• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın kuzum benim de tek duam o hep ama her seferinde umutlanıp yere çakılıyorum 😔 cumartesiyi beklemicez heralde, kanama çok arttı doktorum şehirdışında. Beni başka doktora gönderdi. Hemen kürtaja alabilirler. Kendi doktorumdan haber bekliyoruz, beni beklemeyin derse bugün alacaklar kürtaja
Ne diyeyim canım arkadaşım Rabbim inşallah gönlünüze ferahlık verir valla insan bişey de diyemiyor inanki. Bak bizi habersiz bırakma olur mu

Allah razı olsun canım benim 🙏 hepimiz çok güçlüyüz ve hepimiz güzel günleri, beklediklerimizi yaşayacağız inşallah. Kürtaj istemedi doktorum, kendin düşürebilirsin dedi, çok sancım var Allah çok çektirmeden alsın bari inşallah 🙏
Hemen kürtaj istememesi o kadar iyi olmuş ki benim kürtajdan ne çektiğimi bildiğiniz için ben cidden önce bilinçli olsam kendiliğinden düşmesini çok isterdim. İnşallah senin de bedenin ve ruhun için en hayırlı olan olur 🤲🏻

Allah razı olsun canım benim 🙏 hepimiz çok güçlüyüz ve hepimiz güzel günleri, beklediklerimizi yaşayacağız inşallah. Kürtaj istemedi doktorum, kendin düşürebilirsin dedi, çok sancım var Allah çok çektirmeden alsın bari inşallah 🙏
En azından tekrar kürtaja gerek kalmaz umarım çok üzgünüm. Allah'ım yardımcınız olsun 😌

Rabbim yardımcın olsun canım benim,acını dindirsin 🙏🏻 Herşey bir gün çok güzel olcak inşallah.. ❤️ Yeter ki Allah o günleri sağlıkla bize göstersin. Rabbime emanetsin 🌸

Allah yardımcın olsun canım. Korkma inşallah vücudumuz ne yapacağını biliyor. Bana doktor hareket edebilirsin, sıcak suyu belden aşağına tutabilirsin demişti. Normal doğuma yakın bir sancısı var ama bitince hepsi geçiyor. Sağlık haberlerini bekliyoruz canım. R Random3

L

canım R Random3 , ne diyeceğimi bilemiyorum, rabbim seni evladına bağışlasın. Her seferinde umutlanıp yere çakılıyorum demişsin çok üzgünüm.. rabbim yardımcın olsun, her konuda.. sana güç kuvvet, ilerleyen zamanlarda da sağlıklı bir bebek nasip etsin canım benim.. Allah sana ve ailene uzun ömür versin, o kadar güçlüsün ki.. dualarımdasın🙏🏻 gelişmelerden haberdar et lütfen🙏🏻

Hemen kürtaj istememesi o kadar iyi olmuş ki benim kürtajdan ne çektiğimi bildiğiniz için ben cidden önce bilinçli olsam kendiliğinden düşmesini çok isterdim. İnşallah senin de bedenin ve ruhun için en hayırlı olan olur 🤲🏻

En azından tekrar kürtaja gerek kalmaz umarım çok üzgünüm. Allah'ım yardımcınız olsun 😌

Rabbim yardımcın olsun canım benim,acını dindirsin 🙏🏻 Herşey bir gün çok güzel olcak inşallah.. ❤️ Yeter ki Allah o günleri sağlıkla bize göstersin. Rabbime emanetsin 🌸

Allah yardımcın olsun canım. Korkma inşallah vücudumuz ne yapacağını biliyor. Bana doktor hareket edebilirsin, sıcak suyu belden aşağına tutabilirsin demişti. Normal doğuma yakın bir sancısı var ama bitince hepsi geçiyor. Sağlık haberlerini bekliyoruz canım. R Random3
Hepinize çok teşekkür ederim, desteğiniz çok kıymetli 🙏 kürtajı doktorum teyit etmeden olmazdım zaten ona güveniyorum. İnşallah bir an önce atlatırım bu süreci, sonunda da gerek kalmaz .

Hepinize çok teşekkür ederim, desteğiniz çok kıymetli 🙏 kürtajı doktorum teyit etmeden olmazdım zaten ona güveniyorum. İnşallah bir an önce atlatırım bu süreci, sonunda da gerek kalmaz .
Atlatacaksın merak etme sen burada tanıdım güçlü insanlardan bir tanesisin cidden, işte biz bizim için ne doğru ne hayırlı bilmiyoruz ama eminim ki Rabbimin bizim için çok güzel planları var bize de biraz sabır gösterip tevekkül etmek düşüyor demekki 💜inşallah sen de senin sınavlarına en güzel şekilde dayanır sonra da en iyi şekilde mükafatını alır da Rabbim çektim ama sonunda bu varmış değdi demek nasip olur 🤲🏻💜

Allah yardımcın olsun cnm inşallah çok sancın olmaz

Sancın ve kanaman şiddetlenirse korkma, düştüğü zaman bir anda rahatlama gelecek, Rabbım yardımcın olsun canım benım

Atlatacaksın merak etme sen burada tanıdım güçlü insanlardan bir tanesisin cidden, işte biz bizim için ne doğru ne hayırlı bilmiyoruz ama eminim ki Rabbimin bizim için çok güzel planları var bize de biraz sabır gösterip tevekkül etmek düşüyor demekki 💜inşallah sen de senin sınavlarına en güzel şekilde dayanır sonra da en iyi şekilde mükafatını alır da Rabbim çektim ama sonunda bu varmış değdi demek nasip olur 🤲🏻💜
Amin güzel yürekli arkadaşım 🙏 hepimize bunu söylemek nasip olsun. Biz sadece isteriz, Allah en doğrusunu, en iyisini bilir..

Sancın ve kanaman şiddetlenirse korkma, düştüğü zaman bir anda rahatlama gelecek, Rabbım yardımcın olsun canım benım
Gittikçe şiddetleniyor. Doktora yazdım dayanamıyorum diye. 2 farklı ağrı kesici yazmış onları iç diye ama tövbeler olsun hiçbi işe yaramadı, azalmadı bile sancım. Nelere katlanıyoruz, sabrediyoruz Allah'ım öyle ya da böyle mükâfatını versin hepimize 🙏

Şu anda bundan daha kötüsü olmaz heralde diyorum ama biliyorum olacak 😔 yerimde duramıyorum sancıdan hopluyorum evin içinde resmen şekilden şekle girdim
Aynı mantıkla işe yarar mı bilmiyorum ama benim kürtaj öncesi öyle bir adet sancım olurdu ki üniversitede final sınavından çıkmışlığım bile var eve sürünerek girerdim dışarda yakalanırsam o halde hareket zor olsa da bol bol yürü bari bişeyler gidebilsin diye iyi geliyordu, ılık duş al halin varsa oraya girip durmaya Allah yardımcın olsun valla aklım da duam da hep sende

Şu anda bundan daha kötüsü olmaz heralde diyorum ama biliyorum olacak 😔 yerimde duramıyorum sancıdan hopluyorum evin içinde resmen şekilden şekle girdim
Ah canım Allah yardımcın olsun çok zor çok aylar önce bende çok zor günler yaşadım inan geçiçek sabır sabır canım

Gittikçe şiddetleniyor. Doktora yazdım dayanamıyorum diye. 2 farklı ağrı kesici yazmış onları iç diye ama tövbeler olsun hiçbi işe yaramadı, azalmadı bile sancım. Nelere katlanıyoruz, sabrediyoruz Allah'ım öyle ya da böyle mükâfatını versin hepimize 🙏
İçme kuzum, ben de ilacla dusukte oyle olmustum, sancılı oluyor, agrı kesici ıstedım, rahmın kendını kassın ki rahatca atabılesın demıstı hemsıre, uyusturmaya gerek yok demıstı, ınsallah rahatlarsın cabucak, buyuk pıhtı dusunce bıcak gıbı kesiliyor sancı, muhtemelen o sana sancı yapıyor sımdı ıkınmaya da calıs bakalım

Sabret canım, çoğu gitti azı kaldı. Bacaklarını karnına çekerek hareket et. Ağrı kesici süreci yavaşlatır. Normal doğum yapmış biri olarak, sancısı ona benziyor biliyorum. Korkma, bitecek kısa zamanda

Allah yardımcın olsun cnm inşallah biter bian önce 😥

kızlarrr, 3 tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı,hiç çatlatma iğnesi vurulmadım,bu ay denemeyi düşünüyorum.pcos olup çatlatma iğnesiyle hamile kalan varmı?

Back