Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm, umarım ağrıların geçmiş gitmiştir. İçindeki burukluğu tahmin edebiliyorum ama taktir Allah'ın. İnşallah en yakın zamanda daha güzelini nasip eder, sağlıklı, hayırlı bir bebiş gönderir size

Canım benim sağolasın inan vermiyorsa ben ona da razı olurdum. Ama böylesi çok üzücü.. yine vardır bi bildiği diyoruz napalım.. düne göre çok iyiyim şükürler olsun, o büyük sancıyı atlattım.

Haklısın ne denir ki... Bir çoğumuz yaşadık böyle hayal kırıklığı. Siz sağ olun, sağlıklı olun güzel günler de geliyor arkasından

Benim de 6+5te kalbi durdu ama sağlıksız bir bebekti belliydi ilerlemiyordu hep gerideydi anlamıştım. Lekelenmelerim vardı iğne falan oldum ama malesef gitti insan konduramıyor tabi çok üzülmüştüm ama daha beterinden Allah korusun ne yapalım inşallah sağlıklı bir sekilde gelir bizi bulur dediğin gibi İnsanın güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor böyle zamanlarda. Size de cok gecmis olsun Allah aratmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Geçmiş gitmiş olsun canım, senin canın sağ olsun gerisi hallolur. Yine hareket et sen, başka bir şeye gerek kalmadın inşallah.

Evet insan güzel şeyler duymak istiyor bu zamanda, bende o yüzden bu siteye girmiştim, sonra burayı buldum, baya sayfa var ama çoğunu okudum en baştan. Güzel şeyler duydukca gördükce moralim daha da düzelmişti
Sağlıklı olan bebek bizi bulucak Allahın izniyle inanıyorum ben, rabbim bizi daha kötüsünden korusun.. hayatta neler oluyor. Siz sağlıklısınız, eşiniz sağlıklı, bakın bebeğiniz de olmuş demekki olabiliyor.. Doktorunuzla koordineli bi şekilde tekrar sağlıklı bi şekilde hamile kalırsınız allahın izniyle Amin hepimize nasip etsin inşallah, nerde mucizesini bekleyen varsa gelip onu bulsun Doktorum bana güçlü görünmek için kendini sıkma, biri ölünce bile 40 gün yaa tutuluyor sen bebeğini kaybettin küçük bile olsa, yasını yaşa ama korkuya kapılıp kendini mahfetme dedi, dediği gibide yaptm yasımı yaşadım ama şimdi daha iyi bi beden, daha sağlıklı değerler görmek için çabalıyorum Bu çaba sanada iyi gelecektir eminim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, işimizi kolaylaştırsın, taşıyamayacağımız yükü vermesin inşallah

Canım kızlar, birşey soracaktım. Ben 22 temmuzda kürtaj olmuştum ya , bugun çok ağrım vardı şimdi baktım regl olmuşum. Daha 1 ay olmadı ya kürtaj olalı regl olmam normal değilmi? Doktorum normal dedi ama size sormadan içim rahat etmiyor

Normal canım, ben de 24. Gun olmustum.. Bı sonrakine duzene girer ınsallah

Canım squat tarzı hareketler de yap, pıhtı vs. kaldıysa daha hızlı atılır..

Rabbım guzel kalbinin mukafatını elbet verecek bir gun, cok ıyı bır annesin sen, dua edıcez elimizden bu gelıyor canım R Random3
Allah razı olsun canım benim Allah sizin de güzel kalbinize göre versin
Bence süreç iyi gidiyor kuzum dünden beri hala sürekli büyükçe pıhtılar atıyorum, bence iyi temizleniyor ama başım çok dönüyor yaa kanamadan tansiyonum düşüyor galiba. Pekmez yok da sitede doğal ürünler satan biri var. Alsam mı? İyi gelir mi ki?

Dün Ha-ri söylemişti pekmezi ama en iyisi keçiboynuzu pekmezi galiba dimi, demir açısından da en zengini o diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…