- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Hastaneden ögreneceksınız bundan sonrasınıKızlar selam trombofili paneli çıkmış mı bi baksanıza değer falan yazması gerekiyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneden ögreneceksınız bundan sonrasınıKızlar selam trombofili paneli çıkmış mı bi baksanıza değer falan yazması gerekiyor mu?
Çıkmış mı yani canım arayayım mı pazartesi? Yoksa gitmek mi gerek?Hastaneden ögreneceksınız bundan sonrasını
Arayıp oyle gıdın, telefonda soylemezler sanmıyorumÇıkmış mı yani canım arayayım mı pazartesi? Yoksa gitmek mi gerek?
Canım benimde böyle yazıyordu hastaneye gittim oradan çıktı alınca gördük sonuçları .Kızlar selam trombofili paneli çıkmış mı bi baksanıza değer falan yazması gerekiyor mu?
Tamamdır sağol canımCanım benimde böyle yazıyordu hastaneye gittim oradan çıktı alınca gördük sonuçları .
Ya salgın varmış ailecek etkilendik denizden havuzdan bulaşıyormuş evet tamda öyle olmuş canım iğne ve ilaçlar etkilemiş, ama 2. Gün geldi yani sallana sallanaCanım niye utanıyorsun kii sor rahat rahat Ne iğnesi serumu oldun? Yani ilaçlar etkilemiştir muhtemelen şuan kahve leke gibi mi geliyor sonra sökülecektir.
Çok geçmiş olsun canımYa salgın varmış ailecek etkilendik denizden havuzdan bulaşıyormuş evet tamda öyle olmuş canım iğne ve ilaçlar etkilemiş, ama 2. Gün geldi yani sallana sallana
Canım senin ne kadar zamanda çıktı sonuç? Bende ay başı gidicemTamamdır sağol canım
Pıhtılaşma 1 hafta sonra e nabızda göründü ama değer falan yazmıyor en az 4 haftalık bir süreç demişlerdiCanım senin ne kadar zamanda çıktı sonuç? Bende ay başı gidicem
Tamamdır çok teşekkür ederimm Banada doktorum 2 ay bebek yasak dedi, bende ay başında bu testi yaptırınca tam 1 ayım kalmış oluyor tekrar bebek denemek için ondan ne kadarda cıkıyor die merak etmiştimPıhtılaşma 1 hafta sonra e nabızda göründü ama değer falan yazmıyor en az 4 haftalık bir süreç demişlerdi
Öncelikle benden kaynaklı olduğu için çok üzgünüm cümlesini iyice bir düşünüp hemen o fikirden uzaklaş lütfen. Biz kimiz neye gücümüz yetebilir ki bizden kaynaklı olsun. Gözüken her şey bir bahene. Rabbim nasip edecekse oluyor etmeyecekse de birşey vesile oluyor bu vesileler enfeksiyon, rahim ağzı yetmezliği, kanama, bebekte sıkıntı diye uzar gider ama hiç biri bizden kaynaklı olamaz mümkün mü bir kere.Merhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum.. Çok zor bi süreçten geçtim ve aslında benim gibi olanlar var mı neler yaptılar merak ediyıeum.. Maalesef bebeğim 15 haftalıkken kaybettim. Tüp bebekti ve en başundan beri lekelenmeler kanamalarla geçen bi gebelikti. İğneler ilaçlar hiç bitmedi. Sonra haftada 3 gün hastanede yattım sonra çıktım doktorum bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi ama kanama alanı hala büyüktü. Gen testinde bebeğimin sağlığının çok iyi olduğunu tekrar teyit ettik. Kanama olsa da sorun olmaz dedi doktorum ama böyle bi kanamada ben saten durmayacağını içten içe biliyodum. Son olarak rahim ağzım açıldı 3 gün daha hastanede yattım durur kanamam diye ama kanama durmadı enfeksiyon değerim 50 lere çıktı sonra da kaybettik. Napcam nasıl olacak bilmiyorum. Benden kaynaklı olduğu içinde çok üzgüjüm bi daha olsa yine aynı şeyler olur mu bilemiyorum..
Çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin size. Ben de 31 mayısta 19 haftalıkken kaybettim. Çok üzüldüm çok ağladım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ama bizden kaynaklı değil. Öyle düşünmeyin. Rabbim neyi nasip ederse o. Benim de herşeyim çok güzel gidiyordu birden kalp atışı durmuş ben de rutin kontrolde öğrendim kendimize biraz zaman vermemiz gerekiyorMerhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum.. Çok zor bi süreçten geçtim ve aslında benim gibi olanlar var mı neler yaptılar merak ediyıeum.. Maalesef bebeğim 15 haftalıkken kaybettim. Tüp bebekti ve en başundan beri lekelenmeler kanamalarla geçen bi gebelikti. İğneler ilaçlar hiç bitmedi. Sonra haftada 3 gün hastanede yattım sonra çıktım doktorum bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi ama kanama alanı hala büyüktü. Gen testinde bebeğimin sağlığının çok iyi olduğunu tekrar teyit ettik. Kanama olsa da sorun olmaz dedi doktorum ama böyle bi kanamada ben saten durmayacağını içten içe biliyodum. Son olarak rahim ağzım açıldı 3 gün daha hastanede yattım durur kanamam diye ama kanama durmadı enfeksiyon değerim 50 lere çıktı sonra da kaybettik. Napcam nasıl olacak bilmiyorum. Benden kaynaklı olduğu içinde çok üzgüjüm bi daha olsa yine aynı şeyler olur mu bilemiyorum..
Çok üzüldüm okuyunca canim cok geçmiş olsun 23 temmuzda kanaman olmuştu konusmustuk senle ama kanaman azalmıştı.Tekrar farkli zaman da mi kanama yaşadın yoksa.o zaman mi önlemedi.Merhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum.. Çok zor bi süreçten geçtim ve aslında benim gibi olanlar var mı neler yaptılar merak ediyıeum.. Maalesef bebeğim 15 haftalıkken kaybettim. Tüp bebekti ve en başundan beri lekelenmeler kanamalarla geçen bi gebelikti. İğneler ilaçlar hiç bitmedi. Sonra haftada 3 gün hastanede yattım sonra çıktım doktorum bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi ama kanama alanı hala büyüktü. Gen testinde bebeğimin sağlığının çok iyi olduğunu tekrar teyit ettik. Kanama olsa da sorun olmaz dedi doktorum ama böyle bi kanamada ben saten durmayacağını içten içe biliyodum. Son olarak rahim ağzım açıldı 3 gün daha hastanede yattım durur kanamam diye ama kanama durmadı enfeksiyon değerim 50 lere çıktı sonra da kaybettik. Napcam nasıl olacak bilmiyorum. Benden kaynaklı olduğu içinde çok üzgüjüm bi daha olsa yine aynı şeyler olur mu bilemiyorum..
Evet canım sonrasında çok zor bi gece geçirdim crp yükselmiş ben grip oldum sanırken bambaşka bi durumdan yaşıyomuşum o şeyleri meğersem açılmam olmuş enfeksiyon uyarısı gibi vücut tepki veriyomuş. Sonra da zaten kabus gibiydi bitti.Çok üzüldüm okuyunca canim cok geçmiş olsun 23 temmuzda kanaman olmuştu konusmustuk senle ama kanaman azalmıştı.Tekrar farkli zaman da mi kanama yaşadın yoksa.o zaman mi önlemedi.
Bu grupta herkes aşağı yukari aynı seyleri yasiyor yine de umut etmeyi birakmamaya birbirimize tutunmaya çalışıyoruz.
Biraz acını yaşa sonra kendine iyi gelecek seyler yapmaya çalış canim.
Bende rahim şekli bozuklugum olduğum icin kendimi suçlamıştım.,insan aciliyken mantikli düşünemiyor.
Dünya başına yıkılmış gibi hissediyorsun biliyorum ama tekrar iyileşeceksin tekrar sağlıklı hamileliklere hamile kalacaksin insallah
Doğru ne güzel şeyler yazmışsın insan işte kendini suçluyo ister istemwz ama ben hiç hamileyim diye tadını çıkaramadım ni hastalık gibi geldi geçti. Ama bi kızım olsun çok istemiştim tam oldu derken kaybettik eşime üzülüyorum kendime üzülüyorum tamamen geçmicek bi acı kaldı içimde. Biliyorum insanlar neler yaşıyo kucağına alıp kaybediyo ama herkesin işte acısı kendine büyük...Öncelikle benden kaynaklı olduğu için çok üzgünüm cümlesini iyice bir düşünüp hemen o fikirden uzaklaş lütfen. Biz kimiz neye gücümüz yetebilir ki bizden kaynaklı olsun. Gözüken her şey bir bahene. Rabbim nasip edecekse oluyor etmeyecekse de birşey vesile oluyor bu vesileler enfeksiyon, rahim ağzı yetmezliği, kanama, bebekte sıkıntı diye uzar gider ama hiç biri bizden kaynaklı olamaz mümkün mü bir kere.
Kendine zaman ver kolay şeyler yaşamadın bırak önce ruhun da bedenin de dinlensin. Aklından bin soru geçse de neden sorusu beyninin yese de tavsiyem asla korku ve teori üretmenin pençesine düşme o su çok tehlikeli benim 2 yılımı yedi resmen.
Sen toparlanınca doktorun yapılması gereken işlemleri söyler diye umut ediyorum sonra ona göre bir yol çizip yola başlayınca arkası geliyor, gerisi de nasip boyutu işte aynısı olur olmaz bilemiyoruz o korku içimizde oluyor ama nasibimiz var ise ilerleyip gidiyor emin ol bak Rabbim bir an önce gönlünü ferahlatsın inşallah
Acınızı hissediyorum. Geçen sene benimDoğru ne güzel şeyler yazmışsın insan işte kendini suçluyo ister istemwz ama ben hiç hamileyim diye tadını çıkaramadım ni hastalık gibi geldi geçti. Ama bi kızım olsun çok istemiştim tam oldu derken kaybettik eşime üzülüyorum kendime üzülüyorum tamamen geçmicek bi acı kaldı içimde. Biliyorum insanlar neler yaşıyo kucağına alıp kaybediyo ama herkesin işte acısı kendine büyük...
Ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet üzülmemek elde değil zaten isteseniz de olmuyı gülüyorsunuz bir anda içinize bi acı çökü veriyo. Umarım bir an önce bizde bu günleri unutacak güzel günler yaşarız.Acınızı hissediyorum. Geçen sene benim
De kaybim olmuştu doğal ikiz gebelikti tutunamadı. Bir süre çocuk düşünmedim çok zordu. Ilk bebeklerimi kaybettiğim zamanada ikinci hamileliğimi öğrendim. bakin sevinemedim bile ilk öğrendiğimde ama aradan 2 buçuk ay geçti. Iyilesiyorum şükrediyorum şimdi. Belki de daha cok kiymet bilip daha iyi bir anne olacağım bu vesileyle. Biz bizim için hayirli olanı bilmiyoruz belki de sağlıklı bir gebelik değildi belki de zamani. Lütfen kendinizi suçlamayın. Umarım size her seyi unutturacak güzel gelişmeler yaşarsınız.
Üzülmeyin demiyorum acınızı yaşayın ama geçmese de alışıyor insan burda 7 8 düşük yapıp sonrasında sağlıklı doğum yapan arkadaşlarımız var. Herkese dua ediyorum size de edeceğim. allahım kalbinize ferahlık versin.
Hangi il desiniz...Ankara da iseniz mutlaka çağrı gulumser e gidin..Merhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum.. Çok zor bi süreçten geçtim ve aslında benim gibi olanlar var mı neler yaptılar merak ediyıeum.. Maalesef bebeğim 15 haftalıkken kaybettim. Tüp bebekti ve en başundan beri lekelenmeler kanamalarla geçen bi gebelikti. İğneler ilaçlar hiç bitmedi. Sonra haftada 3 gün hastanede yattım sonra çıktım doktorum bebeğimin çok iyi olduğunu söyledi ama kanama alanı hala büyüktü. Gen testinde bebeğimin sağlığının çok iyi olduğunu tekrar teyit ettik. Kanama olsa da sorun olmaz dedi doktorum ama böyle bi kanamada ben saten durmayacağını içten içe biliyodum. Son olarak rahim ağzım açıldı 3 gün daha hastanede yattım durur kanamam diye ama kanama durmadı enfeksiyon değerim 50 lere çıktı sonra da kaybettik. Napcam nasıl olacak bilmiyorum. Benden kaynaklı olduğu içinde çok üzgüjüm bi daha olsa yine aynı şeyler olur mu bilemiyorum..