Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha ay aynı benim eşim. Ne desem bizim ineklerden biliyorum ben diyor evet canım ya zormuş valla 240 kere daha yapıcam

Ben hiç öyle şeyde lafımı sakınmam akıl veren herkese herkes kendi bildiğini yapmış bana karışmayın der geçerim ondan asla laf yüzüme gelmez eşimi sıkıştırmaya çalışırlar yada kardeşine sorarlar
Kandırmışlar sizi resmen yanı
Neysekı esın ıyı kuzucum mutluluğunuz daim olsun
Ay iyiki de kandırdılar boşver ben eşimden çok çok razıyım ama ailesi için aynı şeyi diyemem en azından cidden daha temiz olsalar yeterdi ama o da nasip
Ne derdimiz varmış be Ha-ri bir dokundun, bin ah döküldü
Ay cidden öyle ama ne yapalım

Herkese merhaba. Ya ben bir sey sormak istiyorum. Gebeligi ogrendikten bir hafta sonra bebek dusuren birisi icin doktor ne zamana kadar yeni bir gebelige izin verir? Bununla ilgili bilgisi olan var mi acaba?
Adet gördükten sonra deneyebilirsinz hemen

Anaam senin kp fenaymış insan daha hassas oluyor tabi amatakma kuzum, daha neler de Bi de kahkaha at geç sağlıkla gelsin böyle batıl şeyler de ne garip yıl olmuş bilmem kaç hala dertlere bak

Ohaaa, tanımadığın kadını getirip evimde yaptırıyorsun ya deseydin pis

Ya bişey sorucam kızlar utanıyorum da gidip gidip geliyorum, hasta oldum sabah sadece 2 günlük ped değiştirdim bu saat oldu hala sökülemedi, belirtiler vs hep hastalık gibi ama bu ay iğne serum VS çok vuruldu acaba ondan mı böyle oldu, devam etmezse napim acaba

Ya canim ben bir kez dusuk yapmışım bir daha hamile kalmisim kanamalarım oluyor yaptiklari yorum ne biliyor musun?dusukten sonra hemen hamile kaldigindam oluyor keske biraz bekleseydiniz zoruna gider mi vicdan yapar mi diye dusunmek yok ..İcime dert oldu Mehmet beye sordum alakasi yok rahmin hazir olmasaydi hamile kalamazdin dedi de icim iyle rahatladi.

Kızlar bugun doktora gittim iki oğlan annesi oluyorum yine erkek geliyor Kiz annesi olmak nasip değilmiş.
Doktor kalp atışlarını dinlerken arada bir farkli sesler geldi doktor bir ciddilesti ,korktum.
Sonra bebege baktı kafa popo sabit karni 3 saniyede bir zıplıyor. Meger bebegimi hıçkırık tutmuş gelen sesler ondanmis kıyamam ben ona yaaa

Naptılat bilemem benim evime (eşimi geçiyorum ona da son dakika söylemiş ) benden izinsiz arkadaş getirecek kadar rahat ama ben onun için sadece kardeşinin eşiyim hıhı oldu. Sildim gitti zaten
Yatırıyorsun yazmak istemiştim ama elimde zihnim gibi şaşmış neyse ne evet bilemeyiz, iyi yapmışsın kuzum silmekle.

Ayy sağlıkla gelsin kuzum yaa evlat ne olsa kıymetli, insan biri olunca diğerinden de istiyor elbet, sağlıkla güzellikle kavuşsun inşallah

Ayy muhteşem, bence çok şanslısın çok kıymetli bir anne olacaksın Allah sağlık versin

Canım niye utanıyorsun kii sor rahat rahat Ne iğnesi serumu oldun? Yani ilaçlar etkilemiştir muhtemelen şuan kahve leke gibi mi geliyor sonra sökülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…