiyle ikizlerine kavuştu
Benim de 6+5te kalbi durdu ama sağlıksız bir bebekti belliydi ilerlemiyordu hep gerideydi anlamıştım. Lekelenmelerim vardı iğne falan oldum ama malesef gittiBenimde ilk düşüğümdü. 9 haftalıktı ama 8 de kalbi durmuştu. 3 hafta önce yaşadım bende bu durumu malesef.. benm kızkardeşim yumurtalık kanseri olduğu için doktorum belki genetik test isterim demişti ama oda illa yapalım demedi. Ben bu topicte okudum, okudukcada araştırdım büssürü şeyi ve pıhtılaşma sorunum varsa yeni bi hamilelikten önce öğrenmek istedim, ay başında gideceğim inşallah.. bende çok korktum ama kendini korkuya teslim etme, bu yaşlar bu zamanlar en güzel zamanlarımız.. en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyorum, bi önceki yazdığımda dediğim gibi doktorumun önerdiği vitaminleri kullanıyorum, diyet yapıyorum daja doğrusu sağlıklı besleniyorum, zaten işim sayesinde hep hareket halindeyim. Bunlar bana iyi geldi. En azından çabalıyorum diye düşünüp mutlu oluyorum. Sağlıklı bebek bize tutunup bizi bulucak Allahın izniyle, buna güven. Ben elimden geleni yapıcam ve kalanı rabbime bırakıyorum. O bizim için en doğrusunu, en doğru zamanı bilirKalbini ferahlat, sana ne iyi gelcekse hobi olarak oyalan ve bedenini yeni ve sağlıklı bir gebeliğe hazırla, nacizane tavsiyemdir İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebiş alırsın kucağına
Geçmiş gitmiş olsun canım, senin canın sağ olsun gerisi hallolur. Yine hareket et sen, başka bir şeye gerek kalmadın inşallah.Canım benim sağolasıninan vermiyorsa ben ona da razı olurdum. Ama böylesi çok üzücü.. yine vardır bi bildiği diyoruz napalım.. düne göre çok iyiyim şükürler olsun, o büyük sancıyı atlattım.
Evet insan güzel şeyler duymak istiyor bu zamanda, bende o yüzden bu siteye girmiştim, sonra burayı buldum, baya sayfa var ama çoğunu okudum en baştan. Güzel şeyler duydukca gördükce moralim daha da düzelmiştiBenim de 6+5te kalbi durdu ama sağlıksız bir bebekti belliydi ilerlemiyordu hep gerideydi anlamıştım. Lekelenmelerim vardı iğne falan oldum ama malesef gittiinsan konduramıyor tabi çok üzülmüştüm ama daha beterinden Allah korusun ne yapalım inşallah sağlıklı bir sekilde gelir bizi bulur dediğin gibi İnsanın güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor böyle zamanlarda. Size de cok gecmis olsun Allah aratmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Normal canım, ben de 24. Gun olmustum.. Bı sonrakine duzene girer ınsallahCanım kızlar, birşey soracaktım. Ben 22 temmuzda kürtaj olmuştum ya , bugun çok ağrım vardı şimdi baktım regl olmuşum. Daha 1 ay olmadı ya kürtaj olalı regl olmam normal değilmi? Doktorum normal dedi ama size sormadan içim rahat etmiyor
Ah canımNormal canım, ben de 24. Gun olmustum.. Bı sonrakine duzene girer ınsallah
Sağolasın kuzumGeçmiş gitmiş olsun canım, senin canın sağ olsun gerisi hallolur. Yine hareket et sen, başka bir şeye gerek kalmadın inşallah.
Hayırlı haberler inşallah canımmSağolasın kuzuminşallah gerek kalmayacak, cumartesi kontrole gidicem bakalım.
İnşallah tatlımHayırlı haberler inşallah canımmKürtaja gerek kalmadan atlatmışsındır inşalllah
Canım squat tarzı hareketler de yap, pıhtı vs. kaldıysa daha hızlı atılır..Sağolasın kuzuminşallah gerek kalmayacak, cumartesi kontrole gidicem bakalım.
Canım squat tarzı hareketler de yap, pıhtı vs. kaldıysa daha hızlı atılır..
Allah razı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?