• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendim ettim kendim buldum diyosun 🤣 aman ne kuzum öyle insanların ne yorumu biter, ne müdahelesi. Boşver sen kulak ardı et, gül geç. En önemlisi eşinin desteği, gerisi hikaye... Ben de eşim sayesinde katlanıyorum bütün olan bitene. Siz iyi olun yeter 🥰
Cidden kendim ettim daha bunun bebek nasip olup doğunca kısmı var Allah büyük 😂

Ay kızlar bu arada biz burda bak kayıptı arkasında hamilelikti iğneydi neler konuşuyor neler yaşamışız ki bu süreçleri eşimin ailesi de biliyor, onlar daha yeni öğrendi bebek işini artık dedik dk bir gol bir benim biri verip bıldırcın yumurtası yediğimi öğrenmiş aman onu yemesin bebek çilli olur demiş eşimin babası🤦‍♀️evet biz dünya güzeli için çocuk bekliyoruz zaten 😒ben sağlıklı olsun sağlıkla doğsun diye kırk takla atıyorum adamların düşüncesi güzellik 😡

Eşimde arayıp bilerek anlattı bunlar yine aynı tas aynı hamam bu konuda ben yokken seni aralar ise şok olma diye, yok efendim ismi kader olsun diye isim düşünmeler vs bunu kv değil ha kp yapıyor zaten benim de öğrenince korkum oydu herşeye bir yorumu bir karışması olur. Bir kere de normal anne baba gibi çocuklar ne çekti sağlıkla gelsin de diye hayır duası edin saçma yorum yerine ama yok 😒
Yapacağın tek şey takmamak Hede geç duyma bile boşver. Akılları sıra tecrübeliyiz diyip mümkün olduğunca müdahil olacaklar. Geç karşılarına gözlerinin içine baka baka ye yumurtanı 😂 ben umursamıyorum artık. Kafaya tak tak nereye kadar. Onlara dert olsun bana ne sana ne 🤭

Hala da çektiriyor cidden adam beni daha ne kadar şok edebilir dediğim an bir üst çıtaya çıkıyor eşimin etrafı biz evlenirken bilerek ses etmedik dediler resmen babasını vs bilirlerse kızı vermezler o aile bari iyi bu çocuğun eşi tarafından bari arkasını kollayan bir ailesi olsun başı kurtulsun dedik dediler ya 😂😂
Kandırmışlar sizi resmen yanı 😅
Neysekı esın ıyı kuzucum mutluluğunuz daim olsun 🤲🏻🥰

Kendim ettim kendim buldum diyosun 🤣 aman ne kuzum öyle insanların ne yorumu biter, ne müdahelesi. Boşver sen kulak ardı et, gül geç. En önemlisi eşinin desteği, gerisi hikaye... Ben de eşim sayesinde katlanıyorum bütün olan bitene. Siz iyi olun yeter 🥰
Geçen Kaynıma sitem ettim kürtaj yaptım geçmiş olsun demedi düşük yaptım demedi. Babasıyla aynı gün hastanelik oldum demedi..ama mesela evime ben memleketteyken tanımadığım bir kadını getirip benden nezaketen izin bile almadan yatırdı arabamızı alıp tatile gitti falan.. neyse eşime dedim abinin benimle bi sıkıntısı mı var insan bi arar bu kadar şey yaşadım. O da abisine msj attı senin bi sıkıntın mı var diye. O da aradı beni sitem ettim abi insan bi arar nasılsın der senden bekledim dedim. bana ne dedi biliyor musun beklenti içine gitme sen benim için kardeşimin eşisin o kadar!!
Ben şok 😳 abin benim için bitmiştir dedim eşim de sen bilirsin dedi. Sıfır beklenti sonsuz huzur durum bu artık

Geçen Kaynıma sitem ettim kürtaj yaptım geçmiş olsun demedi düşük yaptım demedi. Babasıyla aynı gün hastanelik oldum demedi..ama mesela evime ben memleketteyken tanımadığım bir kadını getirip benden nezaketen izin bile almadan yatırdı arabamızı alıp tatile gitti falan.. neyse eşime dedim abinin benimle bi sıkıntısı mı var insan bi arar bu kadar şey yaşadım. O da abisine msj attı senin bi sıkıntın mı var diye. O da aradı beni sitem ettim abi insan bi arar nasılsın der senden bekledim dedim. bana ne dedi biliyor musun beklenti içine gitme sen benim için kardeşimin eşisin o kadar!!
Ben şok 😳 abin benim için bitmiştir dedim eşim de sen bilirsin dedi. Sıfır beklenti sonsuz huzur durum bu artık
Ne yüzsüz adam ya

Ahh kuzum be beklentiye girmek gerçekten en büyük hata. Anlatacak olsam ben de o kadar doluyum ki.. kv, kp, kayın, görümce hiçbiri beni arayıp geçmiş olsun demedi. Torunlarına 2 yıl ben baktım misler gibi, annesinin bile vermediklerini verdim ama kimse 1 gün bile aramadı. Şimdi eski gelinlerine yardım ediyorlarmış. Ölseler gitmem cenazelerinde o kadar tiksiniyorum. Sanki kuma gelmişim gibi muamele görüyorum evlendiğimden beri. Kocamı bile aramazlar asla. Ama en başından beri nefret ettikleri hatta saç başa girdikleri, boşandıkları gün kutlama yaptıkları eski gelinlerine yardım ediyorlar düşünsene 🤨 insanlar çok hain, çok omurgasız gerçekten. Eşim bile nefret ediyor ailesinden. Utanıyorum size anne baba demeye diyor

Ahh kuzum be beklentiye girmek gerçekten en büyük hata. Anlatacak olsam ben de o kadar doluyum ki.. kv, kp, kayın, görümce hiçbiri beni arayıp geçmiş olsun demedi. Torunlarına 2 yıl ben baktım misler gibi, annesinin bile vermediklerini verdim ama kimse 1 gün bile aramadı. Şimdi eski gelinlerine yardım ediyorlarmış. Ölseler gitmem cenazelerinde o kadar tiksiniyorum. Sanki kuma gelmişim gibi muamele görüyorum evlendiğimden beri. Kocamı bile aramazlar asla. Ama en başından beri nefret ettikleri hatta saç başa girdikleri, boşandıkları gün kutlama yaptıkları eski gelinlerine yardım ediyorlar düşünsene 🤨 insanlar çok hain, çok omurgasız gerçekten. Eşim bile nefret ediyor ailesinden. Utanıyorum size anne baba demeye diyor
Nankörler ya! Valla bu millet yaşattıklarını yaşamadan ölmesin tek temennim bu.. bir dokundu hazırda bekliyormuşuz biz de 🤭

Kim dedi ya bu iğneler biraz yakıyor diye? 😒 Ha-ri Ha-ri çok yakıyor be kuzum 🤣 bi de ben batıramadım, insülin iğnesi gibi sanıyordum baya enjektör kalınlığında iğnesi. Olmadı, korktum, eşime söyledim, o da batıramadı falan zorladı.. ve daha ilkinde mosmor oldu bile 😔 Allah'ım şu katlandığımız her şeyin mükâfatını versin bize valla 🙏
Doğumdan sonra 10 tane verdi bana doktor. İlk 2 tanesini hemşire yaptı. Diğerlerini de eşim yapmıştı. Ben ineklere çok iğne vurdum yaparım dedi😂😂😂 ama çok yakıyor doğru. Nohut gibi şişip morarmıştı benim bi tanesi😅

Herkese merhaba. Ya ben bir sey sormak istiyorum. Gebeligi ogrendikten bir hafta sonra bebek dusuren birisi icin doktor ne zamana kadar yeni bir gebelige izin verir? Bununla ilgili bilgisi olan var mi acaba?

Herkese merhaba. Ya ben bir sey sormak istiyorum. Gebeligi ogrendikten bir hafta sonra bebek dusuren birisi icin doktor ne zamana kadar yeni bir gebelige izin verir? Bununla ilgili bilgisi olan var mi acaba?
Merhaba🌸Ben 9 hastalıkken kürtaj oldum doktor en az 2 ay dedi.. ama en sağlıklısını doktorunuz söyler tabiki, herkesim vücudu yaşı kilosu hamileliği iyileşme süreci cok farklı

Merhaba🌸Ben 9 hastalıkken kürtaj oldum doktor en az 2 ay dedi.. ama en sağlıklısını doktorunuz söyler tabiki, herkesim vücudu yaşı kilosu hamileliği iyileşme süreci cok farklı
Saniyorum 5 haftalikken dusuk gerceklesti. Tesekkur ediyorum cevabiniz icin 🤍

Back