Göbek gerilince tutup vurmak nasıl oluyor benim bebeğe geçer gibi teorili korkum yok kimisi ondan korkuyor deri altı oysaama büyüdükçe tutma olayı olmayacak ya direk mi batırıyorsun, bende şimdi sırf az dinlensin morluk geçsin diye koluma vurduruyorum
Bi kere iğne yaparken tam iğne yaptığım yerde hareket hissettim bebeğe geldiğini düşündüm heyecanla, ama aslında bebek bizden daha fazla koruma altında. Bir kere deri var deri altı tabakası. Plesanta kese amniyon sıvısı vs derken iğnenin oraya ulaşması çok çok zor canım İçin rahat olsun bebek etkilenemezAy kızlar bu arada biz burda bak kayıptı arkasında hamilelikti iğneydi neler konuşuyor neler yaşamışız ki bu süreçleri eşimin ailesi de biliyor, onlar daha yeni öğrendi bebek işini artık dedik dk bir gol bir benim biri verip bıldırcın yumurtası yediğimi öğrenmiş aman onu yemesin bebek çilli olur demiş eşimin babasıevet biz dünya güzeli için çocuk bekliyoruz zaten ben sağlıklı olsun sağlıkla doğsun diye kırk takla atıyorum adamların düşüncesi güzellik
Eşimde arayıp bilerek anlattı bunlar yine aynı tas aynı hamam bu konuda ben yokken seni aralar ise şok olma diye, yok efendim ismi kader olsun diye isim düşünmeler vs bunu kv değil ha kp yapıyor zaten benim de öğrenince korkum oydu herşeye bir yorumu bir karışması olur. Bir kere de normal anne baba gibi çocuklar ne çekti sağlıkla gelsin de diye hayır duası edin saçma yorum yerine ama yok
Yok bebeğe bir zarar olur korkum yok iğne konusunda sadce tutmadan direk batırmak nasıl olacak bilemedimBi kere iğne yaparken tam iğne yaptığım yerde hareket hissettim bebeğe geldiğini düşündüm heyecanla, ama aslında bebek bizden daha fazla koruma altında. Bir kere deri var deri altı tabakası. Plesanta kese amniyon sıvısı vs derken iğnenin oraya ulaşması çok çok zor canım İçin rahat olsun bebek etkilenemez
Valla acımıyor desem yalan olur acıyor tabi ama şikayetim yok çok şükür
Yaşadığın olay da sinir bozucu, onlara sorsan iyi niyetle söylüyor ama işte ağzı olan konuşuyor ne yapacaksın. Ben de geçen gün iki tane bu altılı sodalardan taşımıştım, iş arkadaşım gördü ayyy sen artık bunları taşımasana bebeği aşağı çeker çok tehlikeli falan dedi. Beni düşündüğünüzü biliyorum ama ben kendimi riske atar mıyım aşır değildi deyip kapattım konuyu.
Diyeceğim o ki yakın uzak bu şekilde yorum yapan çok çıkacak tamam de geç, biliyorum bazen tamam demeyi kendine yedirmiyor insan çat çat söylemek istiyor ama deliyle deli olma diye bir laf var malum:)
Ya da ben çilli bebek seviyorum de mesela gülerek
Cok şükür yaptım doğum
Yaaa minikler ile aşırı tempoludur şimdiCok şükür yaptım doğumAllah hepinize nasip etsin inşallah. Yoğun bakıma biri girdi çok girmediler evdeyiz ama her iki güne bir takip için hastaneye gidiyoruz. Darısı sana olsun inşallah
Bence çok şanslısın böyle bir eşin olduğu İçin.Yok bebeğe bir zarar olur korkum yok iğne konusunda sadce tutmadan direk batırmak nasıl olacak bilemedim
Ay benim yüzüme bişey dense ben direk derim ama eşim için de üzülüyorum adam cidden ailem de arkamda bizim sıkıntıların farkında olayını yaşayamıyor yetmiyor bide beni sinir etmesinler diye erkenden haber veriyor ne yapsın
Gözün aydın canım çok şükürCok şükür yaptım doğumAllah hepinize nasip etsin inşallah. Yoğun bakıma biri girdi çok girmediler evdeyiz ama her iki güne bir takip için hastaneye gidiyoruz. Darısı sana olsun inşallah
Kaotik bir sürecin içindeyiz hem onlar hem ben. Şükür tabiki yaşadığımız şeylerden sonraYaaa minikler ile aşırı tempoludur şimdi
Çok teşekkür ederim darısı sana inşallahBence çok şanslısın böyle bir eşin olduğu İçin.
Bunlar da seni eşinin kıymetini bilme fırsatı tanıyor iyi tarafından bakalım :)
Gözün aydın canım çok şükür
Zaten hep diyorum bu aileyi görmezden gelme sebebim eşim asla hakkını yiyemem o konudaBence çok şanslısın böyle bir eşin olduğu İçin.
Bunlar da seni eşinin kıymetini bilme fırsatı tanıyor iyi tarafından bakalım :)
Gözün aydın canım çok şükür
Allahım üçünüz de sağlıklı olunda hepsi geçer inşallahKaotik bir sürecin içindeyiz hem onlar hem ben. Şükür tabiki yaşadığımız şeylerden sonra
Hakkaten can sıkacak insanlar hiç öğrenmese dimi ya?? Ne saçma şeyler... Herkesin bi derdi var kuzum yaa, biz de eşimin ailesi doğuma kadar duymasın diye kırk takla atıyoruz, görüşmüyoruz zaten. Evlendiğimizden beri düşman gibi yapmadıkları kötülük kalmadı. Bebeği duysalar bi de onun için abuk sabuk yorumlar yapacaklar. Gerçekten iyi olmak, iyi düşünmek, iyi davranmak bu kadar zor olmamalı, en azından susmaları bile yeter benceAy kızlar bu arada biz burda bak kayıptı arkasında hamilelikti iğneydi neler konuşuyor neler yaşamışız ki bu süreçleri eşimin ailesi de biliyor, onlar daha yeni öğrendi bebek işini artık dedik dk bir gol bir benim biri verip bıldırcın yumurtası yediğimi öğrenmiş aman onu yemesin bebek çilli olur demiş eşimin babasıevet biz dünya güzeli için çocuk bekliyoruz zaten ben sağlıklı olsun sağlıkla doğsun diye kırk takla atıyorum adamların düşüncesi güzellik
Eşimde arayıp bilerek anlattı bunlar yine aynı tas aynı hamam bu konuda ben yokken seni aralar ise şok olma diye, yok efendim ismi kader olsun diye isim düşünmeler vs bunu kv değil ha kp yapıyor zaten benim de öğrenince korkum oydu herşeye bir yorumu bir karışması olur. Bir kere de normal anne baba gibi çocuklar ne çekti sağlıkla gelsin de diye hayır duası edin saçma yorum yerine ama yok
Bizim derdimize bak insanların derdine bak.. o kadar hayat koşturmacasının içinde birde böyle insanlrla uğraşmak ne kadar zor.. hayat o kadar kısa ki bu kadar üzüntü için. Rabbim hepimizi kötü insanlardan, kötü sözden ve kötü olaydan korusun canım kızlarrHakkaten can sıkacak insanlar hiç öğrenmese dimi ya?? Ne saçma şeyler... Herkesin bi derdi var kuzum yaa, biz de eşimin ailesi doğuma kadar duymasın diye kırk takla atıyoruz, görüşmüyoruz zaten. Evlendiğimizden beri düşman gibi yapmadıkları kötülük kalmadı. Bebeği duysalar bi de onun için abuk sabuk yorumlar yapacaklar. Gerçekten iyi olmak, iyi düşünmek, iyi davranmak bu kadar zor olmamalı, en azından susmaları bile yeter bence
Benimki hep benim yüzümden olduHakkaten can sıkacak insanlar hiç öğrenmese dimi ya?? Ne saçma şeyler... Herkesin bi derdi var kuzum yaa, biz de eşimin ailesi doğuma kadar duymasın diye kırk takla atıyoruz, görüşmüyoruz zaten. Evlendiğimizden beri düşman gibi yapmadıkları kötülük kalmadı. Bebeği duysalar bi de onun için abuk sabuk yorumlar yapacaklar. Gerçekten iyi olmak, iyi düşünmek, iyi davranmak bu kadar zor olmamalı, en azından susmaları bile yeter bence
Allah sabır versinnn canımBenimki hep benim yüzümden oldueşim gerekirse doğunca öğrensinler bırak babamın yorumu bitmez seni strese sokar dedi ben iyilik abidesi saçmalama bir kez ne yaşadık gördüler onlar da üzülüyordur benim ailem ne zaman oldu öğreneli onlar da bilsin ayıp olur dedim sonuç söyleyince öyle bir tepki vs bile vermediler yetmedi şimdi günlük yeni bir yorum ile gelirler
Şükürler olsun canım benımm, saglıcakla buyuusnler, benım yerime de kokla onlarıCok şükür yaptım doğumAllah hepinize nasip etsin inşallah. Yoğun bakıma biri girdi çok girmediler evdeyiz ama her iki güne bir takip için hastaneye gidiyoruz. Darısı sana olsun inşallah
Kendim ettim kendim buldum diyosunBenimki hep benim yüzümden oldueşim gerekirse doğunca öğrensinler bırak babamın yorumu bitmez seni strese sokar dedi ben iyilik abidesi saçmalama bir kez ne yaşadık gördüler onlar da üzülüyordur benim ailem ne zaman oldu öğreneli onlar da bilsin ayıp olur dedim sonuç söyleyince öyle bir tepki vs bile vermediler yetmedi şimdi günlük yeni bir yorum ile gelirler
Ooff o kayınvalıdeye ne cektırmıstır hamılelıklerınde.. Erkeklerin karisan da hic hos deıl ya..Ay kızlar bu arada biz burda bak kayıptı arkasında hamilelikti iğneydi neler konuşuyor neler yaşamışız ki bu süreçleri eşimin ailesi de biliyor, onlar daha yeni öğrendi bebek işini artık dedik dk bir gol bir benim biri verip bıldırcın yumurtası yediğimi öğrenmiş aman onu yemesin bebek çilli olur demiş eşimin babasıevet biz dünya güzeli için çocuk bekliyoruz zaten ben sağlıklı olsun sağlıkla doğsun diye kırk takla atıyorum adamların düşüncesi güzellik
Ahh gözünüz aydın kuzum, maşallahCok şükür yaptım doğumAllah hepinize nasip etsin inşallah. Yoğun bakıma biri girdi çok girmediler evdeyiz ama her iki güne bir takip için hastaneye gidiyoruz. Darısı sana olsun inşallah
Hala da çektiriyor cidden adam beni daha ne kadar şok edebilir dediğim an bir üst çıtaya çıkıyor eşimin etrafı biz evlenirken bilerek ses etmedik dediler resmen babasını vs bilirlerse kızı vermezler o aile bari iyi bu çocuğun eşi tarafından bari arkasını kollayan bir ailesi olsun başı kurtulsun dedik dediler yaOoff o kayınvalıdeye ne cektırmıstır hamılelıklerınde.. Erkeklerin karisan da hic hos deıl ya..
İnsafa gelmez de ben alıştım sadece ilk an bir dumur oluyorum sonra geçiyorAllah sabır versinnn canımİnşallah insafa gelip çokta boğmazlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?