Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar herkese… Forumda çok aktif değilim bol bol okuyorum sizleri. Sadece bu konuya yazabilmek için girdim. Geçtiğimiz Ekim ayında 7 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. O günden beri de hamile kalamıyordum. Bu ay adetim 1 hafta gecikince şüphe etmeye başladım ama düşük yapanlar bilir, insan boş yere umutlanmak istemiyor. Gecikme 2 haftayı bulunca test yaptım, çift çizgi görünce koşarak kan verdim ama negatif çıktı. 3 gün sonra artık bir rahatsızlık olduğunu düşünerek doktora göründüm tekrar kan testi istedi ve bhcg 104 görünce sevinçten bayılacağım sandım, o kadar mutlu oldum ki. Aile hekimliğinde vermiştim kan testini. Hekim fazla heveslenme bu çok düşük bir değer, 1 hafta bekleyelim bir test daha yapalım, dış gebelik olabilir kimyasal olabilir dedi. Berbat vaziyetteyim şu an. Yine aynı şeyleri yaşayacağım galiba. Benzer durum yaşayan oldu mu hiç?

Ah canım Allah yardımcın olsun çok zor çok aylar önce bende çok zor günler yaşadım inan geçiçek sabır sabır canım

Allah yardımcın olsun cnm inşallah biter bian önce
Yaaa kızlar çok sağolun yanımda gibi hissettirdi biz kendinizi ağrı kesici bi tane içmiştim ama bi de kas gevşetici vardı onu içmeyeyim o zaman. Büyük bi pıhtı düşürdüm biraz rahatladım. Az önce de tavsiye ettiğiniz gibi biraz yürüyüş yaptım gelince de duş aldım rahatladım biraz. Karnım davul gibi oldu, bi de kendimi çok kasmışım heralde bütün kaslarım ağrıyor saatlerce spor yapmışım gibi. Allah razı olsun, sancım biraz daha hafifledi dayanılabilir derecede çok şükür iyi ki varsınız hepinize sarılmak istiyorum

Tesekkur ederim. Hayır bakılmadı ilk düşükte bakmıyoruz iki ve üçüncüde bakıyoruz dedi. iki ay korun dedi. Evet stres büyük etken akışına bırakmak lazım sanırım ama bende çok büyük korku var yine aynı şeyi yaşayacağım korkusu bunu yenemiyorum malesef

Keşke yakın olsak da daha fazla yardımımız olsa ama elden anca dua etmek fikir yürütmek geliyor inşallah daha da iyi olursun bir an önce toparlanırsın sen yine ayağını sıcak tut evde bol bol hareket et tam anlamı ile rahatla inşallah

Zaten yerimde duramıyorum ki sancıdan kuzum. İnşallah yarına kadar geçecek

Zaten yerimde duramıyorum ki sancıdan kuzum. İnşallah yarına kadar geçecek
Canım benim Allah yardımcın olsun kekik çayı demlesene bana faydası oldu mu bilmiyorum ama annem demledi her gün içtim o dönemde. Kıyamam sana sen iyi ol da gerisi gelir yine. Sıcak duş almıştım kasıklarım masaj yapmıştım

Kekik de ada çayı da çok iyi adet söktürücüdür hele ada çayı. Bu süreçte içilir mi içilmez mi emin olmayınca bişey diyememiştim

Benimde ilk düşüğümdü. 9 haftalıktı ama 8 de kalbi durmuştu. 3 hafta önce yaşadım bende bu durumu malesef.. benm kızkardeşim yumurtalık kanseri olduğu için doktorum belki genetik test isterim demişti ama oda illa yapalım demedi. Ben bu topicte okudum, okudukcada araştırdım büssürü şeyi ve pıhtılaşma sorunum varsa yeni bi hamilelikten önce öğrenmek istedim, ay başında gideceğim inşallah.. bende çok korktum ama kendini korkuya teslim etme, bu yaşlar bu zamanlar en güzel zamanlarımız.. en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyorum, bi önceki yazdığımda dediğim gibi doktorumun önerdiği vitaminleri kullanıyorum, diyet yapıyorum daja doğrusu sağlıklı besleniyorum, zaten işim sayesinde hep hareket halindeyim. Bunlar bana iyi geldi. En azından çabalıyorum diye düşünüp mutlu oluyorum. Sağlıklı bebek bize tutunup bizi bulucak Allahın izniyle, buna güven. Ben elimden geleni yapıcam ve kalanı rabbime bırakıyorum. O bizim için en doğrusunu, en doğru zamanı bilir Kalbini ferahlat, sana ne iyi gelcekse hobi olarak oyalan ve bedenini yeni ve sağlıklı bir gebeliğe hazırla, nacizane tavsiyemdir İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebiş alırsın kucağına

Ah çok şükür biraz hafiflemiş, tez zamanda bütün ağrılrından arınırsın inşallah canım benim Burdaki herkeslee şöyle bi sarılıp otursak , ne iyi gelirdi ama Böyle uzaktan elimizden birşey gelmiyor çok üzücü

Ben de bitki çayları düşündüm ama emin olamadım, yanlış bişey yaparım falan diye düşündüm. İyi olacağız tabii ki kuzum, herkesin sınavı başka. Allah daha büyük dertler vermesin
Pekmez varsa az bardağa koy ılık su ile şerbet yap o da iyi gelir belki
Denerim kuzum sağol
Sarılmışız gibi hissettirdiniz bugün, eksik olmayın dibimizde olanlardan çok daha yakınsınız emin olun

Önemli olan artışın düzenli olarak devam etmesi, ben de 107 ile öğrenmiştim mesela. Daha düşük değerlerle öğrenen arkadaşlar da oldu.

Önemli olan artışın düzenli olarak devam etmesi, ben de 107 ile öğrenmiştim mesela. Daha düşük değerlerle öğrenen arkadaşlar da oldu.
Peki siz ne kadar gecikmiştiniz o sırada, ben iki hafta geciktim o yüzden düşük buldu değeri doktor sanırım

Peki siz ne kadar gecikmiştiniz o sırada, ben iki hafta geciktim o yüzden düşük buldu değeri doktor sanırım
Benim 2-3 gün geçmişti ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilmediğiniz için yine de artış takip etmek şart.
Selizay arkadaşımızın da o şekilde olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, o nedenle şuan evet hemen havaya girmemek gerek belki ama havluyu da atmamak lazım. Umarım hakkınızda en hayırlısı neyse o olur. Hepimiz aynı yollardan geçtik, umudunuzu da hüznünüzü de çok iyi anlıyorum.

Çok teşekkür ederim düşünceli salim yorumunuz için Cuma günü bir test daha vereceğim mutlaka. Jinekoloğum da haftaya salı görüşelim dedi, öncesi bir şey söylemek için erken olur diye. Beklemek mahvediyor. Keşke hiç öğrenmeseydim.

Canım ben afet dönemim geçtikten 15 gün sonra çok silik çizgiyle öğrendim. Geç yumurtlama olmuş bende. Şuan sağlıkla ilerliyor. 3 gün önce negatif çıktı diyorsun bak, demek ki geç olmuş. Olumsuz düşünme şimdi, inşallah mucizen seninle

Güzel temenni için çok teşekkür ederim gözümden kalp çıktı okurken inşallahhh dediğin gibidir. Sağlıklı giden bir gebelik için neler vermezdim. 1 yıl olacak neredeyse, her ay aynı düş kırıklığı. Cuma gününü bekleyemiyorum artık. İyi ki burada benimle aynı durumda olan bir sürü insan var, herkes birbirinin kalbine su serpiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…