- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Ay kızlar bu arada biz burda bak kayıptı arkasında hamilelikti iğneydi neler konuşuyor neler yaşamışız ki bu süreçleri eşimin ailesi de biliyor, onlar daha yeni öğrendi bebek işini artık dedik dk bir gol bir benim biri verip bıldırcın yumurtası yediğimi öğrenmiş aman onu yemesin bebek çilli olur demiş eşimin babasıevet biz dünya güzeli için çocuk bekliyoruz zaten ben sağlıklı olsun sağlıkla doğsun diye kırk takla atıyorum adamların düşüncesi güzellik
Eşimde arayıp bilerek anlattı bunlar yine aynı tas aynı hamam bu konuda ben yokken seni aralar ise şok olma diye, yok efendim ismi kader olsun diye isim düşünmeler vs bunu kv değil ha kp yapıyor zaten benim de öğrenince korkum oydu herşeye bir yorumu bir karışması olur. Bir kere de normal anne baba gibi çocuklar ne çekti sağlıkla gelsin de diye hayır duası edin saçma yorum yerine ama yok
Eşimde arayıp bilerek anlattı bunlar yine aynı tas aynı hamam bu konuda ben yokken seni aralar ise şok olma diye, yok efendim ismi kader olsun diye isim düşünmeler vs bunu kv değil ha kp yapıyor zaten benim de öğrenince korkum oydu herşeye bir yorumu bir karışması olur. Bir kere de normal anne baba gibi çocuklar ne çekti sağlıkla gelsin de diye hayır duası edin saçma yorum yerine ama yok